odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: RE: Re: odjeca, patike etc etc
Jel muski il zenski klub ?EsoKimba je napisao/la:Pozz narode, trebaju mi trenerke u kompletu za klub.Odbojka je u pitanju. Gdje mogu da nađem neki povoljan i raznolik izbor, zna li neko ?

FORZA MARŠAL !!!
Re: odjeca, patike etc etc
U Azelu ima sniženje, ali samo na neke artikle koji pojedinačno koštaju po 5, 00 KM. Što se mene tiče, danas ulovih sako i teksas jaknu. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
High je napisao/la:U Azelu ima sniženje, ali samo na neke artikle koji pojedinačno koštaju po 5, 00 KM. Što se mene tiče, danas ulovih sako i teksas jaknu.
jbt dan..kako ti vazda naletis na to ?

FORZA MARŠAL !!!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Al fakathodža je napisao/la:High je napisao/la:U Azelu ima sniženje, ali samo na neke artikle koji pojedinačno koštaju po 5, 00 KM. Što se mene tiče, danas ulovih sako i teksas jaknu.
jbt dan..kako ti vazda naletis na to ?imaš li ti pametnijeg posla il' samo hodaš po radnjama
![]()

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Imam dojave.
Rijetko odem mahsuz. Sveukupno, čak i sa ovim dojavama, pet-šest puta u dva mjeseca. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Još ja bilde prolazio danas pored Azela, al mi važnije bilo otkriti gdje ima kladara u blizni nego ući unutra. 

Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
znači koka neka radi tamo pa dojavi ?High je napisao/la:Imam dojave.Rijetko odem mahsuz. Sveukupno, čak i sa ovim dojavama, pet-šest puta u dva mjeseca.

koji je azel u pitanju ?
znači vazda...nije fulio sniženje nikadFrancescoTotti je napisao/la: Al fakat

FORZA MARŠAL !!!
Pa u svim radnjama.hodža je napisao/la:znači koka neka radi tamo pa dojavi ?High je napisao/la:Imam dojave.Rijetko odem mahsuz. Sveukupno, čak i sa ovim dojavama, pet-šest puta u dva mjeseca.
koji je azel u pitanju ?
znači vazda...nije fulio sniženje nikadFrancescoTotti je napisao/la: Al fakat

- IlFantasista
- Kontakt:
Meni drugarica radi u SCC-u, ima popust od 20 % u svakoj radnji tako da i ne hodam po tim drugim buticima. 

Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
aha...High je napisao/la: Pa u svim radnjama.
a dio oko koke si znalački preskočio

FORZA MARŠAL !!!
Jedna od fanova.hodža je napisao/la:aha...High je napisao/la: Pa u svim radnjama.
a dio oko koke si znalački preskočio![]()

kakav je sako ? klasika neka ili ?
sta ima jos od proizvoda na snizenju ?
FORZA MARŠAL !!!
Ovaj moj je bež boje, baš elegantan.hodža je napisao/la:![]()
kakav je sako ? klasika neka ili ?
sta ima jos od proizvoda na snizenju ?

Zaboravih vam danas napisati.hodža je napisao/la:mašala
valja svratit ranom zorom

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Hajg imal gdje finih polo majica? Da nisu skupe ofc
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Bilo je, mislim za dvadesetak markica. One nisu u ovoj akciji, samo određena roba.FrancescoTotti je napisao/la:Hajg imal gdje finih polo majica? Da nisu skupe ofc
Do 05.06. traje, piše na stranici. 

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
High je napisao/la:Zaboravih vam danas napisati.hodža je napisao/la:mašala
valja svratit ranom zoromNadam se da vam sutra neće biti mrka kapa. Nisam vidio dokad traje.

ma haj..dobro je da si ikako javio

FORZA MARŠAL !!!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 205 gostiju.