Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Bilo kakva pobjeda i Borac ostaje? 
2 razlike za siguran opstanak bez obzira na ostale. Ako Olimpic ne dobije na Kosevu onda moze bilo kakva pobjeda.SlevinKelevra je napisao/la:Bilo kakva pobjeda i Borac ostaje?
To iznad nije zvanicna stranica vec privatna
vidis da pisu cak na ekavici
tako da relax 
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ok. Hvala!Signore je napisao/la:2 razlike za siguran opstanak bez obzira na ostale. Ako Olimpic ne dobije na Kosevu onda moze bilo kakva pobjeda.SlevinKelevra je napisao/la:Bilo kakva pobjeda i Borac ostaje?
- Tristan
- Kontakt:
Smradina, sad se sjetio pred izbore Borca. Neces jos dugo. Borcu treba pobjeda od 1-0, a ako primi gol, onda pobjeda od 2 razlike, bez obzira sta se desilo u Sarajevu.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
-
narodniheroj
- Kontakt:
Previše se vjeruje Mitru Miriću i njegovoj "Ne može nam niko ništa, jači smo od sudbine"
Ako je iko zaslužio cvajtu, to je Borac
Ako je iko zaslužio cvajtu, to je Borac
I da ne primi gol odnosno 1-0, Vitez ima bolju gol razliku.Tristan je napisao/la:Smradina, sad se sjetio pred izbore Borca. Neces jos dugo. Borcu treba pobjeda od 1-0, a ako primi gol, onda pobjeda od 2 razlike, bez obzira sta se desilo u Sarajevu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Tristan
- Kontakt:
Vitez ima -5, a Borac -6. Ako bude 1-0, Borac ce imati -5, a Vitez -6.Sabinho je napisao/la:I da ne primi gol odnosno 1-0, Vitez ima bolju gol razliku.Tristan je napisao/la:Smradina, sad se sjetio pred izbore Borca. Neces jos dugo. Borcu treba pobjeda od 1-0, a ako primi gol, onda pobjeda od 2 razlike, bez obzira sta se desilo u Sarajevu.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
5 sudija iz sarajeva jedan iz ist. Sarajeva... Delegat iz Bihaca. Ukoliko je nekome u interesu da Borac ispadne siguran sam da ce tako i biti
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Spasit će ih Rusija. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Tristan
- Kontakt:
Ako nas pokradu, nece zivi izaci iz Platonove. 
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Upalim stream da vidim koliko se ljudi skupilo na proslavi 11. zaredom naslova prvaka Dinama i imam sta vidjeti. Cijena ulaznice - 0kn.

Premijer liga BiH je po zanimljivosti i posjeti Bundeliga,Primera i EPL sve u jednom u usporedbi s HNL-om

Premijer liga BiH je po zanimljivosti i posjeti Bundeliga,Primera i EPL sve u jednom u usporedbi s HNL-om
Isto kao što direktan duel za opstanak u Banja Luci sudi sudija iz Prijedora. O tome niko ne priča.Prijedor je napisao/la:5 sudija iz sarajeva jedan iz ist. Sarajeva... Delegat iz Bihaca. Ukoliko je nekome u interesu da Borac ispadne siguran sam da ce tako i biti
Djecijeg mi doplatka sjever izgleda pravo.Ja bi pustio 2 krave da onu travu na istoku pohavljaju jednu poslat kod lokomotive drugu ispod juga dobro nama dobro kravi jos zapad se sminka ma perverzija.Volim majko Grbavico tebe i svog Zelju vise nego sebe.Zeljin bolesnik.
Evo ga opet. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ja mislim da ti svaki put kad vidiš njegov pravopis, umreš malo iznutra.High je napisao/la:Evo ga opet.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Neponovljiv je.wobly92 je napisao/la:Ja mislim da ti svaki put kad vidiš njegov pravopis, umreš malo iznutra.High je napisao/la:Evo ga opet.

Pa jel ovo relano, pogledajte utakmicu Borac - Vitez pa onda ostale. Sta reci na ovo majku vam lopovsku.
RedBlue je napisao/la:
Pa jel ovo relano, pogledajte utakmicu Borac - Vitez pa onda ostale. Sta reci na ovo majku vam lopovsku.
Sta ti nije jasno?
TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.