Šta reći nakon svega? Nisam čitao prethodne stranice, pa ako se šta već pisalo po forumu od ovog što ću napisati, halalite. Nemam snage se nervirati oko svega ovoga. Kao prvo, svejedno mi je ko će Kup osvojiti. Znam da nam treba izlazak u evropu radi koeficijenta, ali kako nam klub ide, pitanje je hoćemo li se naredne godine uopšte boriti za evropu. O Upravi i planovima za narednu sezonu ne bih pisao, ništa prije 10. juna. Samo ću reći, DABOGDA VAM ZA LIJEKA TREBALA SVAKA MARKA KOJU STE UKRALI IZ FK SARAJEVO!
Što se tiče prodaje utakmice, ja nešto ne vjerujem u to. Kao prvo, sumnjam da su naši toliko ludi da puste Olimpicu i riskiraju šta će se desiti u Lukavici. Kao drugo, sumnjam da je Gracić uspio kupiti X u Lukavici, pa da ga onda naši puste na Koševu. S obzirom da on ove sezone skoro nikako ne ulaže u Olimpic, ne znam ni koji mu je interes igrati Premijer ligu. Naši igrači su toliko loši da je sasvim moguće da nas pobjedi ko hoće, bilo kući ili u gostima.
Loše vrijeme koje nas je pratilo na Koševu ove polusezone, najbolje opisuje naše igrače, naše trenere i našu Upravu.
SARAJEVO