Kao i svake godine. Dok se ovaj znak ukaze na terenu, mi smo vec odavno ispali.Besic je napisao/la:
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Eh kad vas jedan od ove dvojice ustane 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Mancini hoces da ti prdnem pa da skontas jesam li rodjeni doso pao sa neba Mozda Sam i iz mora izronio i vidi oklen ja u Sarajvu ja cito da tamo ima samo Rijeka ili rjeka nemam pojma Ali TU je Mancini on zna on vidi sto drugi nevide jer on zna sve on nije Mancini on je Magic ma sta Magic on je svemoguci mojne ko da pise vise na forumu.Zipa eto Mancinija.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Alipasino je napisao/la:Mancini hoces da ti prdnem pa da skontas jesam li rodjeni doso pao sa neba Mozda Sam i iz mora izronio i vidi oklen ja u Sarajvu ja cito da tamo ima samo Rijeka ili rjeka nemam pojma Ali TU je Mancini on zna on vidi sto drugi nevide jer on zna sve on nije Mancini on je Magic ma sta Magic on je svemoguci mojne ko da pise vise na forumu.Zipa eto Mancinija.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- tuzlak1987
- Kontakt:

Nakon srijede se ba bordo prica nastavlja
Nema potrebe za primitivizmom. Kada naučiš pisati pravilno onda se javi. Do tada ti neću replicirati.Alipasino je napisao/la:Mancini hoces da ti prdnem pa da skontas jesam li rodjeni doso pao sa neba Mozda Sam i iz mora izronio i vidi oklen ja u Sarajvu ja cito da tamo ima samo Rijeka ili rjeka nemam pojma Ali TU je Mancini on zna on vidi sto drugi nevide jer on zna sve on nije Mancini on je Magic ma sta Magic on je svemoguci mojne ko da pise vise na forumu.Zipa eto Mancinija.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Da hoce ispasti
Kakav šund iz RS-a. Šibajte u ligu ispod!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Citam danas, skupilo ih se 35.000 i prvo mi palo napamet da ih Mile pozove na utakmicu 
Lakoste je napisao/la:
![]()
![]()
Da hoce ispasti
Drzava Bosna
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Bilo kakva pobjeda i Borac ostaje? 
2 razlike za siguran opstanak bez obzira na ostale. Ako Olimpic ne dobije na Kosevu onda moze bilo kakva pobjeda.SlevinKelevra je napisao/la:Bilo kakva pobjeda i Borac ostaje?
To iznad nije zvanicna stranica vec privatna
vidis da pisu cak na ekavici
tako da relax 
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ok. Hvala!Signore je napisao/la:2 razlike za siguran opstanak bez obzira na ostale. Ako Olimpic ne dobije na Kosevu onda moze bilo kakva pobjeda.SlevinKelevra je napisao/la:Bilo kakva pobjeda i Borac ostaje?
- Tristan
- Kontakt:
Smradina, sad se sjetio pred izbore Borca. Neces jos dugo. Borcu treba pobjeda od 1-0, a ako primi gol, onda pobjeda od 2 razlike, bez obzira sta se desilo u Sarajevu.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
-
narodniheroj
- Kontakt:
Previše se vjeruje Mitru Miriću i njegovoj "Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine"
Ako je iko zaslužio cvajtu, to je Borac
Ako je iko zaslužio cvajtu, to je Borac
I da ne primi gol odnosno 1-0, Vitez ima bolju gol razliku.Tristan je napisao/la:Smradina, sad se sjetio pred izbore Borca. Neces jos dugo. Borcu treba pobjeda od 1-0, a ako primi gol, onda pobjeda od 2 razlike, bez obzira sta se desilo u Sarajevu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Tristan
- Kontakt:
Vitez ima -5, a Borac -6. Ako bude 1-0, Borac ce imati -5, a Vitez -6.Sabinho je napisao/la:I da ne primi gol odnosno 1-0, Vitez ima bolju gol razliku.Tristan je napisao/la:Smradina, sad se sjetio pred izbore Borca. Neces jos dugo. Borcu treba pobjeda od 1-0, a ako primi gol, onda pobjeda od 2 razlike, bez obzira sta se desilo u Sarajevu.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.