FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BosnianKingdom
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BosnianKingdom » 25 maj 2016, 17:05

Odakle on sa Bonnuciem hahahahhahaha
Sabrine mi moje!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 25 maj 2016, 17:05

THEC je napisao/la:nase sljedece pojacanje :kafa:

http://www.transfermarkt.ba/ak-sport-ag ... rater/1931
jel ovo jara ostao ulogovan neđe u kafiću pa nam neko i Bonuccija nanijetio :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 maj 2016, 17:06

DenchiNL je napisao/la:
THEC je napisao/la:nase sljedece pojacanje :kafa:

http://www.transfermarkt.ba/ak-sport-ag ... rater/1931
jel ovo jara ostao ulogovan neđe u kafiću pa nam neko i Bonuccija nanijetio :rol:
:rol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 25 maj 2016, 17:08

Ojjjj, cirkusa :urnebes: :urnebes: :urnebes:
SRETAN BROJ - 1725

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 25 maj 2016, 17:10

Zukanovic levat. Dodaj i Messija boli te rinaka
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 maj 2016, 17:12

Ado76 je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Jesic i Ibrakovic su nas yebali ko rijetko ko sto je! Sumnjam da je i danas uklonjen ovaj drugi tumor iz kluba!
Jesi ti ono nekada hvalio ibraku ili sam te zamijenio s nekim :mrgreen:
Ja sam banove ovdje dobijao zbog Ibrake i price protiv njega dok su ga drugi po avatarima nosili.
Bahati, bahati Željkan!
1946

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 25 maj 2016, 17:13

Ado76 je napisao/la:
Jasta je nas pisac gasio pozare,ali benzinom.Ne smijem mu ni psovati 2 bana sam popio zbog njega,sjeme mu se zatrlo...
ok ali je bio buffer u službi kluba, svi navijači(pog. kone) drugih klubova su mrzili njega, ekipa je radila normalnije, baš jer je on pucao naslove nisu lešinari imali vremena da se bave stanjem u ekipi itd. u kontrastu sa ovim sad kad ti navaljaju šuplje po novinama svi u klubu se ne mogu sabrat 3 mjeseca...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 25 maj 2016, 17:21

@pitic
Valjda nećemo naštimati sa Vardarom kao 67

Mi smo sa Vardarom štimali 85 godine u Skoplju.I jednim i drugim je odgovarao x.Nama za titulu,njima za kup UEFA. I završilo je 2-2.
Toga se dobro sjecam ,jer sam se tresao uz radio prijemnik,koji je u to vrijeme krčao kao lud.
Ne znam da je i 67 stimana/dogovorena sa istim klubom.Ovo mi je nova informacija.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 25 maj 2016, 17:26

Sutra tekma sa Vardarom ba sportklubu u 12h
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 25 maj 2016, 17:44

joker90 je napisao/la:
Ado76 je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Jesic i Ibrakovic su nas yebali ko rijetko ko sto je! Sumnjam da je i danas uklonjen ovaj drugi tumor iz kluba!
Jesi ti ono nekada hvalio ibraku ili sam te zamijenio s nekim :mrgreen:
Ja sam banove ovdje dobijao zbog Ibrake i price protiv njega dok su ga drugi po avatarima nosili.
Halali onda.Isto sam i ja nagrađivan bio :mrgreen:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 25 maj 2016, 17:46

FrancescoTotti je napisao/la:Zukanovic levat. Dodaj i Messija boli te rinaka
:facepalm:

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 25 maj 2016, 18:12

Citam sta pisete o ovim enormnim platama igraca koji doslovno ne igraju al primaju platu....

Imam jedno pitanje....
Jel moguce napravit u ugovoru ako igrac ne zadovolji na terenu da mu je noga...djaba ugovor nek je npr. Na god. Dana... ili ga svejedno moras trpit do isteka ugovora...

Glupo mi je da bacamoo tolikeeee pare u vjetar.....
Neznam koliki je budjet FKS al smijem se kladit da je makar 3x veci od drgih klubova u ligi....

Jesic nas je mozda u crno zavio al ne zaboravite ko ga je doveo..... hvala upravi za sve .... al vrijeme je da se krene naprijed a ne nazad....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 25 maj 2016, 18:15

**** ovde ispade da Ibraka niko nije mogao ocima.Ispade da ga nije niko podrzavao, a svi znamo da nije tako.
Kad je tek došao u klub meni licno nije bilo drago.Kasnije je kad je poce dovoditi pojacanja,to se promijenilo.Ne samo kod mene vec kod vecine navijaca.Nekako je bilo toplo hladno.Meni je najvise smetao taj njegov seljacki mentalitet,te neke bahate izjave.
Bio nam drag,ili mrzak on je ostavio neki trag u klub,dovodjenjem Delaca,Jajala,Benke,prodaje Cimirota itd.itd

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 25 maj 2016, 18:17

DBR1987 je napisao/la: Imam jedno pitanje....
Jel moguce napravit u ugovoru ako igrac ne zadovolji na terenu da mu je noga...djaba ugovor nek je npr. Na god. Dana... ili ga svejedno moras trpit do isteka ugovora...
zbog toga postoji proba, eh sad problem nastaje kad procjenu vrši neko ko nema veze s fudbalom i osoba koja će se direktno okoristiti ako taj dođe...

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 25 maj 2016, 18:23

DenchiNL je napisao/la:
DBR1987 je napisao/la: Imam jedno pitanje....
zbog toga postoji proba, eh sad problem nastaje kad procjenu vrši neko ko nema veze s fudbalom i osoba koja će se direktno okoristiti ako taj dođe...
Sve si mi rekao.... tuga bgm... kod nas prime hronicnog bolesnika .... ja neznam sta treba doc u kolicima pa da kazu nemoze....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 25 maj 2016, 18:45

Nadam se da neko ne pomislja od nasih da slucajno dovede onog parmaka Ahmetovica ,vidim papak se gura po avazovom tariguzu.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 25 maj 2016, 19:28

amypitar je napisao/la:**** ovde ispade da Ibraka niko nije mogao ocima.Ispade da ga nije niko podrzavao, a svi znamo da nije tako.
Kad je tek došao u klub meni licno nije bilo drago.Kasnije je kad je poce dovoditi pojacanja,to se promijenilo.Ne samo kod mene vec kod vecine navijaca.Nekako je bilo toplo hladno.Meni je najvise smetao taj njegov seljacki mentalitet,te neke bahate izjave.
Bio nam drag,ili mrzak on je ostavio neki trag u klub,dovodjenjem Delaca,Jajala,Benke,prodaje Cimirota itd.itd
Pa bilo je raje da ga nije mogla očima i to nisu krili, čak ljudi koji su bili blizu kluba koji ga također nisu mogli očima. Pitanje je da li možemo reći da je dovodio pojačanja ili je gomilao igrački kadar :?: koji su nas doveli do toga da više nema love kao prije. Još od tih igrača koliko ih je bilo da su malo ili nikako igrali :?: Pa ovaj Tanov drugi čovjek kada je došao u klub shebao se kada je vidio koliko igrača imamo u prvom timu i koliko dajemo love mjesečno na plate i ostale doprinose pa se moralo rezati podhitno. Išli smo na sve načine da uzmemo titulu regularno, neregularno, fino, kulturno, nekulturno, lijepo, bahato pa evo gdje smo sada zato što se išlo na silu. Za godinu si upravu, da moj lapsus 85 godina, ja otišao na titulu ranije :mrgreen: .
SRETAN BROJ - 1725

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 25 maj 2016, 19:34

Ganola :kafa:

nas golman :bow: :bow:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 maj 2016, 19:38

Majkl je napisao/la:Nadam se da neko ne pomislja od nasih da slucajno dovede onog parmaka Ahmetovica ,vidim papak se gura po avazovom tariguzu.
Po cemu je on parmak?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 25 maj 2016, 19:39

Sabinho je napisao/la:
Majkl je napisao/la:Nadam se da neko ne pomislja od nasih da slucajno dovede onog parmaka Ahmetovica ,vidim papak se gura po avazovom tariguzu.
Po cemu je on parmak?
Jer nije Bulićev.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ammko99 i 38 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []