Sarajevo ekipa nema dalje pa ne smiju izgubiti. Sloboda im dala 10 u tri utakmice.Keenan.- je napisao/la:
Eto pitari slucajno izgubili 3:1 a "bore se za Europu".
Ko misli da je nasa liga regularna taj nije dobar ni sekunde.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- amazon
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Vecih papucara od Alipasinog i Samozeljo odavno nisam vidio. Kako vas nije sramota tako pisati. Nema vas na ovom forumu nikad, jer ga bacate na Dzeku I ostale reprezentativce. Guscu bi dali na estradi, I sad ko vi dosli uvrjedjeni na temu. Nabijem vas obojicu.
- amazon
- Kontakt:
Ma ovaj samozeljo deriste neko.Vidim po zvanicnoj stranici kakva djeca sve komentarisu.Onaj iz Zenice, onaj iz pm. sve strucnjaci o stimanju.samoposmatram je napisao/la:Vecih papucara od Alipasinog i Samozeljo odavno nisam vidio. Kako vas nije sramota tako pisati. Nema vas na ovom forumu nikad, jer ga bacate na Dzeku I ostale reprezentativce. Guscu bi dali na estradi, I sad ko vi dosli uvrjedjeni na temu. Nabijem vas obojicu.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Priznam nisam ni ja bez greske. I napado bi na sve strane, ali sta imam od toga. Situacija je kriticna. U klubu malo ko radi na smirenju I stabilnosti, svima u kostima panika.
I sta sad treba sve bataliti pa iz pocetka I tako svakih tri mjeseca. Nismo pitari ljudi, ovo nije prvi put da Zeljo neide u Europu niti je zadnji. Idemo dalje mozda bude vise srece iduce sezone.
I sta sad treba sve bataliti pa iz pocetka I tako svakih tri mjeseca. Nismo pitari ljudi, ovo nije prvi put da Zeljo neide u Europu niti je zadnji. Idemo dalje mozda bude vise srece iduce sezone.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Sta je ovo, kukala ti majka... Pa ovo je skroz neuslovno za igru bilo. Sreca niko se nepovrjedi.homer1 je napisao/la:golovi
Nemojte me osudjivati, nikad nisam bio zagovornik teorija zavjere bar sto se naseg Zelje tice, ali ipak su ovi rezultati malo sumnjivi. Meni ni ovaj sut Djermanovica ne izgleda uvjerljivo, kao ni slavlje nasih igraca, mada je lopta nekako usla u gol. Njihov gol je smijesan i nemam komentara. Drugo, pobjeda Olimpika na Kosevu, bez obzira sto mislim da Olimpik ima kvalitet da pobijedi bilo koga, dokazali su protiv Sirokog. Mozda je bio cilj sarajevskih klubova da Olimpik ostane u ligi, ali ne naustrb drugih. Na kraju krajeva, Radnik je blizi osvajanju kupa nego Sloboda, ni to cetvrto mjesto nista ne garantuje.
Halo idi Sablji pa mu se zali halo polomio igrace i ti ces mi rec papucar ja Zelju volim vise nego ista i bas zato nek je sram sabljice on je kriv i to je moje misljenje on pojma nema o taktici .
- amazon
- Kontakt:
Kakvih ba sumnjivih rezultata? O cemu vi? Pa mi da to radimo da li bi Celiku 100 hiljada maraka sad bi isli u evropu. Ne lupetajte gluposti.Boze sacuvaj 
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 15 maj 2016, 20:48, ukupno mijenjano 1 put.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Hajd sad mi reci koji rezultat je Olimpik trebao iz I. Sarajeva da bi ostao?ZaZelju je napisao/la:Nemojte me osudjivati, nikad nisam bio zagovornik teorija zavjere bar sto se naseg Zelje tice, ali ipak su ovi rezultati malo sumnjivi. Meni ni ovaj sut Djermanovica ne izgleda uvjerljivo, kao ni slavlje nasih igraca, mada je lopta nekako usla u gol. Njihov gol je smijesan i nemam komentara. Drugo, pobjeda Olimpika na Kosevu, bez obzira sto mislim da Olimpik ima kvalitet da pobijedi bilo koga, dokazali su protiv Sirokog. Mozda je bio cilj sarajevskih klubova da Olimpik ostane u ligi, ali ne naustrb drugih. Na kraju krajeva, Radnik je blizi osvajanju kupa nego Sloboda, ni to cetvrto mjesto nista ne garantuje.
- amazon
- Kontakt:
Na poluvremenu kod 2:2 se znalo da je Borac ispao, jer dva gola ne mogu dati nikome. Sto znaci da je Olimpic mogao izgubiti ostao bi u ligi. Rezultat iz I.Sarajeva nema veze s bilo cim. Kad smo nastimali, sto nismo izgubili nego bas X?Logika? Smijesna.
Ne bih da raspravljam o ovom jer po mom misljenju ni Zeljo ni Sarajevo nisu zasluzili Evropu. Pitanje je da li ce i Sarajevo ici, prije da nece nego da hoce, Radnik je u prednosti. Ne mora ovo sto sam napisao nista biti tacno. Olimpik ima kvalitet da pobijedi Sarajevo, ali mozda se islo na siguricu. Sarajevu nije odgovaralo da sa porazom i Zeljo pobijedi jer u tom slucaju Zeljo je cetvrti. Meni su sumnjivi golovi u Lukavici, pa pogledajte kako su pali. Slavija nije imala sansu opstati u ligi sa Olimpikovom pobjedom, ali je Sarajevo definitivno bez Evrope sa Zeljinom pobjedom.samoposmatram je napisao/la:Hajd sad mi reci koji rezultat je Olimpik trebao iz I. Sarajeva da bi ostao?ZaZelju je napisao/la:Nemojte me osudjivati, nikad nisam bio zagovornik teorija zavjere bar sto se naseg Zelje tice, ali ipak su ovi rezultati malo sumnjivi. Meni ni ovaj sut Djermanovica ne izgleda uvjerljivo, kao ni slavlje nasih igraca, mada je lopta nekako usla u gol. Njihov gol je smijesan i nemam komentara. Drugo, pobjeda Olimpika na Kosevu, bez obzira sto mislim da Olimpik ima kvalitet da pobijedi bilo koga, dokazali su protiv Sirokog. Mozda je bio cilj sarajevskih klubova da Olimpik ostane u ligi, ali ne naustrb drugih. Na kraju krajeva, Radnik je blizi osvajanju kupa nego Sloboda, ni to cetvrto mjesto nista ne garantuje.
Slavija sa pobjedom i Olimpikovim porazom ostaje.
Zaboraviti cijelo prvenstvo sto se tice Zelje i gotovo. Ova utakmica nije ni bitna.
- plavousrcu
- Kontakt:
Konacno kraj, to je ono sto mi je trenutno u mislima. Sezona koja je pocela sjajno u Evropi je ispala kao najgora u posljednjih sedam godina. Ostali smo bez Evrope, to je jak finansijski udarac, kao i bez koeficijenta za neke naredne pokusaje pravljenja necega ne evro sceni. Pobjede protiv gurbeta i pocetak gradnje stadiona su jedino pozitivno u ovoj sezoni, a to je malo braco. Ne znam sta ce se desavati u bliskoj buducnosti ali nema se mnogo vremena. Treba nam mocan sportski direktor i iskusan i provjeren sef struke koji ce sto prije napraviti igracku krizaljku jer ocito je da bez obzira na velika ulaganja nemamo ekipu za velike domete.
-
samoposmatram
- Kontakt:
ZaZelju nema rasprave, samo sam htjeo da ukazem na to da Zeljo nema nista sa Olimpikovim opstankom.
U novoj sezoni bez pojacanja i sa vise koristi od domacih igraca.
U novoj sezoni bez pojacanja i sa vise koristi od domacih igraca.
Da smo pobijedili jedino sto bi bilo bolje je sto bi bili ispred Sarajeva na tabeli, ali je bolje i ovo nego da smo dobili, nadali se pobjedi Slobode, a onda Radnik osvoji kup. To bi bilo jos teze. Evropa je izgubljena protiv Zrinjskog na Grbavici, tad nam je sreca okrenula ledja i evo do zadnjeg kola nas prati peh.
kako to da nikome ne mogu dati dva gola, a isto toliko dali u prvom poluvremenu? ovim upitom, ne podrzavam teorije zavjere i stimaljki, samo ukazujem na nelogicnost u tvom pisanju.amazon je napisao/la:Na poluvremenu kod 2:2 se znalo da je Borac ispao, jer dva gola ne mogu dati nikome. Sto znaci da je Olimpic mogao izgubiti ostao bi u ligi. Rezultat iz I.Sarajeva nema veze s bilo cim. Kad smo nastimali, sto nismo izgubili nego bas X?Logika? Smijesna.
Mozda se nisam najbolje izrazio. Sreca koja nas je pratila, napustila nas je protiv Zrinjskog i nakon toga.TikTak je napisao/la:Ne prati nas peh, jednostavno nemamo kvalitet. Mi smo Siroki dobili uz dozu srece, Velez ne znamo ni mi kako, o derbiju da ne pricam. Nemamo ekipe i to je to ljudi. Moramo biti pametni u ovom prelaznom roku.ZaZelju je napisao/la:Da smo pobijedili jedino sto bi bilo bolje je sto bi bili ispred Sarajeva na tabeli, ali je bolje i ovo nego da smo dobili, nadali se pobjedi Slobode, a onda Radnik osvoji kup. To bi bilo jos teze. Evropa je izgubljena protiv Zrinjskog na Grbavici, tad nam je sreca okrenula ledja i evo do zadnjeg kola nas prati peh.
Olimpik mi je najdrazi klub poslije Zelje, drago mi je sto su ostali, zasluzili su, da ne bude da imam nesto protiv njih. Cak sta vise ponekad pisem na njihovoj temi.
- amazon
- Kontakt:
Pa ako su dali dva, a primili dva, to znaci mogu dati jos dva a ne mogu primiti nijedan? To sto ti pises je jako logicno.klej2 je napisao/la:kako to da nikome ne mogu dati dva gola, a isto toliko dali u prvom poluvremenu? ovim upitom, ne podrzavam teorije zavjere i stimaljki, samo ukazujem na nelogicnost u tvom pisanju.amazon je napisao/la:Na poluvremenu kod 2:2 se znalo da je Borac ispao, jer dva gola ne mogu dati nikome. Sto znaci da je Olimpic mogao izgubiti ostao bi u ligi. Rezultat iz I.Sarajeva nema veze s bilo cim. Kad smo nastimali, sto nismo izgubili nego bas X?Logika? Smijesna.
procitaj sta si napisao u prvom postu, pa promisli o logici. o naknadnoj pameti, i o tome sta si mislio, a nisi napisao, nemam namjeru prepisivati se. kad napises sve sto imas reci, ili mislis da trebas reci, bit ces logicniji i jasniji.amazon je napisao/la:Pa ako su dali dva, a primili dva, to znaci mogu dati jos dva a ne mogu primiti nijedan? To sto ti pises je jako logicno.klej2 je napisao/la:kako to da nikome ne mogu dati dva gola, a isto toliko dali u prvom poluvremenu? ovim upitom, ne podrzavam teorije zavjere i stimaljki, samo ukazujem na nelogicnost u tvom pisanju.amazon je napisao/la:Na poluvremenu kod 2:2 se znalo da je Borac ispao, jer dva gola ne mogu dati nikome. Sto znaci da je Olimpic mogao izgubiti ostao bi u ligi. Rezultat iz I.Sarajeva nema veze s bilo cim. Kad smo nastimali, sto nismo izgubili nego bas X?Logika? Smijesna.
ipak, malo sam ozbiljniji od tebe, pa se ne sluzim smajlijima, da bih pokazao nekakvu "nadmoc" nad sugovornikom. jednostavno, u tvom slucaju, smajliji mi za to nisu potrebni.
Bolje sto je Olimpik ostao u ligi, nego recimo Slavija sa onakvim stadionom.
Ma **** Olimpic i Slaviju. Mi moramo gledati samo sebe. Tri godine smo bez pehara, nakon Amarovog odlaska ne mozemo ni pomisliti na trofej a ako se neke stvari ozbiljno ne promijene tako ce biti i u buducnosti. Ja razumijem da je sredjivanje administracije i pocetak obnove stadiona velika stvar, ali ne mogu da shvatim da je vecina navijaca ravnodusna na ovu rezultatsku bruku. Mi smo peti zavrsili u ovom cirkusu od lige. Ne treci, nego peti a usput smo u drugom dijelu sezone potrosili vise novca od prvaka. To znaci da je nesto trulo u drzavi Danskoj samo sto se to pokusava gurnuti pod tepih. Sutra ocekujem koju objavu na facebooku, tipa počela se postavljati zeljezna konstrukcija, prekosutra postavljena i tako dalje. Rekao sam vec prije par dana, precrtani smo gurbeti od prije tri godine samo sto su oni u osvojili dva pehara u vremenu kada mi nismo ni jedan.ZaZelju je napisao/la:Bolje sto je Olimpik ostao u ligi, nego recimo Slavija sa onakvim stadionom.
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Hajdeee, Kajkutenjoyer, Orvel, Plavamamba, TvrtkoPrvi, Venom, Zeljoo1921 i 90 gostiju.