Peticija za Marijana!
Moderator/ica: admin
Re: Peticija za Marijana!
A ko je taj Marijan, jel to onaj što je "protjeran" iz Srbije, ne znam o kome se radi pošto pratim SP preko RTS-a, znam da je FTV imala jednog užasnog komentatora koji se dere ko da mu pola porodice igra na terenu a znam da su ga otpustili sa Sport kluba pa kontam da je taj.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Samo ti gledaj na PTC-u, tamo su ipak komentatori toliko "kompetentni" da bi im pozavidio i gospodin Delić. To što ti voliš slušati idiote i glupane, te ljude kojima je koeficijent inteligencije jednak sobnoj temperaturi, to je tvoja stvar.Wolves je napisao/la:A ko je taj Marijan, jel to onaj što je "protjeran" iz Srbije, ne znam o kome se radi pošto pratim SP preko RTS-a, znam da je FTV imala jednog užasnog komentatora koji se dere ko da mu pola porodice igra na terenu a znam da su ga otpustili sa Sport kluba pa kontam da je taj.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
pa naravno da ću gledati njih, šta treba, da uživam uz onog Ćorsovića i ovog "drekavca" haha pa toliko lud sigurno nisamMonolog je napisao/la:Samo ti gledaj na PTC-u, tamo su ipak komentatori toliko "kompetentni" da bi im pozavidio i gospodin Delić. To što ti voliš slušati idiote i glupane, te ljude kojima je koeficijent inteligencije jednak sobnoj temperaturi, to je tvoja stvar.Wolves je napisao/la:A ko je taj Marijan, jel to onaj što je "protjeran" iz Srbije, ne znam o kome se radi pošto pratim SP preko RTS-a, znam da je FTV imala jednog užasnog komentatora koji se dere ko da mu pola porodice igra na terenu a znam da su ga otpustili sa Sport kluba pa kontam da je taj.
ja koliko znam nikoga nije otjerao sa sportkluba nego je marjan zbog nesuglasica otišao, koliko znam u srbiji su ljubitelji fudbala dugo žalili što je marjan otišao i često se na forumima raspitivali za njega al nikad im niko sa sportkluba nije obrazložio što je marjan otišao...a na RTS-u su komentatori nižerazredni, jer kad čujem njih onda vidim da su i bh komentarorima viša liga u odnosu na te....a na balkanu najbolje komentatore realno ima hrvatskaWolves je napisao/la:A ko je taj Marijan, jel to onaj što je "protjeran" iz Srbije, ne znam o kome se radi pošto pratim SP preko RTS-a, znam da je FTV imala jednog užasnog komentatora koji se dere ko da mu pola porodice igra na terenu a znam da su ga otpustili sa Sport kluba pa kontam da je taj.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
pa ja ne kažem da su najbolji ali realno 50 % ljudi uopšte ne gleda SP na ovim bh televizijama...effe_sa je napisao/la: ja koliko znam nikoga nije otjerao sa sportkluba nego je marjan zbog nesuglasica otišao, koliko znam u srbiji su ljubitelji fudbala dugo žalili što je marjan otišao i često se na forumima raspitivali za njega al nikad im niko sa sportkluba nije obrazložio što je marjan otišao...a na RTS-u su komentatori nižerazredni, jer kad čujem njih onda vidim da su i bh komentarorima viša liga u odnosu na te....a na balkanu najbolje komentatore realno ima hrvatska
Wolves je napisao/la:pa naravno da ću gledati njih, šta treba, da uživam uz onog Ćorsovića i ovog "drekavca" haha pa toliko lud sigurno nisamMonolog je napisao/la:Samo ti gledaj na PTC-u, tamo su ipak komentatori toliko "kompetentni" da bi im pozavidio i gospodin Delić. To što ti voliš slušati idiote i glupane, te ljude kojima je koeficijent inteligencije jednak sobnoj temperaturi, to je tvoja stvar.Wolves je napisao/la:A ko je taj Marijan, jel to onaj što je "protjeran" iz Srbije, ne znam o kome se radi pošto pratim SP preko RTS-a, znam da je FTV imala jednog užasnog komentatora koji se dere ko da mu pola porodice igra na terenu a znam da su ga otpustili sa Sport kluba pa kontam da je taj.
Pa gledaj i dalje i budi u uvjerenju da je Robert Enke povrijeđen a ne mrtav.
FEDERER= KLOC
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Neki su primorani, jer im/nam na kablovskoj zatamne HRT2 i ostale programe koji prenose sadržaj SP-a.Wolves je napisao/la:pa ja ne kažem da su najbolji ali realno 50 % ljudi uopšte ne gleda SP na ovim bh televizijama...effe_sa je napisao/la: ja koliko znam nikoga nije otjerao sa sportkluba nego je marjan zbog nesuglasica otišao, koliko znam u srbiji su ljubitelji fudbala dugo žalili što je marjan otišao i često se na forumima raspitivali za njega al nikad im niko sa sportkluba nije obrazložio što je marjan otišao...a na RTS-u su komentatori nižerazredni, jer kad čujem njih onda vidim da su i bh komentarorima viša liga u odnosu na te....a na balkanu najbolje komentatore realno ima hrvatska

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Neki su primorani, jer im/nam na kablovskoj zatamne HRT2 i ostale programe koji prenose sadržaj SP-a.Monolog je napisao/la: pa ja ne kažem da su najbolji ali realno 50 % ljudi uopšte ne gleda SP na ovim bh televizijama...

Pa ja imam na kablovskoj i HRT i RTS a i BHT (RTRS,FTV), ja sam se bojao da će zamračiti ove televizije ali nisu na sreću
-
- Kontakt:
Ronhil kad je bio mladjii i imao brcice......i manje udarao po koljenicama..plava_pruga je napisao/la:[youtube][/youtube]
PLACEM!
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
To i jeste glavni cilj Ronhilasa,jel ti dragoVirtu4l je napisao/la:Vidiš Hare, o ovome sam ti pričao. Prošlo je par dana, Marjan je zaboravljen, tema može pod ključ i to je to.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ja ionako negledam tekme na javnim emiterima odkako nema Marjana, puno je bolja slika na njemackim kanalima i zanimljivije mi je slusat njemacke komentatore, iako neznam njemacki toliko...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Marjan je ziva legenda bh fudbala, ne samo novinarstva. Iskreno, moje neko mišljenje jeste to da su ljudi ljubomorni na njega, neko ko ima jake veze, nije znao kako mu dohakati na drugi način nego ovako papanski, skinuli ga sa tv-a ko špartlom i ko nebi odustao nakon svega i trpio razne stresove, kada može da svoj posao radi negdje drugo, negdje gdje ga cijene. MARJANE UZ TEBE SMO!
Ni drago, ni krivo, svejedno mi je.harishp je napisao/la:To i jeste glavni cilj Ronhilasa,jel ti dragoVirtu4l je napisao/la:Vidiš Hare, o ovome sam ti pričao. Prošlo je par dana, Marjan je zaboravljen, tema može pod ključ i to je to.
P.S. Čovjek je čak i bez djevojke ostao, jao

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
vrlo mudro razmišljaš. a onda se pitaš što ti je životni standard nizak. cccMonolog je napisao/la:Neki su primorani, jer im/nam na kablovskoj zatamne HRT2 i ostale programe koji prenose sadržaj SP-a.Wolves je napisao/la:pa ja ne kažem da su najbolji ali realno 50 % ljudi uopšte ne gleda SP na ovim bh televizijama...effe_sa je napisao/la: ja koliko znam nikoga nije otjerao sa sportkluba nego je marjan zbog nesuglasica otišao, koliko znam u srbiji su ljubitelji fudbala dugo žalili što je marjan otišao i često se na forumima raspitivali za njega al nikad im niko sa sportkluba nije obrazložio što je marjan otišao...a na RTS-u su komentatori nižerazredni, jer kad čujem njih onda vidim da su i bh komentarorima viša liga u odnosu na te....a na balkanu najbolje komentatore realno ima hrvatskaDa sam u mogućnosti pratiti utakmice na HRT2, ne bih nikad prebacio na FTV i(li) BHT, vjeruj mi. No, na moju veliku žalost, pravo na gledanje ove televizije mi je uskraćeno, tako da...

Nedaj Bože da moram gledati na "našim" kanalima, ne vidim sebe bez Čosića, Baloga, Vele i Blažička, šteta što nema Bože više, no tu je i Saša odličan. Jednostavno profesionalno odrađuju sve, i ne samo fudbal nego sve sportove. U nas je Baho legenda bio, pa Marjan, Igor je meni solida, ostali su 

-
- Kontakt:
Da, nizak je zato što dotična osoba voli kvalitet spram nekvaliteta.admin je napisao/la:
vrlo mudro razmišljaš. a onda se pitaš što ti je životni standard nizak. ccc

SAMO JE JEDAN MARJAN, SVI OSTALI SU MUDO MARJANOVO!
a kvalitet inače pada s neba i ništa ne košta.Bečki Kongres je napisao/la:Da, nizak je zato što dotična osoba voli kvalitet spram nekvaliteta.admin je napisao/la:
vrlo mudro razmišljaš. a onda se pitaš što ti je životni standard nizak. ccc
e takvima se mora zatamniti ekran jer oni ne znaju drugačije.
admin je napisao/la:e takvima se mora zatamniti ekran jer oni ne znaju drugačije.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.