FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Keenan.-
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Keenan.- » 15 maj 2016, 19:42

amazon je napisao/la:
Keenan.- je napisao/la:
SamoZeljo je napisao/la:Sve su nastimali, svaki rezultat danas.

Stoko lopovska a mi dajemo pare za evropsku Grbavicu. Nastimali su ovo kao sto je i Sarajevo sa Olimpicom.

Volim Zelju ali pozdravljam vas... Nemam ja zivaca za ovu lakrdiju vise.
Ne moze se ovo pratiti. Treba ukinuti ovu ligu da ne postoji.
Objasnio co'ek.
Objasnio? hahahahahahahah.Djeca po FB pisu nesto nastimano a sad ce napunit 12 godina,dva put bili na utakmici :urnebes: :urnebes:
Eto pitari slucajno izgubili 3:1 a "bore se za Europu".

Ko misli da je nasa liga regularna taj nije dobar ni sekunde.
FK Željezničar
Chelsea FC

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 15 maj 2016, 19:48

NEZALAGANJE je napisao/la:
samoplavi je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Davno sam ja to pisao,pa su me mnogi ovdje napali,aliii...Je.bes ti ekipu u koju vratis igrace koji su otisli,koje si otjerao i koji su daaaavnnooo pokazali svoje limite(Bekric,Bogicevic,Stanic),a onda oni opet zauzmu svoje mjesto u prvih 11.Ako je tako,zasto smo onda tjerali Zebu ikako??Iako nije ni blizu ozbiljnog igraca za iole jace evropske tekme(a to bi nam kao trebalo biti mjerilo) i dalje je Bog i batina za ovu ligu!!Sto i njega ne vratismo?Uprava zaista radi svoj posao odlicno,ali vrijeme je da nadjemo i jednog kvalitetnog strucnjaka koji ce rastjerati ove poluigrace.
Sad ces biti najveci neprijatelj, pitar i dusmanin. S prvim dijelom posta se slazem s drugim nikako. Uprava radi dobar posao po pitanju infrastrukture i administracije ali radi kriminalno u najvaznijem segmentu, onom sportskom. Mi u klubu nemamo covjevka iz sporta izuzmemo li Hareta. Nama transfere rade a samim tim i kroje ekipu dva covjeka koja su loptu sutala na fizickom i koja veze s vezom nemaju. Sportski klub nije firma i ako to nasi celni ljudi koji su egoisti ne shvate mi ni iducu sezonu necemo nista napraviti.
Mislim da si upoznat sa tim kako nam je uprava konstruisana.Znaci za svaki znacajniji segment u klubu imas operativu.Trebao sam naglasiti da sam mislio na ovu koja se bavi menadzmentom i infrastrukturom. ;)
Operativu u sportskom segmentu u svojim rukama drze Dejo i Miske. Ima li iko hrabrosti u klubu da na nekom Upravnom odboru potegne to pitanje. Znam ja da vlada strahovlada, da se od Misketa ne smije ni toalet kupiti ali tako mozda i treba. Ali mora mu neko reci da se on ne moze baviti sportaskim segmentom kluba. Neko mora, ako mu ne kaze otici ce sve u pm.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 15 maj 2016, 19:49

Keenan.- je napisao/la:
Eto pitari slucajno izgubili 3:1 a "bore se za Europu".

Ko misli da je nasa liga regularna taj nije dobar ni sekunde.
Sarajevo ekipa nema dalje pa ne smiju izgubiti. Sloboda im dala 10 u tri utakmice. :damn:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 15 maj 2016, 20:07

Vecih papucara od Alipasinog i Samozeljo odavno nisam vidio. Kako vas nije sramota tako pisati. Nema vas na ovom forumu nikad, jer ga bacate na Dzeku I ostale reprezentativce. Guscu bi dali na estradi, I sad ko vi dosli uvrjedjeni na temu. Nabijem vas obojicu.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 15 maj 2016, 20:20

samoposmatram je napisao/la:Vecih papucara od Alipasinog i Samozeljo odavno nisam vidio. Kako vas nije sramota tako pisati. Nema vas na ovom forumu nikad, jer ga bacate na Dzeku I ostale reprezentativce. Guscu bi dali na estradi, I sad ko vi dosli uvrjedjeni na temu. Nabijem vas obojicu.
Ma ovaj samozeljo deriste neko.Vidim po zvanicnoj stranici kakva djeca sve komentarisu.Onaj iz Zenice, onaj iz pm. sve strucnjaci o stimanju.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 15 maj 2016, 20:32

Priznam nisam ni ja bez greske. I napado bi na sve strane, ali sta imam od toga. Situacija je kriticna. U klubu malo ko radi na smirenju I stabilnosti, svima u kostima panika.

I sta sad treba sve bataliti pa iz pocetka I tako svakih tri mjeseca. Nismo pitari ljudi, ovo nije prvi put da Zeljo neide u Europu niti je zadnji. Idemo dalje mozda bude vise srece iduce sezone.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 15 maj 2016, 20:34

homer1 je napisao/la:golovi

Sta je ovo, kukala ti majka... Pa ovo je skroz neuslovno za igru bilo. Sreca niko se nepovrjedi.

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 15 maj 2016, 20:41

Nemojte me osudjivati, nikad nisam bio zagovornik teorija zavjere bar sto se naseg Zelje tice, ali ipak su ovi rezultati malo sumnjivi. Meni ni ovaj sut Djermanovica ne izgleda uvjerljivo, kao ni slavlje nasih igraca, mada je lopta nekako usla u gol. Njihov gol je smijesan i nemam komentara. Drugo, pobjeda Olimpika na Kosevu, bez obzira sto mislim da Olimpik ima kvalitet da pobijedi bilo koga, dokazali su protiv Sirokog. Mozda je bio cilj sarajevskih klubova da Olimpik ostane u ligi, ali ne naustrb drugih. Na kraju krajeva, Radnik je blizi osvajanju kupa nego Sloboda, ni to cetvrto mjesto nista ne garantuje.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 15 maj 2016, 20:46

Halo idi Sablji pa mu se zali halo polomio igrace i ti ces mi rec papucar ja Zelju volim vise nego ista i bas zato nek je sram sabljice on je kriv i to je moje misljenje on pojma nema o taktici .

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 15 maj 2016, 20:47

Kakvih ba sumnjivih rezultata? O cemu vi? Pa mi da to radimo da li bi Celiku 100 hiljada maraka sad bi isli u evropu. Ne lupetajte gluposti.Boze sacuvaj :facepalm:
Zadnja izmjena: amazon, dana/u 15 maj 2016, 20:48, ukupno mijenjano 1 put.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 15 maj 2016, 20:47

ZaZelju je napisao/la:Nemojte me osudjivati, nikad nisam bio zagovornik teorija zavjere bar sto se naseg Zelje tice, ali ipak su ovi rezultati malo sumnjivi. Meni ni ovaj sut Djermanovica ne izgleda uvjerljivo, kao ni slavlje nasih igraca, mada je lopta nekako usla u gol. Njihov gol je smijesan i nemam komentara. Drugo, pobjeda Olimpika na Kosevu, bez obzira sto mislim da Olimpik ima kvalitet da pobijedi bilo koga, dokazali su protiv Sirokog. Mozda je bio cilj sarajevskih klubova da Olimpik ostane u ligi, ali ne naustrb drugih. Na kraju krajeva, Radnik je blizi osvajanju kupa nego Sloboda, ni to cetvrto mjesto nista ne garantuje.
Hajd sad mi reci koji rezultat je Olimpik trebao iz I. Sarajeva da bi ostao?

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 15 maj 2016, 20:56

Na poluvremenu kod 2:2 se znalo da je Borac ispao, jer dva gola ne mogu dati nikome. Sto znaci da je Olimpic mogao izgubiti ostao bi u ligi. Rezultat iz I.Sarajeva nema veze s bilo cim. Kad smo nastimali, sto nismo izgubili nego bas X?Logika? Smijesna.

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 15 maj 2016, 20:57

samoposmatram je napisao/la:
ZaZelju je napisao/la:Nemojte me osudjivati, nikad nisam bio zagovornik teorija zavjere bar sto se naseg Zelje tice, ali ipak su ovi rezultati malo sumnjivi. Meni ni ovaj sut Djermanovica ne izgleda uvjerljivo, kao ni slavlje nasih igraca, mada je lopta nekako usla u gol. Njihov gol je smijesan i nemam komentara. Drugo, pobjeda Olimpika na Kosevu, bez obzira sto mislim da Olimpik ima kvalitet da pobijedi bilo koga, dokazali su protiv Sirokog. Mozda je bio cilj sarajevskih klubova da Olimpik ostane u ligi, ali ne naustrb drugih. Na kraju krajeva, Radnik je blizi osvajanju kupa nego Sloboda, ni to cetvrto mjesto nista ne garantuje.
Hajd sad mi reci koji rezultat je Olimpik trebao iz I. Sarajeva da bi ostao?
Ne bih da raspravljam o ovom jer po mom misljenju ni Zeljo ni Sarajevo nisu zasluzili Evropu. Pitanje je da li ce i Sarajevo ici, prije da nece nego da hoce, Radnik je u prednosti. Ne mora ovo sto sam napisao nista biti tacno. Olimpik ima kvalitet da pobijedi Sarajevo, ali mozda se islo na siguricu. Sarajevu nije odgovaralo da sa porazom i Zeljo pobijedi jer u tom slucaju Zeljo je cetvrti. Meni su sumnjivi golovi u Lukavici, pa pogledajte kako su pali. Slavija nije imala sansu opstati u ligi sa Olimpikovom pobjedom, ali je Sarajevo definitivno bez Evrope sa Zeljinom pobjedom.
Slavija sa pobjedom i Olimpikovim porazom ostaje.
Zaboraviti cijelo prvenstvo sto se tice Zelje i gotovo. Ova utakmica nije ni bitna.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 15 maj 2016, 21:00

Konacno kraj, to je ono sto mi je trenutno u mislima. Sezona koja je pocela sjajno u Evropi je ispala kao najgora u posljednjih sedam godina. Ostali smo bez Evrope, to je jak finansijski udarac, kao i bez koeficijenta za neke naredne pokusaje pravljenja necega ne evro sceni. Pobjede protiv gurbeta i pocetak gradnje stadiona su jedino pozitivno u ovoj sezoni, a to je malo braco. Ne znam sta ce se desavati u bliskoj buducnosti ali nema se mnogo vremena. Treba nam mocan sportski direktor i iskusan i provjeren sef struke koji ce sto prije napraviti igracku krizaljku jer ocito je da bez obzira na velika ulaganja nemamo ekipu za velike domete.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 15 maj 2016, 21:06

ZaZelju nema rasprave, samo sam htjeo da ukazem na to da Zeljo nema nista sa Olimpikovim opstankom.

U novoj sezoni bez pojacanja i sa vise koristi od domacih igraca.

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 15 maj 2016, 21:10

Da smo pobijedili jedino sto bi bilo bolje je sto bi bili ispred Sarajeva na tabeli, ali je bolje i ovo nego da smo dobili, nadali se pobjedi Slobode, a onda Radnik osvoji kup. To bi bilo jos teze. Evropa je izgubljena protiv Zrinjskog na Grbavici, tad nam je sreca okrenula ledja i evo do zadnjeg kola nas prati peh.

klej2
Kontakt:

Post Postao/la klej2 » 15 maj 2016, 21:11

amazon je napisao/la:Na poluvremenu kod 2:2 se znalo da je Borac ispao, jer dva gola ne mogu dati nikome. Sto znaci da je Olimpic mogao izgubiti ostao bi u ligi. Rezultat iz I.Sarajeva nema veze s bilo cim. Kad smo nastimali, sto nismo izgubili nego bas X?Logika? Smijesna.
kako to da nikome ne mogu dati dva gola, a isto toliko dali u prvom poluvremenu? ovim upitom, ne podrzavam teorije zavjere i stimaljki, samo ukazujem na nelogicnost u tvom pisanju.

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 15 maj 2016, 21:18

TikTak je napisao/la:
ZaZelju je napisao/la:Da smo pobijedili jedino sto bi bilo bolje je sto bi bili ispred Sarajeva na tabeli, ali je bolje i ovo nego da smo dobili, nadali se pobjedi Slobode, a onda Radnik osvoji kup. To bi bilo jos teze. Evropa je izgubljena protiv Zrinjskog na Grbavici, tad nam je sreca okrenula ledja i evo do zadnjeg kola nas prati peh.
Ne prati nas peh, jednostavno nemamo kvalitet. Mi smo Siroki dobili uz dozu srece, Velez ne znamo ni mi kako, o derbiju da ne pricam. Nemamo ekipe i to je to ljudi. Moramo biti pametni u ovom prelaznom roku.
Mozda se nisam najbolje izrazio. Sreca koja nas je pratila, napustila nas je protiv Zrinjskog i nakon toga.
Olimpik mi je najdrazi klub poslije Zelje, drago mi je sto su ostali, zasluzili su, da ne bude da imam nesto protiv njih. Cak sta vise ponekad pisem na njihovoj temi.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 15 maj 2016, 21:21

klej2 je napisao/la:
amazon je napisao/la:Na poluvremenu kod 2:2 se znalo da je Borac ispao, jer dva gola ne mogu dati nikome. Sto znaci da je Olimpic mogao izgubiti ostao bi u ligi. Rezultat iz I.Sarajeva nema veze s bilo cim. Kad smo nastimali, sto nismo izgubili nego bas X?Logika? Smijesna.
kako to da nikome ne mogu dati dva gola, a isto toliko dali u prvom poluvremenu? ovim upitom, ne podrzavam teorije zavjere i stimaljki, samo ukazujem na nelogicnost u tvom pisanju.
Pa ako su dali dva, a primili dva, to znaci mogu dati jos dva a ne mogu primiti nijedan? To sto ti pises je jako logicno. :urnebes: Pod pritiskom da imas 45 minuta a moras pobjediti 4:2, ekipu koja ti je za 45 min dala dva gola. :clap:

klej2
Kontakt:

Post Postao/la klej2 » 15 maj 2016, 21:32

amazon je napisao/la:
klej2 je napisao/la:
Pa ako su dali dva, a primili dva, to znaci mogu dati jos dva a ne mogu primiti nijedan? To sto ti pises je jako logicno. :urnebes:
procitaj sta si napisao u prvom postu, pa promisli o logici. o naknadnoj pameti, i o tome sta si mislio, a nisi napisao, nemam namjeru prepisivati se. kad napises sve sto imas reci, ili mislis da trebas reci, bit ces logicniji i jasniji.

ipak, malo sam ozbiljniji od tebe, pa se ne sluzim smajlijima, da bih pokazao nekakvu "nadmoc" nad sugovornikom. jednostavno, u tvom slucaju, smajliji mi za to nisu potrebni.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15 i 22 gosta.