Dok nam je god klub igracka Tate i Sina srat cu po Upravi, dok nam god igrace dovode ljudi koji nemaju veze sa fudbalom srat cu po Upravi. To mi necete ni ti ni bilo ko drugi zabraniti. Kad pojedinci iz vrha kluba shvate da je Zeljo vece od njih, kad konacno budu radili samo ono u cemu su dobri, a to su do sada pokazali, prestat cu srati.JoseeMourinho je napisao/la:cekaj sad ko ja i slicni?? ja koliko znam ova tema je aktivna u pm ti seres redovno po upravi i tu je jos 2-3 i ne prestajete ionako ste privatizovali temu i nikad nista pozitivno nije![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- plavousrcu
- Kontakt:
Ne znam cemu medjusobna prepucavanja. Niste zanimljivi ni jedan ni drugi. Ako ne mozete lijepo komunicirati nemojte ni dolaziti na forum. Nije niko zelan vasih zivotnih frustracija.
- amazon
- Kontakt:
Hajd malo mučni glavom i razmisli. Niko nije napisao da je Edis trebao ostati(citiraj gdje piše Edis da treba ostati), nego se trebao.naci iskusan trener kao sto je Odovic i ostavit ga par godina. A ne početnik koji ce učiti s najtrofejnijim klubom. Moju podršku je imao kad je došao jer bi tako uradio za svakog trenera, a kad je bio izabran rekao sam prvi da je on fula nakon sto su strajkaci počeli s Aldin, kunto, panto, jer za boga kako ćeš to napisati, pitar si, i slične gluposti. Tako da ne moraš bukvalno shvatati sve.JoseeMourinho je napisao/la:dok je edis bio tu **** smo losa igra, lose izmjene, losi sastavi, pi.cka nece da izbaci bekrica, yebo ga bogicevic, ne zna taktiku napraviti, hocemo sa dva napadaca, debil, majmun, pojima nema
kad je edis otisao, zasto se mjenja, trebalo mu je vremene, super je bio, nije on kriv, ne valjaju igraci, ne valja uprava, ne valja nista osim njega, greska otkaz
i sta ocekivat od ove popisane teme kad balavci nemaju svoje misljenje svoje ja nego samo se kontrira i siri ta negativnost, pa se okrece iz dana u dan drugacija prica, edis od majmuna do mucenika ispade
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
- plavousrcu
- Kontakt:
Curi li sta za sefa struke? Niko nista, pa vidim nema u medijima ni nagadjanja.
Koliko ce nam stolica biti ukupan kapacitet stadiona kada se sada zavrsi zapadna tribina + stolice sa sjevera i juga?
Volim te Zeljo!!!
Oko 2.000zlatandr je napisao/la:Koliko ce nam stolica biti ukupan kapacitet stadiona kada se sada zavrsi zapadna tribina + stolice sa sjevera i juga?
Nemamo potrebe za zurbom, neka dobro protabire koga ce dovest. Prve utakmice su nam tek krajem jula, tako da ima vremenaplavousrcu je napisao/la:Curi li sta za sefa struke? Niko nista, pa vidim nema u medijima ni nagadjanja.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- plavousrcu
- Kontakt:
Oko 10.000 otprilike, ne bih ti znao tacno reci. Ali to je to...zlatandr je napisao/la:Koliko ce nam stolica biti ukupan kapacitet stadiona kada se sada zavrsi zapadna tribina + stolice sa sjevera i juga?
Koliki ce biti kapacitet zapadne tribine? a sta je sa svecanom lozom, hoce li se ona posebno graditi ili je citava zapadna tribina ujedno i svecana loza?
- akisarajevo92
- Kontakt:
Nakon rekonstrukcije zapad će, umjesto dosadašnje 541 stolice, imati 690 sjedećih mjesta.bosnas_ je napisao/la:Koliki ce biti kapacitet zapadne tribine?
Don't believe the hype.
Na sjeveru oko 1.000 novih stolicaakisarajevo92 je napisao/la:Nakon rekonstrukcije zapad će, umjesto dosadašnje 541 stolice, imati 690 sjedećih mjesta.bosnas_ je napisao/la:Koliki ce biti kapacitet zapadne tribine?
- plavousrcu
- Kontakt:
Prema nama su imali milosti a nikako ne znam zbog cega jer nas godinama ne mirisu. Zeba je zasluzio pet utakmica ali su iskreno i nasi zasluzili mnogo vece kazne.TikTak je napisao/la:Kazna Zajki Zebi pokazuje koliko su nasi momci ustvari dobro prosli za one sramne ispade u Zenici. Sreca pa se i u ovom Savezu drze kriterija.
Dajte da ne budemo smijesni. Kazna Kjosevskom i ostalim bi bila duplo veca da Zuban nije njegov menadzer i da nije pogurao ove iz komisije.TikTak je napisao/la:Kazna Zajki Zebi pokazuje koliko su nasi momci ustvari dobro prosli za one sramne ispade u Zenici. Sreca pa se i u ovom Savezu drze kriterija.
Postoji li bilo koji segment zivota da ga ti ne znas najbolje moj milane?samoplavi je napisao/la:Dajte da ne budemo smijesni. Kazna Kjosevskom i ostalim bi bila duplo veca da Zuban nije njegov menadzer i da nije pogurao ove iz komisije.TikTak je napisao/la:Kazna Zajki Zebi pokazuje koliko su nasi momci ustvari dobro prosli za one sramne ispade u Zenici. Sreca pa se i u ovom Savezu drze kriterija.
MILANA ZA PREDSJEDNIKA!
Daj se dogovorite jesam li Milan, Aldin ili Dona. Ili sam tri u jedan. Inace, vidim poznajes situaciju u klubu pravotm1921 je napisao/la:Postoji li bilo koji segment zivota da ga ti ne znas najbolje moj milane?samoplavi je napisao/la:Dajte da ne budemo smijesni. Kazna Kjosevskom i ostalim bi bila duplo veca da Zuban nije njegov menadzer i da nije pogurao ove iz komisije.TikTak je napisao/la:Kazna Zajki Zebi pokazuje koliko su nasi momci ustvari dobro prosli za one sramne ispade u Zenici. Sreca pa se i u ovom Savezu drze kriterija.
MILANA ZA PREDSJEDNIKA!
8938 kada se zavrsi zapad i postave onih dodatnih 300 sjedalica na jug sto su najavljene.zlatandr je napisao/la:Koliko ce nam stolica biti ukupan kapacitet stadiona kada se sada zavrsi zapadna tribina + stolice sa sjevera i juga?
Ovako to izgleda po tribinama:
Sjever: 5377
Jug: 2871
Zapad: 690
Prva faza istoka je najavljena da ce imati 2850 sjedalica.
- amazon
- Kontakt:
Strajkaci nikad odustati necesamoplavi je napisao/la: Daj se dogovorite jesam li Milan, Aldin ili Dona. Ili sam tri u jedan. Inace, vidim poznajes situaciju u klubu pravo
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Ljudi su nevjerovatni. Ne mogu da ih shvatim nikako. Strajkuju i ne dozvoljavaju nama da diskutujemo. Kakav mentalni sklop ali dobro je, nisam vise gurbet nego Milanamazon je napisao/la:Strajkaci nikad odustati necesamoplavi je napisao/la: Daj se dogovorite jesam li Milan, Aldin ili Dona. Ili sam tri u jedan. Inace, vidim poznajes situaciju u klubu pravo
- amazon
- Kontakt:
Naši ko da biraju predsjednika države a ne trenera. Kao, biraju polako da ne požure isto kao da ima neka garancija sad potpisao ili za 10 dana. Cirkus prave samo takav.
Dok ga Dejo i Miske na kasetama prostudiraju. Salu na stranu, trebaju biti pametni. Fule ne smije biti, kao sto im sada uvlakaci ne izlaze iz anusa tako ce im bude li jos fula traziti glavu na panju. Svjesni su i oni toga jer nema se vise cime zamazivati eventualni rezultatski krah.amazon je napisao/la:Naši ko da biraju predsjednika države a ne trenera. Kao, biraju polako da ne požure isto kao da ima neka garancija sad potpisao ili za 10 dana. Cirkus prave samo takav.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.