Svaka cast maloprije za Spalevica D.MirzaMuki je napisao/la:STA VAM JE LJUDI SAD POSLIJE OVOG HURTICU OTKAZ DOLAZI PETROVIC SVE SU ONI SKONTALI KAKO STA
Jos i ovo pogodi i placam jest i pit !
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Svaka cast maloprije za Spalevica D.MirzaMuki je napisao/la:STA VAM JE LJUDI SAD POSLIJE OVOG HURTICU OTKAZ DOLAZI PETROVIC SVE SU ONI SKONTALI KAKO STA
Nadam se jer Hurtic ne moze mene i tebe uciti o fudbalu a kamoli da vodi SarajeoMirzaMuki je napisao/la:STA VAM JE LJUDI SAD POSLIJE OVOG HURTICU OTKAZ DOLAZI PETROVIC SVE SU ONI SKONTALI KAKO STA
Radnik igrao s juniorima. Čuvaju se za kup.paulus je napisao/la:Ma nije meni do evrope nikad vece picke u Bordo dresu nisam vidio cast izuzecima, Vidi ovog Radnika 5 0 , ne volim slobodu al sve su pusili cim su ispali iz igre
I mene to uz slucaj "Sefko madafaking Okic" najvise muci. Znaci covjek je fenomenalno branio, svojim intervencijama donosio cak i citave pobjede (Banja Luka) i dođe Delač poslije nekoliko mjeseca neigranja i koji nas vjerovatno napušta na ljeto i odmah ide među stative. Žao mi je Bojana, nije to zaslužio.PitarBordo je napisao/la:Bojan je morao braniti do kraja sezone. Delač je uspio primiti 7 golova u dvije utakmice.
DBR1987 je napisao/la:Svaka cast maloprije za Spalevica D.MirzaMuki je napisao/la:STA VAM JE LJUDI SAD POSLIJE OVOG HURTICU OTKAZ DOLAZI PETROVIC SVE SU ONI SKONTALI KAKO STA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jos i ovo pogodi i placam jest i pit !
Sereš ko foka.kanarinac je napisao/la:Amer bekic je najgori igrac koji je igrao poslije rata u sarajevu
Misliš da je do Delača? Ne budi smiješan.PitarBordo je napisao/la:Ne znam šta se dešava u ekipi
- Almir Hurtić.
BOJAN JE MORAO BRANITI DO KRAJA SEZONE.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.