Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Jes' to već gledo emisiju u studiju tamo?krmpotich je napisao/la: Nije ni on glup da javno iznosi imenaPred potpisom su 2 super pojacanja iz nase lige, ali naravno nece o njima veceras kao i o ostalim pojacanjima...
Kakav crni studio? Vec sam ranije pisao kakve veze imam sa njima. Ono sto znam jeste da ce Sloboda biti jaca bar za 50% nego u sezoni iza naswobly92 je napisao/la:
Jes' to već gledo emisiju u studiju tamo?
Jos malo pa ce se i Rummenigge aktivirat da odigra jos jednu sezonu za nasAgamemnon je napisao/la:RUDARSKA2 je napisao/la:Muhamed Kalon![]()
![]()
![]()
![]()
Kada moze Vagner moze vala i onfukara87 je napisao/la:Covjek zavrsio karijeru prije par mjeseciosim ako nije sta u medjuvremenu promijenio plan
sjecam se dok je igrao za Monaco i Inter, nije mi bas neki napadac bio al eto, sa 36 godina bi vise napravio u nasoj ligi nego nasi napadaci koji su mladji
Boli te ****.FrancescoTotti je napisao/la:O kakvoj emisiji je rijec?
Hvala drug.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Kakvo je Husićevo mišljenje o Perici Ivetiću i zbog čega je raskinut ugovor sa ostalim igračima, ko je na potencijalnom spisku igrača koje želi vidjeti u Crveno – crnom dresu u narednoj sezoni, ko su pojačanja iz inostranstva, a koji igrači iz BiH će dobiti šansu da budu među još osam novih imena, među kojima je još jedan novi golman, saznajte u Sport Plus - TV Slon u utorak, 24. maja u 21:00 sat.FrancescoTotti je napisao/la:O kakvoj emisiji je rijec?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.