FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

samoplavi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la samoplavi » 16 maj 2016, 23:42

JoseeMourinho je napisao/la:cekaj sad ko ja i slicni?? ja koliko znam ova tema je aktivna u pm ti seres redovno po upravi i tu je jos 2-3 i ne prestajete ionako ste privatizovali temu i nikad nista pozitivno nije :tokralju: :tokralju:
Dok nam je god klub igracka Tate i Sina srat cu po Upravi, dok nam god igrace dovode ljudi koji nemaju veze sa fudbalom srat cu po Upravi. To mi necete ni ti ni bilo ko drugi zabraniti. Kad pojedinci iz vrha kluba shvate da je Zeljo vece od njih, kad konacno budu radili samo ono u cemu su dobri, a to su do sada pokazali, prestat cu srati.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 16 maj 2016, 23:49

Ne znam cemu medjusobna prepucavanja. Niste zanimljivi ni jedan ni drugi. Ako ne mozete lijepo komunicirati nemojte ni dolaziti na forum. Nije niko zelan vasih zivotnih frustracija.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 16 maj 2016, 23:56

JoseeMourinho je napisao/la:dok je edis bio tu **** smo losa igra, lose izmjene, losi sastavi, pi.cka nece da izbaci bekrica, yebo ga bogicevic, ne zna taktiku napraviti, hocemo sa dva napadaca, debil, majmun, pojima nema
kad je edis otisao, zasto se mjenja, trebalo mu je vremene, super je bio, nije on kriv, ne valjaju igraci, ne valja uprava, ne valja nista osim njega, greska otkaz

i sta ocekivat od ove popisane teme kad balavci nemaju svoje misljenje svoje ja nego samo se kontrira i siri ta negativnost, pa se okrece iz dana u dan drugacija prica, edis od majmuna do mucenika ispade ;)
Hajd malo mučni glavom i razmisli. Niko nije napisao da je Edis trebao ostati(citiraj gdje piše Edis da treba ostati), nego se trebao.naci iskusan trener kao sto je Odovic i ostavit ga par godina. A ne početnik koji ce učiti s najtrofejnijim klubom. Moju podršku je imao kad je došao jer bi tako uradio za svakog trenera, a kad je bio izabran rekao sam prvi da je on fula nakon sto su strajkaci počeli s Aldin, kunto, panto, jer za boga kako ćeš to napisati, pitar si, i slične gluposti. Tako da ne moraš bukvalno shvatati sve.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 17 maj 2016, 13:03

Curi li sta za sefa struke? Niko nista, pa vidim nema u medijima ni nagadjanja.

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 17 maj 2016, 13:15

Koliko ce nam stolica biti ukupan kapacitet stadiona kada se sada zavrsi zapadna tribina + stolice sa sjevera i juga?
Volim te Zeljo!!!

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 17 maj 2016, 13:19

zlatandr je napisao/la:Koliko ce nam stolica biti ukupan kapacitet stadiona kada se sada zavrsi zapadna tribina + stolice sa sjevera i juga?
Oko 2.000

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 17 maj 2016, 13:21

plavousrcu je napisao/la:Curi li sta za sefa struke? Niko nista, pa vidim nema u medijima ni nagadjanja.
Nemamo potrebe za zurbom, neka dobro protabire koga ce dovest. Prve utakmice su nam tek krajem jula, tako da ima vremena
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 17 maj 2016, 13:27

zlatandr je napisao/la:Koliko ce nam stolica biti ukupan kapacitet stadiona kada se sada zavrsi zapadna tribina + stolice sa sjevera i juga?
Oko 10.000 otprilike, ne bih ti znao tacno reci. Ali to je to...

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 17 maj 2016, 13:31

Koliki ce biti kapacitet zapadne tribine? a sta je sa svecanom lozom, hoce li se ona posebno graditi ili je citava zapadna tribina ujedno i svecana loza?

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 17 maj 2016, 13:33

bosnas_ je napisao/la:Koliki ce biti kapacitet zapadne tribine?
Nakon rekonstrukcije zapad će, umjesto dosadašnje 541 stolice, imati 690 sjedećih mjesta.
Don't believe the hype.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 17 maj 2016, 13:42

akisarajevo92 je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:Koliki ce biti kapacitet zapadne tribine?
Nakon rekonstrukcije zapad će, umjesto dosadašnje 541 stolice, imati 690 sjedećih mjesta.
Na sjeveru oko 1.000 novih stolica

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 17 maj 2016, 17:40

TikTak je napisao/la:Kazna Zajki Zebi pokazuje koliko su nasi momci ustvari dobro prosli za one sramne ispade u Zenici. Sreca pa se i u ovom Savezu drze kriterija ;).
Prema nama su imali milosti a nikako ne znam zbog cega jer nas godinama ne mirisu. Zeba je zasluzio pet utakmica ali su iskreno i nasi zasluzili mnogo vece kazne.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 17 maj 2016, 18:04

TikTak je napisao/la:Kazna Zajki Zebi pokazuje koliko su nasi momci ustvari dobro prosli za one sramne ispade u Zenici. Sreca pa se i u ovom Savezu drze kriterija ;).
Dajte da ne budemo smijesni. Kazna Kjosevskom i ostalim bi bila duplo veca da Zuban nije njegov menadzer i da nije pogurao ove iz komisije.

tm1921
Kontakt:

Post Postao/la tm1921 » 17 maj 2016, 18:29

samoplavi je napisao/la:
Dajte da ne budemo smijesni. Kazna Kjosevskom i ostalim bi bila duplo veca da Zuban nije njegov menadzer i da nije pogurao ove iz komisije.
Postoji li bilo koji segment zivota da ga ti ne znas najbolje moj milane? :)
MILANA ZA PREDSJEDNIKA!

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 17 maj 2016, 18:47

tm1921 je napisao/la:
samoplavi je napisao/la:
Postoji li bilo koji segment zivota da ga ti ne znas najbolje moj milane? :)
MILANA ZA PREDSJEDNIKA!
Daj se dogovorite jesam li Milan, Aldin ili Dona. Ili sam tri u jedan. Inace, vidim poznajes situaciju u klubu pravo :)

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 17 maj 2016, 19:29

8938 kada se zavrsi zapad i postave onih dodatnih 300 sjedalica na jug sto su najavljene.

Ovako to izgleda po tribinama:

Sjever: 5377
Jug: 2871
Zapad: 690

Prva faza istoka je najavljena da ce imati 2850 sjedalica.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 17 maj 2016, 19:35

samoplavi je napisao/la: Daj se dogovorite jesam li Milan, Aldin ili Dona. Ili sam tri u jedan. Inace, vidim poznajes situaciju u klubu pravo :)
Strajkaci nikad odustati nece :D
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 17 maj 2016, 19:59

amazon je napisao/la:
samoplavi je napisao/la: Daj se dogovorite jesam li Milan, Aldin ili Dona. Ili sam tri u jedan. Inace, vidim poznajes situaciju u klubu pravo :)
Strajkaci nikad odustati nece :D
Ljudi su nevjerovatni. Ne mogu da ih shvatim nikako. Strajkuju i ne dozvoljavaju nama da diskutujemo. Kakav mentalni sklop ali dobro je, nisam vise gurbet nego Milan :).

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 17 maj 2016, 20:37

Naši ko da biraju predsjednika države a ne trenera. Kao, biraju polako da ne požure isto kao da ima neka garancija sad potpisao ili za 10 dana. Cirkus prave samo takav.

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 17 maj 2016, 20:43

amazon je napisao/la:Naši ko da biraju predsjednika države a ne trenera. Kao, biraju polako da ne požure isto kao da ima neka garancija sad potpisao ili za 10 dana. Cirkus prave samo takav.
Dok ga Dejo i Miske na kasetama prostudiraju. Salu na stranu, trebaju biti pametni. Fule ne smije biti, kao sto im sada uvlakaci ne izlaze iz anusa tako ce im bude li jos fula traziti glavu na panju. Svjesni su i oni toga jer nema se vise cime zamazivati eventualni rezultatski krah.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.