4-0

Moderator/ica: admin
i ja bi prijetelju volio da ih otresemalan_kardec je napisao/la:Uh što bi volio da ih "slonovi" otresu.
ima li ko da ga preporuči sušiću vo rekao je svoje uvjeteBečki Kongres je napisao/la:Da znam da me čeka neka ovakva ljepotica, na utakmici bih pretrčao 12 kilometara, borio bih se kao lav, tražio loptu, lomio suparničke igrače, ma nema šta ne bih uradio. A većina njih samo stoji i ne trude se. Razumijem ja da se oni čuvaju za igru u hotelskim sobama, ali, ako ti je problem sa ejakulacijom, to je lako riješiti.
Koji si ti komad budale,ismija se ko budala_Bad_boy je napisao/la:i ja bi prijetelju volio da ih otresemalan_kardec je napisao/la:Uh što bi volio da ih "slonovi" otresu.![]()
ja mislim da je ovu ybalo pola kopkabanePonos Torina je napisao/la:Koji si ti komad budale,ismija se ko budala_Bad_boy je napisao/la:i ja bi prijetelju volio da ih otresemalan_kardec je napisao/la:Uh što bi volio da ih "slonovi" otresu.![]()
![]()
Neznam Boga mi,al znam da ga je hebeno slozio onaj iz OB. Vidjet cemo sta ce biti,cuti ce se sigurnoBečki Kongres je napisao/la:Šta se desilo sa Elanom? Jeo sam pa ne vidjeh, a ovaj ništa više ne govori. Je li neka ozbiljnija povreda u pitanju ili je iz predostožnosti zamijenjen?
Koji si ti komad budale,ismija se ko budalaHairlija je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.