Sabinho je napisao/la:Sta se desava koji q?
Polako. Ja koliko sam skuzio nije jos nista konkretno izneseno. Nadam se da ce UEFA razvrstati prvake i neprvake kao i do sad, a ne da gledamo ligu neprvaka. Ako klubovi ranga Dinama, Olympiakosa, Sparte, Red Bulla i slicnih ne mognu nikad izboriti tu grupnu fazu onda to takmicenje nece imati nikakvog smisla. Ma koliko smijesno zvucalo, LP mi i sad ide na k*, pratim ju dok igra Dinamo, a kasnije ispratim ove klubove koji ne igraju redovno, a kad ostanu najjaci utakmicu pogledam kad bas nista drugo ne radim. Postalo mi je monotono, dosadno, uvijek isti igraju.
Ako ovo i urade mislim da ce EL biti dosta jako takmicenje i iako ce biti drugi razred u Europi opet bi trebalo biti zanimljivo jer ce ga igrati dosta jakih klubova, a svake sezone ce biti dosta novih klubova i to ce stvoriti zanimljivost.
Ja se nadam da ce napraviti sistem po kojem nitko iz LP ne ide u EL i da u EL takodjer u grupama bude po 8 timova, ali da bude osam grupa iz kojih pobjednici idu dalje.
Valjda je svima jasno da je nemoguce odigrati grupnu fazu na jesen (jbt, ako Dinamo udje eto proljeca

) i da ce se na proljece igrati veliki broj utakmica. Pretpostavljam da ce to biti 7-7 jer su i do sad na jesen igrali 6 utakmica i na proljece prije finala maksimalno jos 6 i finale 7. UEFA ce na ovaj nacin svim klubovima omoguciti jednak broj utakmica. Do sad su finalisti igrali po 13 utakmica, a ovako ce svi igrati po 14, a finalisti 15. Tu ce se okretati milijarde i milijarde, mada mislim da su mozda cak mogli napraviti i cetiri grupe po 8 i da osvajaci idu u polufinale. Tko zna, mozda kasnije prosire, jer sam uvjeren da ce biti izbacivanja ovih najjacih u zadnjem kolu kvalifikacija pa kad ih zapadne grupna faza bez Bayerna, Reala ili Barce koji ce morati u EL mozda ce malo promisliti kao sto su sad poceli izmisljati stvari kad u Engleskoj krece nova era i kad stari velikani to vise nisu.