Ako neko prati PSG, pošto ih ja lično ne volim gledati od dolaska Arapa, može li mi napisati kakva je situacija sa Moura-om, kakvu je imao sezonu, da li se povezuje sa nekim ili ipak ostaje u Francuskoj

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Hvala na informacijamaAsteriks je napisao/la:Moura ima ugovor do 2019.
Sto se tice statusa, prvotimac, iako ne kljucni igrac tipa Ibre. Pa tako npr. poceo samo tri utakmice lp, dok preostalih 6 sa klupe.
O tehnickim sposobnostima pomenutog ne treba mnogo diskutovati, bio bi to veliki upgrade na desnom krilu.
Manchester United's offer to Zlatan Ibrahimovic: 1 + 1 yr contract, £250,000 a week & £8m bonus if he's there for just 1 year, bonus is for tax avoidance purposes
rio_Ferdy88 je napisao/la:Manchester United's offer to Zlatan Ibrahimovic: 1 + 1 yr contract, £250,000 a week & £8m bonus if he's there for just 1 year, bonus is for tax avoidance purposes
20 avg 2015, 15:27Baader je napisao/la:Kakav Real,
Zlatan dolazi.
Mark my words.
Format je napisao/la:Ja bi doveo Lassane Diaru,besplatan je a igra u zivotnoj formi,31 godina,bolje nego davat 30 mil za Matica a Lassana bi jeo sredinu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Pa recimo covjek im je bio jedan od 3 najbolja igraca u sampionskoj sezonu, ovu zadnju ne pikam jer je generalno citava ekipa Chelsea podbacila ali je i u toj sezoni Matic cesce pokazivao dobre partije nego lose. Pa ne mozes nikako porediti njega i Lassa u ovom trenutku.Format je napisao/la:A sta je Matic uradio u karijeri sta je pokazao u Chelsea od kad je dosao?
U debitantskoj sezoni odigrao nevjerovatno i bio najbolji defanzivni vezni lige, usudio bih se reći najmanje top5 defanzivnih veznih u Evropi prije 2 godine. Dokazan je na najvećem nivou, ova sezona nije mjerilo jer čak jedan Hazard nije ispunio očekivanja gdje je Chelsea bio u fazi raspada. Diarra nema iza sebe uspješnu sezonu u top klubu, ali to ne znači da je loš igrač, naprotiv sasvim solidan i mogao bi poslužiti za rotaciju.Ali, da je Matić bolji od njeg, to sigurno.Format je napisao/la:A sta je Matic uradio u karijeri sta je pokazao u Chelsea od kad je dosao?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.