Postao/la muhamedhulk » 13 maj 2016, 22:08
Ja ne znam sto se sekirate i napadate toliko ove neke odluke u zadnje vrijeme?
Ako je Tan naredio da se vise nece davati ogromne pare za trenere (nisu Jesic, Kodro, Jarni radili za kikiriki), Hurtic je logican izbor. Imas trenera koji je u Sarajevu dugo vremena, vodio je neko vrijeme Akademiju te poznaje omladince, i sto mu ne dati sansu? Jes' on mlad, zelen, ali bio je i Jesic preiskusan, pa je igrao totalno glup fudbal, naivno i sta vec ne. Nije mladost prepreka da nam Hurta ne pokaze neke svoje takticke zamisli. Po meni je bitno da izgradi autoritet, da pokaze igracima da je ono sto radi ispravno, da je on sef, i da ima podrsku Kluba.
Dalje, ako je doslo vrijeme da u Akademiji imamo nekoliko igraca koji imaju kvalitet za prvi tim, sto da ih ne ubacimo medju 25 igraca? Akademija radi neko vrijeme, i ocekujemo da daje rezultate...
Na kraju, Sarajevo ima jake sponzore, i ako odu neki igraci logicno je da ce se rasteretiti budzet za plate, sto znaci da se mogu dovesti neki novi igraci - sad, gledati da budu bolji od postojecih.
Iskreno, mene jedino strah da taldzije ne ostanu u Klubu, Dino i Co.
PS. Sutra ko moze na Otoku u 5, igraju zene - proslava 14. titule. Ulaz free.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!