Peticija za Marijana!

11. juni - 11. juli

Moderator/ica: admin

Da li Marijanu treba vratiti mikrofon na JSBiH?

Anketa je završila: 24 jun 2010, 13:59.

Za Marijana
230
91%
Protiv Marijana
16
6%
Suzdrazan(a)
6
2%

Ukupno glasova: 252

Wolves
Kontakt:

Re: Peticija za Marijana!

Post Postao/la Wolves » 19 jun 2010, 15:51

A ko je taj Marijan, jel to onaj što je "protjeran" iz Srbije, ne znam o kome se radi pošto pratim SP preko RTS-a, znam da je FTV imala jednog užasnog komentatora koji se dere ko da mu pola porodice igra na terenu a znam da su ga otpustili sa Sport kluba pa kontam da je taj.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 19 jun 2010, 15:55

Wolves je napisao/la:A ko je taj Marijan, jel to onaj što je "protjeran" iz Srbije, ne znam o kome se radi pošto pratim SP preko RTS-a, znam da je FTV imala jednog užasnog komentatora koji se dere ko da mu pola porodice igra na terenu a znam da su ga otpustili sa Sport kluba pa kontam da je taj.
Samo ti gledaj na PTC-u, tamo su ipak komentatori toliko "kompetentni" da bi im pozavidio i gospodin Delić. To što ti voliš slušati idiote i glupane, te ljude kojima je koeficijent inteligencije jednak sobnoj temperaturi, to je tvoja stvar.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Wolves
Kontakt:

Post Postao/la Wolves » 19 jun 2010, 15:58

Monolog je napisao/la:
Wolves je napisao/la:A ko je taj Marijan, jel to onaj što je "protjeran" iz Srbije, ne znam o kome se radi pošto pratim SP preko RTS-a, znam da je FTV imala jednog užasnog komentatora koji se dere ko da mu pola porodice igra na terenu a znam da su ga otpustili sa Sport kluba pa kontam da je taj.
Samo ti gledaj na PTC-u, tamo su ipak komentatori toliko "kompetentni" da bi im pozavidio i gospodin Delić. To što ti voliš slušati idiote i glupane, te ljude kojima je koeficijent inteligencije jednak sobnoj temperaturi, to je tvoja stvar.
pa naravno da ću gledati njih, šta treba, da uživam uz onog Ćorsovića i ovog "drekavca" haha pa toliko lud sigurno nisam

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 19 jun 2010, 15:59

ja koliko znam nikoga nije otjerao sa sportkluba nego je marjan zbog nesuglasica otišao, koliko znam u srbiji su ljubitelji fudbala dugo žalili što je marjan otišao i često se na forumima raspitivali za njega al nikad im niko sa sportkluba nije obrazložio što je marjan otišao...a na RTS-u su komentatori nižerazredni, jer kad čujem njih onda vidim da su i bh komentarorima viša liga u odnosu na te....a na balkanu najbolje komentatore realno ima hrvatska
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Wolves
Kontakt:

Post Postao/la Wolves » 19 jun 2010, 16:01

effe_sa je napisao/la: ja koliko znam nikoga nije otjerao sa sportkluba nego je marjan zbog nesuglasica otišao, koliko znam u srbiji su ljubitelji fudbala dugo žalili što je marjan otišao i često se na forumima raspitivali za njega al nikad im niko sa sportkluba nije obrazložio što je marjan otišao...a na RTS-u su komentatori nižerazredni, jer kad čujem njih onda vidim da su i bh komentarorima viša liga u odnosu na te....a na balkanu najbolje komentatore realno ima hrvatska
pa ja ne kažem da su najbolji ali realno 50 % ljudi uopšte ne gleda SP na ovim bh televizijama...

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 19 jun 2010, 16:03

Wolves je napisao/la:
Monolog je napisao/la:
pa naravno da ću gledati njih, šta treba, da uživam uz onog Ćorsovića i ovog "drekavca" haha pa toliko lud sigurno nisam

Pa gledaj i dalje i budi u uvjerenju da je Robert Enke povrijeđen a ne mrtav.
FEDERER= KLOC

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 19 jun 2010, 16:03

Wolves je napisao/la:
effe_sa je napisao/la: ja koliko znam nikoga nije otjerao sa sportkluba nego je marjan zbog nesuglasica otišao, koliko znam u srbiji su ljubitelji fudbala dugo žalili što je marjan otišao i često se na forumima raspitivali za njega al nikad im niko sa sportkluba nije obrazložio što je marjan otišao...a na RTS-u su komentatori nižerazredni, jer kad čujem njih onda vidim da su i bh komentarorima viša liga u odnosu na te....a na balkanu najbolje komentatore realno ima hrvatska
pa ja ne kažem da su najbolji ali realno 50 % ljudi uopšte ne gleda SP na ovim bh televizijama...
Neki su primorani, jer im/nam na kablovskoj zatamne HRT2 i ostale programe koji prenose sadržaj SP-a. :( Da sam u mogućnosti pratiti utakmice na HRT2, ne bih nikad prebacio na FTV i(li) BHT, vjeruj mi. No, na moju veliku žalost, pravo na gledanje ove televizije mi je uskraćeno, tako da...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Wolves
Kontakt:

Post Postao/la Wolves » 19 jun 2010, 16:12

Monolog je napisao/la: pa ja ne kažem da su najbolji ali realno 50 % ljudi uopšte ne gleda SP na ovim bh televizijama...
Neki su primorani, jer im/nam na kablovskoj zatamne HRT2 i ostale programe koji prenose sadržaj SP-a. :( Da sam u mogućnosti pratiti utakmice na HRT2, ne bih nikad prebacio na FTV i(li) BHT, vjeruj mi. No, na moju veliku žalost, pravo na gledanje ove televizije mi je uskraćeno, tako da...[/quote]

Pa ja imam na kablovskoj i HRT i RTS a i BHT (RTRS,FTV), ja sam se bojao da će zamračiti ove televizije ali nisu na sreću

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 19 jun 2010, 23:46

[youtube][/youtube]

PLACEM! :D
G A Z I
Željo sve do pobjede

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 jun 2010, 02:33

plava_pruga je napisao/la:[youtube][/youtube]

PLACEM! :D
Ronhil kad je bio mladjii i imao brcice......i manje udarao po koljenicama..
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 20 jun 2010, 03:00

Virtu4l je napisao/la:Vidiš Hare, o ovome sam ti pričao. Prošlo je par dana, Marjan je zaboravljen, tema može pod ključ i to je to.
To i jeste glavni cilj Ronhilasa,jel ti drago :shock:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 20 jun 2010, 03:28

Ja ionako negledam tekme na javnim emiterima odkako nema Marjana, puno je bolja slika na njemackim kanalima i zanimljivije mi je slusat njemacke komentatore, iako neznam njemacki toliko...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Dinamitaš
Kontakt:

Post Postao/la Dinamitaš » 20 jun 2010, 09:35

Marjan je ziva legenda bh fudbala, ne samo novinarstva. Iskreno, moje neko mišljenje jeste to da su ljudi ljubomorni na njega, neko ko ima jake veze, nije znao kako mu dohakati na drugi način nego ovako papanski, skinuli ga sa tv-a ko špartlom i ko nebi odustao nakon svega i trpio razne stresove, kada može da svoj posao radi negdje drugo, negdje gdje ga cijene. MARJANE UZ TEBE SMO!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 jun 2010, 11:17

harishp je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Vidiš Hare, o ovome sam ti pričao. Prošlo je par dana, Marjan je zaboravljen, tema može pod ključ i to je to.
To i jeste glavni cilj Ronhilasa,jel ti drago :shock:
Ni drago, ni krivo, svejedno mi je.

P.S. Čovjek je čak i bez djevojke ostao, jao :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 21 jun 2010, 21:35

Monolog je napisao/la:
Wolves je napisao/la:
Neki su primorani, jer im/nam na kablovskoj zatamne HRT2 i ostale programe koji prenose sadržaj SP-a. :( Da sam u mogućnosti pratiti utakmice na HRT2, ne bih nikad prebacio na FTV i(li) BHT, vjeruj mi. No, na moju veliku žalost, pravo na gledanje ove televizije mi je uskraćeno, tako da...
vrlo mudro razmišljaš. a onda se pitaš što ti je životni standard nizak. ccc :(

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 jun 2010, 21:44

Nedaj Bože da moram gledati na "našim" kanalima, ne vidim sebe bez Čosića, Baloga, Vele i Blažička, šteta što nema Bože više, no tu je i Saša odličan. Jednostavno profesionalno odrađuju sve, i ne samo fudbal nego sve sportove. U nas je Baho legenda bio, pa Marjan, Igor je meni solida, ostali su :roll:

Bečki Kongres
Kontakt:

Post Postao/la Bečki Kongres » 21 jun 2010, 22:35

admin je napisao/la:
Da, nizak je zato što dotična osoba voli kvalitet spram nekvaliteta. ;)

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 22 jun 2010, 05:21

SAMO JE JEDAN MARJAN, SVI OSTALI SU MUDO MARJANOVO!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 22 jun 2010, 12:28

Bečki Kongres je napisao/la:
admin je napisao/la:
Da, nizak je zato što dotična osoba voli kvalitet spram nekvaliteta. ;)
a kvalitet inače pada s neba i ništa ne košta.
e takvima se mora zatamniti ekran jer oni ne znaju drugačije.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 jun 2010, 12:30

admin je napisao/la:e takvima se mora zatamniti ekran jer oni ne znaju drugačije.
:mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Svjetsko Prvenstvo: Južna Afrika 2010.”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.