FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Muhamed Kalon

Jes' to već gledo emisiju u studiju tamo?krmpotich je napisao/la: Nije ni on glup da javno iznosi imenaPred potpisom su 2 super pojacanja iz nase lige, ali naravno nece o njima veceras kao i o ostalim pojacanjima...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Kakav crni studio? Vec sam ranije pisao kakve veze imam sa njima. Ono sto znam jeste da ce Sloboda biti jaca bar za 50% nego u sezoni iza naswobly92 je napisao/la:
Jes' to već gledo emisiju u studiju tamo?
Jos malo pa ce se i Rummenigge aktivirat da odigra jos jednu sezonu za nasAgamemnon je napisao/la:RUDARSKA2 je napisao/la:Muhamed Kalon![]()
![]()
![]()
![]()
Zao mi je zbog Pere,ali ga i vi pretjeraste sa kukanjem,jes borben,ali nije dzaba otjeran,ima razlog..
Sto se tice pojacanja,samo vjerujem kada bude zvanicno..da ne bude kao sa Djelmicem,Medunjanin,Ibricic,Stevanovic itd..
Sto se tice pojacanja,samo vjerujem kada bude zvanicno..da ne bude kao sa Djelmicem,Medunjanin,Ibricic,Stevanovic itd..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Cuj Kallon. Covjek jos malo pa umro 
Ma ko god dodje dobro dosao, bitno je da se zadrzi kostur ekipe tj makar 8 igraca iz prvih 11 i iduce sezonu bi trebali uzet bar jedan trofej bez problema 
Covjek zavrsio karijeru prije par mjeseci
osim ako nije sta u medjuvremenu promijenio plan
sjecam se dok je igrao za Monaco i Inter, nije mi bas neki napadac bio al eto, sa 36 godina bi vise napravio u nasoj ligi nego nasi napadaci koji su mladji 
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Kada moze Vagner moze vala i onfukara87 je napisao/la:Covjek zavrsio karijeru prije par mjeseciosim ako nije sta u medjuvremenu promijenio plan
sjecam se dok je igrao za Monaco i Inter, nije mi bas neki napadac bio al eto, sa 36 godina bi vise napravio u nasoj ligi nego nasi napadaci koji su mladji
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Jel nam to u planu napadat grupnu fazu ? 
'ta ce Sevilla 
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Pa sta cekamo emisiju kad nece. Pricat o vec gotovom igracima hahaha..sta nas **** daj ko je zavrsen pricaj Azmire ebem ti zivot 
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
na turniru prijateljstva u Bijeljini primili smo osmicu od OFK Beograda 
Sloboda Tuzla
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Boli te ****.FrancescoTotti je napisao/la:O kakvoj emisiji je rijec?
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Hvala drug.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Kakvo je Husićevo mišljenje o Perici Ivetiću i zbog čega je raskinut ugovor sa ostalim igračima, ko je na potencijalnom spisku igrača koje želi vidjeti u Crveno – crnom dresu u narednoj sezoni, ko su pojačanja iz inostranstva, a koji igrači iz BiH će dobiti šansu da budu među još osam novih imena, među kojima je još jedan novi golman, saznajte u Sport Plus - TV Slon u utorak, 24. maja u 21:00 sat.FrancescoTotti je napisao/la:O kakvoj emisiji je rijec?
Koji vam je q. Ima nas koji volimo domaci fudbal, ne moram pratit samo svoj klub, ionako je dosadno bez utakmica.
Lijep pozz
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 24 maj 2016, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Probisvjet
- Kontakt:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Rece covjek najkasnije u 16:00h bomba pada. Ni prskalica nije zapaljena 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.