FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
jel ovo jara ostao ulogovan neđe u kafiću pa nam neko i Bonuccija nanijetio
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
DenchiNL je napisao/la:jel ovo jara ostao ulogovan neđe u kafiću pa nam neko i Bonuccija nanijetio
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Zukanovic levat. Dodaj i Messija boli te rinaka
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ja sam banove ovdje dobijao zbog Ibrake i price protiv njega dok su ga drugi po avatarima nosili.Ado76 je napisao/la:Jesi ti ono nekada hvalio ibraku ili sam te zamijenio s nekimjoker90 je napisao/la:Jesic i Ibrakovic su nas yebali ko rijetko ko sto je! Sumnjam da je i danas uklonjen ovaj drugi tumor iz kluba!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
ok ali je bio buffer u službi kluba, svi navijači(pog. kone) drugih klubova su mrzili njega, ekipa je radila normalnije, baš jer je on pucao naslove nisu lešinari imali vremena da se bave stanjem u ekipi itd. u kontrastu sa ovim sad kad ti navaljaju šuplje po novinama svi u klubu se ne mogu sabrat 3 mjeseca...Ado76 je napisao/la:
Jasta je nas pisac gasio pozare,ali benzinom.Ne smijem mu ni psovati 2 bana sam popio zbog njega,sjeme mu se zatrlo...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
@pitic
Valjda nećemo naštimati sa Vardarom kao 67
Mi smo sa Vardarom štimali 85 godine u Skoplju.I jednim i drugim je odgovarao x.Nama za titulu,njima za kup UEFA. I završilo je 2-2.
Toga se dobro sjecam ,jer sam se tresao uz radio prijemnik,koji je u to vrijeme krčao kao lud.
Ne znam da je i 67 stimana/dogovorena sa istim klubom.Ovo mi je nova informacija.
Valjda nećemo naštimati sa Vardarom kao 67
Mi smo sa Vardarom štimali 85 godine u Skoplju.I jednim i drugim je odgovarao x.Nama za titulu,njima za kup UEFA. I završilo je 2-2.
Toga se dobro sjecam ,jer sam se tresao uz radio prijemnik,koji je u to vrijeme krčao kao lud.
Ne znam da je i 67 stimana/dogovorena sa istim klubom.Ovo mi je nova informacija.
Halali onda.Isto sam i ja nagrađivan biojoker90 je napisao/la:Ja sam banove ovdje dobijao zbog Ibrake i price protiv njega dok su ga drugi po avatarima nosili.Ado76 je napisao/la:Jesi ti ono nekada hvalio ibraku ili sam te zamijenio s nekimjoker90 je napisao/la:Jesic i Ibrakovic su nas yebali ko rijetko ko sto je! Sumnjam da je i danas uklonjen ovaj drugi tumor iz kluba!
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
FrancescoTotti je napisao/la:Zukanovic levat. Dodaj i Messija boli te rinaka
Citam sta pisete o ovim enormnim platama igraca koji doslovno ne igraju al primaju platu....
Imam jedno pitanje....
Jel moguce napravit u ugovoru ako igrac ne zadovolji na terenu da mu je noga...djaba ugovor nek je npr. Na god. Dana... ili ga svejedno moras trpit do isteka ugovora...
Glupo mi je da bacamoo tolikeeee pare u vjetar.....
Neznam koliki je budjet FKS al smijem se kladit da je makar 3x veci od drgih klubova u ligi....
Jesic nas je mozda u crno zavio al ne zaboravite ko ga je doveo..... hvala upravi za sve .... al vrijeme je da se krene naprijed a ne nazad....
Imam jedno pitanje....
Jel moguce napravit u ugovoru ako igrac ne zadovolji na terenu da mu je noga...djaba ugovor nek je npr. Na god. Dana... ili ga svejedno moras trpit do isteka ugovora...
Glupo mi je da bacamoo tolikeeee pare u vjetar.....
Neznam koliki je budjet FKS al smijem se kladit da je makar 3x veci od drgih klubova u ligi....
Jesic nas je mozda u crno zavio al ne zaboravite ko ga je doveo..... hvala upravi za sve .... al vrijeme je da se krene naprijed a ne nazad....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
**** ovde ispade da Ibraka niko nije mogao ocima.Ispade da ga nije niko podrzavao, a svi znamo da nije tako.
Kad je tek došao u klub meni licno nije bilo drago.Kasnije je kad je poce dovoditi pojacanja,to se promijenilo.Ne samo kod mene vec kod vecine navijaca.Nekako je bilo toplo hladno.Meni je najvise smetao taj njegov seljacki mentalitet,te neke bahate izjave.
Bio nam drag,ili mrzak on je ostavio neki trag u klub,dovodjenjem Delaca,Jajala,Benke,prodaje Cimirota itd.itd
Kad je tek došao u klub meni licno nije bilo drago.Kasnije je kad je poce dovoditi pojacanja,to se promijenilo.Ne samo kod mene vec kod vecine navijaca.Nekako je bilo toplo hladno.Meni je najvise smetao taj njegov seljacki mentalitet,te neke bahate izjave.
Bio nam drag,ili mrzak on je ostavio neki trag u klub,dovodjenjem Delaca,Jajala,Benke,prodaje Cimirota itd.itd
zbog toga postoji proba, eh sad problem nastaje kad procjenu vrši neko ko nema veze s fudbalom i osoba koja će se direktno okoristiti ako taj dođe...DBR1987 je napisao/la: Imam jedno pitanje....
Sve si mi rekao.... tuga bgm... kod nas prime hronicnog bolesnika .... ja neznam sta treba doc u kolicima pa da kazu nemoze....DenchiNL je napisao/la:zbog toga postoji proba, eh sad problem nastaje kad procjenu vrši neko ko nema veze s fudbalom i osoba koja će se direktno okoristiti ako taj dođe...DBR1987 je napisao/la: Imam jedno pitanje....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Nadam se da neko ne pomislja od nasih da slucajno dovede onog parmaka Ahmetovica ,vidim papak se gura po avazovom tariguzu.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Pa bilo je raje da ga nije mogla očima i to nisu krili, čak ljudi koji su bili blizu kluba koji ga također nisu mogli očima. Pitanje je da li možemo reći da je dovodio pojačanja ili je gomilao igrački kadaramypitar je napisao/la:**** ovde ispade da Ibraka niko nije mogao ocima.Ispade da ga nije niko podrzavao, a svi znamo da nije tako.
SRETAN BROJ - 1725
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Po cemu je on parmak?Majkl je napisao/la:Nadam se da neko ne pomislja od nasih da slucajno dovede onog parmaka Ahmetovica ,vidim papak se gura po avazovom tariguzu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Jer nije Bulićev.Sabinho je napisao/la:Po cemu je on parmak?Majkl je napisao/la:Nadam se da neko ne pomislja od nasih da slucajno dovede onog parmaka Ahmetovica ,vidim papak se gura po avazovom tariguzu.
Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, Beli98, ErosViverosViv, forgempp, napoleon72 i 34 gosta.