FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- UnitedForce
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Realno jucerasnji rezultati su se vec unaprijed znali.
Olimpik 2
Slavija x
Borac 1x
Siroki 1
Zrinjski 1
Vec od proslog kola se pricalo da ce nasi pustit jer se znalo to. Odigrali su juce blijedo i preko kur.ca posebno Benko koji je u dvije 100% sanse nonsarlantno reagovao... A opet i sa takvom igrom je daleko bolji bio od ostalih.
Olimpik 2
Slavija x
Borac 1x
Siroki 1
Zrinjski 1
Vec od proslog kola se pricalo da ce nasi pustit jer se znalo to. Odigrali su juce blijedo i preko kur.ca posebno Benko koji je u dvije 100% sanse nonsarlantno reagovao... A opet i sa takvom igrom je daleko bolji bio od ostalih.
' $!
Sto nisi bacio 1000 eur-a pa uzeo para kad se "znalo" .....UnitedForce je napisao/la:Realno jucerasnji rezultati su se vec unaprijed znali.
Olimpik 2
Slavija x
Borac 1x
Siroki 1
Zrinjski 1

Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- UnitedForce
- Kontakt:
Neka hvala, ne kladim se. Ali ima Bogme drugih koji jesu. Ocit primjer ti je pad kvote na pobjedu olimpika sa 5 na 2.40DBR1987 je napisao/la:Sto nisi bacio 1000 eur-a pa uzeo para kad se "znalo" .....UnitedForce je napisao/la:Realno jucerasnji rezultati su se vec unaprijed znali.
Olimpik 2
Slavija x
Borac 1x
Siroki 1
Zrinjski 1
Vec od proslog kola se pricalo da ce nasi pustit jer se znalo to. Odigrali su juce blijedo i preko kur.ca posebno Benko koji je u dvije 100% sanse nonsarlantno reagovao... A opet i sa takvom igrom je daleko bolji bio od ostalih.![]()
![]()
![]()
' $!
A eto sve ostale utakmice smo dali po 5 golova I nismo imali problema sa realizacijom. Ne serite. Mi smo **** od ekipe.
Ocekujem Kusturicu I Dinu na pressu da pitaju jel kraj svijeta sto Sarajevo ne osvoji titulu.
Ocekujem Kusturicu I Dinu na pressu da pitaju jel kraj svijeta sto Sarajevo ne osvoji titulu.
4.10.2009.
Kusturica: Iduce godine pocinjemo sa izgradnjom Bordo arene, tribine ce biti od cokolade, a stolice od marmelade!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Da nam je slatko dok nas jebu u supak svi redom?joker90 je napisao/la:Kusturica: Iduce godine pocinjemo sa izgradnjom Bordo arene, tribine ce biti od cokolade, a stolice od marmelade!
4.10.2009.
Uprava uvijek misli na nas i kako da nam olaksa!koalem je napisao/la:Da nam je slatko dok nas jebu u supak svi redom?joker90 je napisao/la:Kusturica: Iduce godine pocinjemo sa izgradnjom Bordo arene, tribine ce biti od cokolade, a stolice od marmelade!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Mislim da u upravi nisu ni znali niti imaju pojma da smo kojim slucajem osvojili ligu da bi bili nosioci , pojma nemaju da je ova godina kljucna bila , moglo se sve uloziti na ovu godinu **** im dzeno sve kao i hurtic oj boze okrece mi se u stomaku .....
Ne zna covjek bil se smijao il plakao od muke.joker90 je napisao/la:Uprava uvijek misli na nas i kako da nam olaksa!koalem je napisao/la:Da nam je slatko dok nas jebu u supak svi redom?joker90 je napisao/la:Kusturica: Iduce godine pocinjemo sa izgradnjom Bordo arene, tribine ce biti od cokolade, a stolice od marmelade!
4.10.2009.
KURAVE!!!
E oticete. Itekako.
E oticete. Itekako.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Pa nemojte tako braco...
Da ne bi njih mi bi se ugasili,a jos nam dugove vratili,pa kamp,pa kup,pa titula kuknjava
Da ne bi njih mi bi se ugasili,a jos nam dugove vratili,pa kamp,pa kup,pa titula kuknjava
Igraci ce umjesto odmora dobiti jos dodatne dvije sedmice treninga.
Šta reći nakon svega? Nisam čitao prethodne stranice, pa ako se šta već pisalo po forumu od ovog što ću napisati, halalite. Nemam snage se nervirati oko svega ovoga. Kao prvo, svejedno mi je ko će Kup osvojiti. Znam da nam treba izlazak u evropu radi koeficijenta, ali kako nam klub ide, pitanje je hoćemo li se naredne godine uopšte boriti za evropu. O Upravi i planovima za narednu sezonu ne bih pisao, ništa prije 10. juna. Samo ću reći, DABOGDA VAM ZA LIJEKA TREBALA SVAKA MARKA KOJU STE UKRALI IZ FK SARAJEVO!
Što se tiče prodaje utakmice, ja nešto ne vjerujem u to. Kao prvo, sumnjam da su naši toliko ludi da puste Olimpicu i riskiraju šta će se desiti u Lukavici. Kao drugo, sumnjam da je Gracić uspio kupiti X u Lukavici, pa da ga onda naši puste na Koševu. S obzirom da on ove sezone skoro nikako ne ulaže u Olimpic, ne znam ni koji mu je interes igrati Premijer ligu. Naši igrači su toliko loši da je sasvim moguće da nas pobjedi ko hoće, bilo kući ili u gostima.
Loše vrijeme koje nas je pratilo na Koševu ove polusezone, najbolje opisuje naše igrače, naše trenere i našu Upravu.
Što se tiče prodaje utakmice, ja nešto ne vjerujem u to. Kao prvo, sumnjam da su naši toliko ludi da puste Olimpicu i riskiraju šta će se desiti u Lukavici. Kao drugo, sumnjam da je Gracić uspio kupiti X u Lukavici, pa da ga onda naši puste na Koševu. S obzirom da on ove sezone skoro nikako ne ulaže u Olimpic, ne znam ni koji mu je interes igrati Premijer ligu. Naši igrači su toliko loši da je sasvim moguće da nas pobjedi ko hoće, bilo kući ili u gostima.
Loše vrijeme koje nas je pratilo na Koševu ove polusezone, najbolje opisuje naše igrače, naše trenere i našu Upravu.
SARAJEVO
Trenutno je izlazak u evropu jedina slamka za koju se uprava moze povuc... iako pusimo koeficijent i sve al bolje da ne izadjemo da im se vide ledja ...
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
-
- Kontakt:
Džaba im dvije godine treninga bez odmora.ReufHerco je napisao/la:Igraci ce umjesto odmora dobiti jos dodatne dvije sedmice treninga.
Ja tako rekoh halalio bi titulu jednu sezonu da se rastjeraju **** pa vidi sta se desiDBR1987 je napisao/la:Trenutno je izlazak u evropu jedina slamka za koju se uprava moze povuc... iako pusimo koeficijent i sve al bolje da ne izadjemo da im se vide ledja ...

4.10.2009.
glupo.ReufHerco je napisao/la:Igraci ce umjesto odmora dobiti jos dodatne dvije sedmice treninga.
past će usred polusezone
a znači niko ne ide niko ne dolazi??? to se već zna ?? interesantno

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa vidis da se gube da ne znaju sta rade vise...ovo je Hurticeva odluka, nakon jucerasnje utakmiceDenchiNL je napisao/la:glupo.ReufHerco je napisao/la:Igraci ce umjesto odmora dobiti jos dodatne dvije sedmice treninga.
past će usred polusezone
a znači niko ne ide niko ne dolazi??? to se već zna ?? interesantno
-
- Kontakt:
Očekujem Dinanu analizu sezone uskoro, tipa ovog:
Cilj nam je da u budućnosti afirmišmo što više mladih igrača, koji su se dokazali u omladinskim pogonima i reprezentaciji. Razumijem nezadovoljstvo navijača, ali nije sve tako crno, u ovoj godini smo zahvaljujući meni i još par ljudi vratili dugove, napravili kamp, spasili klub, imamo 500 sponzora i što je najvažnije, najbitnije i svrha svega - poslovali smo pozitivno (a ukrali mnogo). Svi u klubu imamo podršku Tana i ne razmišljam o ostavci, volim ovaj klub, dajem za njega sve i obećajem navijačima da će Sarajevo sljedeće sezone, u inat dušmanima, lopovima, i ostalim (pronaći će se oni sami) ići na bar jedan trofej i svaku utakmicu će ići na pobjedu, kako doliči najvećem klubu u Bosni, a priča o stadionu prepuštam predsjedniku Emiru Kusturici.
Nešto tipa ovog, ma 100%.
Umjesto onoga njihovog: Za 2-3 godine očekujemo ulazak u grupne faze LP ili EL.
Dobili smo, zahvaljujući njima: Za 2-3 godine da očekujemo izlazak u Evropu.
Cilj nam je da u budućnosti afirmišmo što više mladih igrača, koji su se dokazali u omladinskim pogonima i reprezentaciji. Razumijem nezadovoljstvo navijača, ali nije sve tako crno, u ovoj godini smo zahvaljujući meni i još par ljudi vratili dugove, napravili kamp, spasili klub, imamo 500 sponzora i što je najvažnije, najbitnije i svrha svega - poslovali smo pozitivno (a ukrali mnogo). Svi u klubu imamo podršku Tana i ne razmišljam o ostavci, volim ovaj klub, dajem za njega sve i obećajem navijačima da će Sarajevo sljedeće sezone, u inat dušmanima, lopovima, i ostalim (pronaći će se oni sami) ići na bar jedan trofej i svaku utakmicu će ići na pobjedu, kako doliči najvećem klubu u Bosni, a priča o stadionu prepuštam predsjedniku Emiru Kusturici.
Nešto tipa ovog, ma 100%.
Umjesto onoga njihovog: Za 2-3 godine očekujemo ulazak u grupne faze LP ili EL.
Dobili smo, zahvaljujući njima: Za 2-3 godine da očekujemo izlazak u Evropu.
Da samo znate koliko ih boli k****, kakve slamke. Pa ljudi satro daju mandate na raspolaganje, i u ostavci su do 10og, a onda daju ugovor Hurticu. Kako uprava u ostavci moze dati nekome ugovor? Zar nije logika da bi to trebao raditi onaj ko ih naslijedi?DBR1987 je napisao/la:Trenutno je izlazak u evropu jedina slamka za koju se uprava moze povuc... iako pusimo koeficijent i sve al bolje da ne izadjemo da im se vide ledja ...
Naravno sve je to farsa, nikakve oni ostavke nisu ponudili. Kakvi su samo ovo kriminalci, zemlja im kosti povracala.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 10 gostiju.