FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Nije moguce. Kakva forma. Hodat ne mogu. Odmarali u nedelju. Niko ne trci. Duela ne mogu dobiti. Fuj.
Ima se tu dosta napisati. Kad' si već pitao nije problem, obrazložit' ću razloge kasnije.AdmirLav je napisao/la:Zašto boga ti ?NKMramor je napisao/la:Očekujem od Musemića da odbije novi ugovor.
. .a neko je napisao da nas i Malkočević preuzimaNKMramor je napisao/la:Ima se tu dosta napisati. Kad' si već pitao nije problem, obrazložit' ću razloge kasnije.AdmirLav je napisao/la:Zašto boga ti ?NKMramor je napisao/la:Očekujem od Musemića da odbije novi ugovor.

HElo je napisao/la:Vjerovatnoo zato sto mu se sva igra svodi na centriranje lopte na napadacaAdmirLav je napisao/la:Zašto boga ti ?NKMramor je napisao/la:Očekujem od Musemića da odbije novi ugovor.
Pa čovjek je napravio slobodi najveći uspjeh ikada.
Sloboda je cijeli život moj !
Kakva je ubleha Mehidic, ovo je strasno.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
- Beduin
- Kontakt:
Da mu svi popusimo radi toga? Ne radi besplatno, vec radi odlicne i redovne plate. Ali je pretjeranop bahat prema igracima, Govedaricu je on unistio i niko drugi. I Husref treba malo rucnu spustiti, nije ni on cvjecka, a nebrojeno puta je dobio i crveni, wow.AdmirLav je napisao/la:
Jos me i stream handri nakon 2. gola i nemam pojma sta se desava na terenu. Nije valjda da je Mehidic jos u ekipi?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nista ja nisam rekao za to svaka cast ali svaka j.... utakmica sablon isti lopta na krilo centarsut !AdmirLav je napisao/la:Pa čovjek je napravio slobodi najveći uspjeh ikada.
Bez ispaljenog metka...
Jel im neko rekao da je zadnja utakmica, da poginu na terenu ako treba, da grizu, a vidi njih...
Šta se dešava s ovom ekipom, jesu li već na odmoru, ili već misle kako se dokopat nekog stranog angažmana, neobjašnjivo je ovako loše odigrat u finalu yebote!!!
30. juna prve utakmice Evrope, kada počinje prelazni rok???

Šta se dešava s ovom ekipom, jesu li već na odmoru, ili već misle kako se dokopat nekog stranog angažmana, neobjašnjivo je ovako loše odigrat u finalu yebote!!!
30. juna prve utakmice Evrope, kada počinje prelazni rok???
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Beduin je napisao/la:Da mu svi popusimo radi toga? Ne radi besplatno, vec radi odlicne i redovne plate. Ali je pretjeranop bahat prema igracima, Govedaricu je on unistio i niko drugi. I Husref treba malo rucnu spustiti, nije ni on cvjecka, a nebrojeno puta je dobio i crveni, wow.AdmirLav je napisao/la:
Jos me i stream handri nakon 2. gola i nemam pojma sta se desava na terenu. Nije valjda da je Mehidic jos u ekipi?
Baš gledaš još posle drugog gola ?

Sloboda je cijeli život moj !
- JackTheStripper
- Kontakt:
Ne mogu meda protiv ovih mrtvih kupusara, prevara od ekipe. 

Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
Ovo je se znalo da će ovako biti
-
- Kontakt:
prodo azmir
Sa neutralne strane loši ste ovu tekmu ali sudije su na strani Radnika očigledno
Ma hajde, losa utakmica. Cestitke za evropu , idemo dalje. Hvala momci
to je toxeksor je napisao/la:Ma hajde, losa utakmica. Cestitke za evropu , idemo dalje. Hvala momci

nismo skinuli mrak ni ovu sezonu, al' hajde ima sljedeća sezona

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- L'Avvocato
- Kontakt:
kako ljudi trče, kako su borbeni, taktika, strašno
svaka njima čast.

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Nikad nisam nista reko al sad cu jb im pleme i mftvo i zivo puu pi.....e jedne ja ovoliko zivaca nisam izgubio za zivota razbio sam twlevizor
Nadam se da Mehidic ima kakvu skolu, jer je **** od igraca.
Ovo je najpičkastije odigrana utakmica, a najbitnija.
Ovo je najpičkastije odigrana utakmica, a najbitnija.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.