FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Odnesemo u srijedu i pravo svi u Operu na after party, piva 2km. Da se bar od muke napijemo 

"Hvala ti dino sto si ko zna koliko utakmica prodao ove sezone,hvala ti keru sto si se opario preko ledja sviju nas,dajes bodove ljudima koji su nam oteli titulu prije dvije godine tako sto su pustili zrinjskog na otoci,hvala ti dino sto si sacuvao guzicu gracica koji je otvoren isao prosle godine u zenicu da premira celik kako bi siroki bio prvak,keru mali ovo su rijeci ljudi koje si ti uposlio i koji su nama to prenijeli.Keru jedan ti si najveci grobar sarajeva ikad otices makar pala mrtva glava ja ti obecajem a vrlo dobro znas da vas mozemo sve u muriju poslat i tvoji uposlenici su upoznati sa tim,tjeracemo se do kraja budi uvjeren u to ides iz sarajeva u zatvor. Hvala ti dino sto policija po naredbi nakon primanja gola sa pendrecima u rukama dolazi ored sjever,hvala ti sto si rekao da te mi nismo doveli bijednice mali,ostaces upamcen kao najomrazeniji predsjednik ikad.Pricao si nam kako je redzepagic prodao zetu i kukesi a sa istim si se donedavno nalazio na kafama."Momak iz prve ekipe.
Zadnja izmjena: zlo87, dana/u 15 maj 2016, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- FrancescoTotti
- Kontakt:
AMIN!zlo87 je napisao/la:"Hvala ti dino sto si ko zna koliko utakmica prodao ove sezone,hvala ti keru sto si se opario preko ledja sviju nas,dajes bodove ljudima koji su nam oteli titulu prije dvije godine tako sto su pustili zrinjskog na otoci,hvala ti dino sto si sacuvao guzicu gracica koji je otvoren isao prosle godine u zenicu da premira celik kako bi siroki bio prvak,keru mali ovo su rijeci ljudi koje si ti uposlio i koji su nama to prenijeli.Keru jedan ti si najveci grobar sarajeva ikad otices makar pala mrtva glava ja ti obecajem a vrlo dobro znas da vas mozemo sve u muriju poslat i tvoji uposlenici su upoznati sa tim,tjeracemo se do kraja budi uvjeren u to ides iz sarajeva u zatvor." Momak iz prve ekipe.

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Kaze imenuju Hurtica zbog toga sto je to logicno,radi uvodenja mladih igraca iz akademije bla,bla,bla...
A Hurta pored sigurno boljih i motiviranikih Catakovica,Vazde,Veladzica itd.,stavlja poluinvalida Okica i kasnije mu dodaje Harbu.
Tako da je i ovo imenovanje Hurtica jos jedno u nizu prodavanja muda pod bubrege
A Hurta pored sigurno boljih i motiviranikih Catakovica,Vazde,Veladzica itd.,stavlja poluinvalida Okica i kasnije mu dodaje Harbu.
Tako da je i ovo imenovanje Hurtica jos jedno u nizu prodavanja muda pod bubrege
Hvala bratu Besicu za avatar 

Dinina tvrdoglavost vodi to toga da su pocele price o batinama i mrtvim glavama. Ode ovo daleko, valjda ne zavrsi ko onaj iz Partizana, koliko god papcina bio, ono ne bih ni njemu pozelio kad sam hladne glave.zlo87 je napisao/la:"Hvala ti dino sto si ko zna koliko utakmica prodao ove sezone,hvala ti keru sto si se opario preko ledja sviju nas,dajes bodove ljudima koji su nam oteli titulu prije dvije godine tako sto su pustili zrinjskog na otoci,hvala ti dino sto si sacuvao guzicu gracica koji je otvoren isao prosle godine u zenicu da premira celik kako bi siroki bio prvak,keru mali ovo su rijeci ljudi koje si ti uposlio i koji su nama to prenijeli.Keru jedan ti si najveci grobar sarajeva ikad otices makar pala mrtva glava ja ti obecajem a vrlo dobro znas da vas mozemo sve u muriju poslat i tvoji uposlenici su upoznati sa tim,tjeracemo se do kraja budi uvjeren u to ides iz sarajeva u zatvor. Hvala ti dino sto policija po naredbi nakon primanja gola sa pendrecima u rukama dolazi ored sjever,hvala ti sto si rekao da te mi nismo doveli bijednice mali,ostaces upamcen kao najomrazeniji predsjednik ikad.Pricao si nam kako je redzepagic prodao zetu i kukesi a sa istim si se donedavno nalazio na kafama."Momak iz prve ekipe.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sam bira.joker90 je napisao/la:Dinina tvrdoglavost vodi to toga da su pocele price o batinama i mrtvim glavama. Ode ovo daleko, valjda ne zavrsi ko onaj iz Partizana, koliko god papcina bio, ono ne bih ni njemu pozelio kad sam hladne glave.zlo87 je napisao/la:"Hvala ti dino sto si ko zna koliko utakmica prodao ove sezone,hvala ti keru sto si se opario preko ledja sviju nas,dajes bodove ljudima koji su nam oteli titulu prije dvije godine tako sto su pustili zrinjskog na otoci,hvala ti dino sto si sacuvao guzicu gracica koji je otvoren isao prosle godine u zenicu da premira celik kako bi siroki bio prvak,keru mali ovo su rijeci ljudi koje si ti uposlio i koji su nama to prenijeli.Keru jedan ti si najveci grobar sarajeva ikad otices makar pala mrtva glava ja ti obecajem a vrlo dobro znas da vas mozemo sve u muriju poslat i tvoji uposlenici su upoznati sa tim,tjeracemo se do kraja budi uvjeren u to ides iz sarajeva u zatvor. Hvala ti dino sto policija po naredbi nakon primanja gola sa pendrecima u rukama dolazi ored sjever,hvala ti sto si rekao da te mi nismo doveli bijednice mali,ostaces upamcen kao najomrazeniji predsjednik ikad.Pricao si nam kako je redzepagic prodao zetu i kukesi a sa istim si se donedavno nalazio na kafama."Momak iz prve ekipe.
Nisam informisan šta je bilo s tim iz Partizana ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Iznabadali ga momci malo glavom hahahah imas video na yt potraziBesic je napisao/la:Nisam informisan šta je bilo s tim iz Partizana ?
Onaj klip sto ga ubise nogama
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
haurdić
bilbija
todorović
kouadio
hebibović

bilbija
todorović
kouadio
hebibović

„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Dino ubleho bijedna jel te stid? Jel te stid onih sto su 24 sata zivili za Sarajevo i tjerali ublehe poput tebe,da Dino to su upravo oni koji su ti vjerovali i doveli tu gdje jesi al brzo si se prodao mizerijo ljudska samo si se malo zaigrao sjetim se najmilijih i tebi i Harbi i Dzeki Muminovicu,jesil uhljebio sve svoje drugove iz kafane? Nadam se da su ti i drugovi tj pojedinci tvoji haveri sa sjeverne tribine isto okrenuli ledja?
Proklet klub i to je to. Dzaba nam sve.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
I ovo vracanje clanskih,nisam ja uzeo clansku zbog Dine vec zato sto volim svetinju i clansku cu vazda imat sa ponosom
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 15 maj 2016, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
Pa koliko se sjecam, ovaj Hebibovic se kod nas nije mog'o sastaviti sa loptom. A sad bi ga vratili.
Tako mahom biva sa vecinom nasih bivsih igraca.
Nista, treba pocet' klat' kurban za FKS.
Tako mahom biva sa vecinom nasih bivsih igraca.
Nista, treba pocet' klat' kurban za FKS.

♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Dugo veća sramota se ne desi niti će se dugo desiti,gubilo se brate i gore,gubilo se jbg o od Slobode pa im aplaz das, jbg bolji ljudi ideš dalje,mozda je i ovaj OlimpiK bolji ,ali dugo dugo će se pričati kako je jedno Sarajevo naguzilo se tamo nekom Olimpiku da bi ih se sačuvalo,ej moje Sarajevo prodaju te kako hoće i ko hoće,sramota na sta spade ime ovakvo da se nekoj sitnoj buraniji sklanjas.Nikad ovo ja "oprat" necu.Haram vam bagro lopovska za sve što uradiste i svim ovom sitnim p.ickama što su se prodali za sitne pare,raji ovoj sto smo do jučer svi zajedno bili,najveći su dušmani medju nama.Nismo ni svjesni toga,na kraju i ovaj Dino je "naš" e još je mnogo takvih koji su s prodali za sitno.P.icke plaćenike jeb.ale vam pare familiju nećete ih u grob ponijeti,pick.e bezdusne hladne
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nije klub vec drzava i narod,daj bjednicima bilo sta cim vide 50 maraka majku ce prodat jad od naroda,dovedes g ovna ovako ti vrateMokes je napisao/la:Proklet klub i to je to. Dzaba nam sve.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.