FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
meni se cini da Borac mora dobiti 2 razzlike tako da je i tu manje vise sve gotovo, nas prijateljski klub iz Viteza je ostao u PL 
Pyro is not a crime !
Yebo vas Hurtic i svi koji ga podrzavate
A ovim putem isto želim da yebem kosti onome koje ostavio Okica , a šutno Hebiba hvala.
Cuj Hurtica ne znam sta se desava s ekipom ma mars u picku materinu
A ovim putem isto želim da yebem kosti onome koje ostavio Okica , a šutno Hebiba hvala.
Cuj Hurtica ne znam sta se desava s ekipom ma mars u picku materinu
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Pantarei79
- Kontakt:
Radnik igrao s juniorima. Čuvaju se za kup.paulus je napisao/la:Ma nije meni do evrope nikad vece picke u Bordo dresu nisam vidio cast izuzecima, Vidi ovog Radnika 5 0 , ne volim slobodu al sve su pusili cim su ispali iz igre
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
I mene to uz slucaj "Sefko madafaking Okic" najvise muci. Znaci covjek je fenomenalno branio, svojim intervencijama donosio cak i citave pobjede (Banja Luka) i dođe Delač poslije nekoliko mjeseca neigranja i koji nas vjerovatno napušta na ljeto i odmah ide među stative. Žao mi je Bojana, nije to zaslužio.PitarBordo je napisao/la:Bojan je morao braniti do kraja sezone. Delač je uspio primiti 7 golova u dvije utakmice.
Ukoliko se nešto drastično ne promijeni preko ljeta, čeka nas grčevita borba za gornji dio tabele. Jad, čemer i tuga na šta smo spali.
ZZ
DBR1987 je napisao/la:Svaka cast maloprije za Spalevica D.MirzaMuki je napisao/la:STA VAM JE LJUDI SAD POSLIJE OVOG HURTICU OTKAZ DOLAZI PETROVIC SVE SU ONI SKONTALI KAKO STA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jos i ovo pogodi i placam jest i pit !
Hahaha a valjda ce se ispuniti brate dosta vise sikiracije i svega
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
samo 3 ispada iz 1 lige federacije a ljudi se natrosili para hahahaha pogotov Jedinstvo
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- PitarBordo
- Kontakt:
Ne znam šta se dešava u ekipi
- Almir Hurtić.
BOJAN JE MORAO BRANITI DO KRAJA SEZONE.
- Almir Hurtić.
Samo Saraj'vo.
Od prošlogodišnjeg sunčanog maja do ovogodišnjeg kišnog. Skinite se goli, bezobraznici!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ostavili smo covjeka s vizijom na klupi i covjeka koji je oborio jos jedan niz danas .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Sereš ko foka.kanarinac je napisao/la:Amer bekic je najgori igrac koji je igrao poslije rata u sarajevu
Das Ist Walter
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Misliš da je do Delača? Ne budi smiješan.PitarBordo je napisao/la:Ne znam šta se dešava u ekipi
- Almir Hurtić.
Delac takode katastrofalan danas direktni krivac za dva gola,ali on ima dovoljno kredita tako da ga necemo prozivati
Joj Kaudia pa nasi sve tjeraju i Hebibovica dali ne znam sad se mora sve promjeniti
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
ooooooooooooo ooooooooooooooo ooooooooooooo ooooooo ooooo oooooooooo ooooooooooo **** borca sarajvo 
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
sloboda u srcu@Pa jaro vidjecemo kolkog ce to vjeka bit a da smo mi vas prcili godiama to se ne racuna , ajde da i vi evrope vidie i da vidim mozetel izbacit ovako Genk i Levski itd
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 15 maj 2016, 19:04, ukupno mijenjano 1 put.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- PitarBordo
- Kontakt:
Mislim da je Bojan morao i zaslužio da brani do kraja. Kakva je dva gola danas Delač primio, neću da ulazim u daljnju analizu. Ovo mi se čini kao puštena tekma, ne znam kako je na TVu izgledalo tebi.SiouxLukavac je napisao/la:Misliš da je do Delača? Ne budi smiješan.PitarBordo je napisao/la:Ne znam šta se dešava u ekipi
- Almir Hurtić.
Hurtić ako ostane čeka nas veći fijasko nego oba puta Dženo.
Samo Saraj'vo.
Ne prozivaje pojedince jer smo kao ekipa katastrofalni ... tuga ...jad.... place mi se sta su uradili od Sarajeva .. gazi nas ko stigne .
Nismo zasluzili evropu ovo je dno dna ....
Nismo zasluzili evropu ovo je dno dna ....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Leeeeeesinarii puseeeee gaaaaaaaaa,
Banja Luku yebeeeeeem jaaaaaa,
Ljutu krajinu, nabijem na carinu,
Sve za Bosnu ponosnuuuuuuuuu........
oooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooo
Banja Luku yebeeeeeem jaaaaaa,
Ljutu krajinu, nabijem na carinu,
Sve za Bosnu ponosnuuuuuuuuu........
oooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooo
JTZ
Gazi selju malenog.
Gazi selju malenog.
Trenutno korisnika/ca: bozovic10, Google Adsense [Bot], mire971, nedimmmm1337, PapakIzSa i 62 gosta.