Sloboda je BOSANSKI klub a ne BosnjackiBesic je napisao/la:Zrinjski je vise bošnjački klub nego Sloboda.

Sloboda je BOSANSKI klub a ne BosnjackiBesic je napisao/la:Zrinjski je vise bošnjački klub nego Sloboda.
Volio bi da navedeš te uzvike i transparente.High je napisao/la:Tvoj klub je birao svoju povijest, a ta je da je igrao u NDH ligi ili je to izmišljotina? Jesu li to fakti? Da li je Čović blizak klubu? Itekako, kao i Raspudić, što znaš bolje od mene. Jesu li Ultrasi, kao i Lešinari i Škripari, imaju najučestalije šovinističke uzvike i transparente? Da li su takvi, na stadionima, veličali ubijanja, zločince i žrtve? Jesu. Takvi su politiku i fašizam unijeli na stadione, ne ja jer o tome pišem. Civiliziraj se.hskzmostar je napisao/la:Usput ima li administracije na ovome forumu pa dopusta jedan klub u ovom slucaju prvaka BiH nazivati ustaskim i svakakvim prefiksima,npr forumas High ima toliki kompleks od aktuelnog sampiona da svaku temu zatruje i provocira svojim upisima,mislim da nije sportskom forumu u interesu da drzi ovog ultrabosnjackog nacionalistu ,malo su njegovi upisi dosadili i monotoni,zivota nazalost sem covketovih pulena nema sto i njegov broj postova govori o njemu!
+1fukaratz je napisao/la:Sloboda je BOSANSKI klub a ne BosnjackiBesic je napisao/la:Zrinjski je vise bošnjački klub nego Sloboda.
Hoce, prvi put u svojoj sedmogodisnjoj istoriji ce ispasti u nizi rang takmicenja.Prijedor je napisao/la:(...)najvece iznenadjenje bice Krupa.
svakako imas pravo na svoje misljenje, al' bojim se da nisi upucenyork je napisao/la:
bolan samo mu trokutić zalijepiMMM je napisao/la:Volio bi da navedeš te uzvike i transparente.High je napisao/la:Tvoj klub je birao svoju povijest, a ta je da je igrao u NDH ligi ili je to izmišljotina? Jesu li to fakti? Da li je Čović blizak klubu? Itekako, kao i Raspudić, što znaš bolje od mene. Jesu li Ultrasi, kao i Lešinari i Škripari, imaju najučestalije šovinističke uzvike i transparente? Da li su takvi, na stadionima, veličali ubijanja, zločince i žrtve? Jesu. Takvi su politiku i fašizam unijeli na stadione, ne ja jer o tome pišem. Civiliziraj se.hskzmostar je napisao/la:Usput ima li administracije na ovome forumu pa dopusta jedan klub u ovom slucaju prvaka BiH nazivati ustaskim i svakakvim prefiksima,npr forumas High ima toliki kompleks od aktuelnog sampiona da svaku temu zatruje i provocira svojim upisima,mislim da nije sportskom forumu u interesu da drzi ovog ultrabosnjackog nacionalistu ,malo su njegovi upisi dosadili i monotoni,zivota nazalost sem covketovih pulena nema sto i njegov broj postova govori o njemu!
Mod. ga miluje, mali zaostao, netko vrijeme prije i poslije Krista racuna, a neko po Highu, a ti su zlo ovog vremena. Bosna puna ideala, koliko budala, i nije tako mala.miki651 je napisao/la:High islamski ekstremista. Valjda se osjeća ko da je u Raki.. Kraj mu je blizu.
Meni ovaj čovjek djeluje da zna šta hoće i samo naivni ili neznalice neće Slobodu ozbiljno shvatiti.Definitivno još jedna ekipa koja će se u budućnosti BH fudbala nešto pitati.A valjda je to normalno, ha jaChinaglia je napisao/la:23:05, za one koji misle da je Sloboda one-season wonder![]()
[youtube][/youtube]
Šta reče, žive od pozajmica.Chinaglia je napisao/la:23:05, za one koji misle da je Sloboda one-season wonder![]()
[youtube][/youtube]
Pa normalno da se pita...sarajlije su to najbolje osjetile na svojoj koži ove sezone....a i ubuduće će, sve su prilike... Zeljo meni realno izgleda kao najslabija karika u cetverouglu (sa,zr, si,ze)a neko ce napolje.. Sloboda je ove sezone napravila OGROMAN pomak ko i malo prati dešavanja u Slobodi.... Husic ako nastavi ovim tempom dizati klub mislim da bi za recimo 2 sezone Sloboda mogla napast te nedosanjane grupne faze... Vidjet ce se uglavnomMuerte je napisao/la:Jos da se Sloboda sta pita.
Trenutno korisnika/ca: Bejker, club21, Grk1234, Hajdeee, Hrammm1921, MikiPirs, MokraKifla, NebeskaSila96, OsmanhodzicBuco, SamoDaKazeem, WeekendOffender, Zigazaga i 97 gostiju.