FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Cestitke ekipi Radnika, zasluzena pobjeda. Mi smo prelose odigrali, prilike nismo stvorili. Jos nesto, nema smisla da pljujete po Husrefu, ali stvarno nema smisla. Idemo dalje, Europa nas ceka za razliku od drugih.
Nad tobom sunce najljepše sja
- BenjooJutub
- Kontakt:
Pa nakon što je ispalo 3/4 klubova iz RS-a za očekivati je bilo da neka ekipa iz RS-a zauzvrat dobije neki trofej i izlazak u Europu.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ovakvom igrom, mrka kapa i u toj Europi.pinoglavi je napisao/la:Cestitke ekipi Radnika, zasluzena pobjeda. Mi smo prelose odigrali, prilike nismo stvorili. Jos nesto, nema smisla da pljujete po Husrefu, ali stvarno nema smisla. Idemo dalje, Europa nas ceka za razliku od drugih.

Da si otisao na utakmicu mogao si im to reci uzivo a i televizor bi ti ostao citav.adnan27 je napisao/la:Nikad nisam nista reko al sad cu jb im pleme i mftvo i zivo puu pi.....e jedne ja ovoliko zivaca nisam izgubio za zivota razbio sam twlevizor
This time next year we'll be millionaires.
Potpuno zasluzeno,svaka im cast..mi k.arina obicna,sutnuli nisu na gol Radnika... i sad se zapitam kako su drugi zavrsili i dosli do finala,jer ovo ne lici nicemu..sta ocekivat kada nam akcije idu preko Efendica i Mehidica??
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Te priče okačite mačku o rep.
Svaka časti Husrefu i momcima na cijeloj sezoni. Moglo je i bolje u završnici, ali da nam je neko ponudio Evropu na početku, uzeli bi je odma i bez igranja.
Pojačat ekipu, pa u Evropu, samo kad li počinje taj famozni prijelazni rok...
Svaka časti Husrefu i momcima na cijeloj sezoni. Moglo je i bolje u završnici, ali da nam je neko ponudio Evropu na početku, uzeli bi je odma i bez igranja.
Pojačat ekipu, pa u Evropu, samo kad li počinje taj famozni prijelazni rok...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
treba shvatiti da su svi ovi igrači čitavu sezonu odigrali + kup, dok su ovi zadnjih pet kola odmarali. Europa je tu, super su nam se stvari desile ove sezone. Jbg, idemo dalje 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Daaj majke ti, joj što ne mogu ovih priča...BenjooJutub je napisao/la:Pa nakon što je ispalo 3/4 klubova iz RS-a za očekivati je bilo da neka ekipa iz RS-a zauzvrat dobije neki trofej i izlazak u Europu.
Naštimali 4 gola u našoj mreži jel? Pusti se toga... Ljudi nas ubili pošteno i zasluženo nose pehar pobjednika kupa. Tu priča sva završava.
Ajd opet psujte. Lose pa sta ako će doć ja idem da im zahvalim. A i valjić je lijepo odradio poso
-
- Kontakt:
Sloboda sve bitne utakmice odigra lose...
Polako sta vam je, odma vam se svijet raspada. Ima prelazni rok i prije Europe.NYKnicks Fan je napisao/la:Ovakvom igrom, mrka kapa i u toj Europi.pinoglavi je napisao/la:Cestitke ekipi Radnika, zasluzena pobjeda. Mi smo prelose odigrali, prilike nismo stvorili. Jos nesto, nema smisla da pljujete po Husrefu, ali stvarno nema smisla. Idemo dalje, Europa nas ceka za razliku od drugih.
Nad tobom sunce najljepše sja
Agamemnon je napisao/la:Sta je ba ovo.....
Sta je ovo sve im yebem
bit će bolja godina iduća

Ja sam zadovoljan cilj je bio opstanak a izborili smo evropu

Sloboda je cijeli život moj !
Re: Odg: FK Sloboda Tuzla
Najbolje da nista ne dovodimo, ne mijenja se sampionska ekipa...
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kakva qrcobolja u najvaznijoj utakmici u sezoni
Djaba im sve utakmice koje su pobjedili kada su izgubili sve najvaznije. E moj Husrefe koje si tele ispao, hoce covjek dva trofeja, dva fronta da igra. Kako ga Petrovic razvali takticki.
Definitivno prestajem pratiti ovaj klub, vidimo se na kraju naredne sezone ako bude sta od vas. Mene necete vise zafrkati, nabijem na qrac sve one pobjede u sezoni kada nema trofeja. U Evropi cemo igrati u Zenici utakmicu i to je to, a drugi neka uzimaju trofeje.
Igraci nula jedna velika vec tri mjeseca. I jos se ljute nesto, eto neka idu na trg Slobode ebo ih sve.

Djaba im sve utakmice koje su pobjedili kada su izgubili sve najvaznije. E moj Husrefe koje si tele ispao, hoce covjek dva trofeja, dva fronta da igra. Kako ga Petrovic razvali takticki.
Definitivno prestajem pratiti ovaj klub, vidimo se na kraju naredne sezone ako bude sta od vas. Mene necete vise zafrkati, nabijem na qrac sve one pobjede u sezoni kada nema trofeja. U Evropi cemo igrati u Zenici utakmicu i to je to, a drugi neka uzimaju trofeje.

Igraci nula jedna velika vec tri mjeseca. I jos se ljute nesto, eto neka idu na trg Slobode ebo ih sve.
Otisao bi da sam u BiH al brate finale a ovako odigrati brate sramota ja sam igrace uvijek branio zao mi onog Azmira koje covjek pare daje i ovako igraju mogu misliti kako je njemuMomciluk je napisao/la:Da si otisao na utakmicu mogao si im to reci uzivo a i televizor bi ti ostao citav.adnan27 je napisao/la:Nikad nisam nista reko al sad cu jb im pleme i mftvo i zivo puu pi.....e jedne ja ovoliko zivaca nisam izgubio za zivota razbio sam twlevizor
Ne možemo bit ljuti što nismo osvojili, da smo šta uradili pa ajd, šanse bolan stvorili nismo. Ne psujte šta vam je, koliko puta su nas obradovali ove sezone...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Hebem ti kup i maler. Nista, momcima fala za ovu cijelu izvrsnu sezonu, steta sto nismo pokupili barem jednu titulu, ali imamo Evropu! Sad se pojacat i u nove radne pobjede.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Pustite vi sad te price, igrat cemo Europu bla, bla... DA NAM JE NEKO PONUDIO EUROPU PRIJE POCETKA, BLA, BLA... a pisete ovdje vec 3 sedmice, ko plitak potok, rasut ko rizu.
De ba, Radnik da osvoji Kup a mi ne, 4:1 ukupno, SRAMOTA VELIKA. Dva smo puta sutnuli u dvije utakmice na gol.
Pretrcali jedno 40 km manje u dvije utakmice.
Mehidic kroz 4 igraca hoce. Efendic i Merzic kreatori.

De ba, Radnik da osvoji Kup a mi ne, 4:1 ukupno, SRAMOTA VELIKA. Dva smo puta sutnuli u dvije utakmice na gol.

Pretrcali jedno 40 km manje u dvije utakmice.
Mehidic kroz 4 igraca hoce. Efendic i Merzic kreatori.

Trenutno korisnika/ca: tuzlanskinacin i 4 gosta.