Ne svira igranje rukom dva puta,a da Kaki za ono crveni pa stvarno........

Moderator/ica: admin
majestic24 je napisao/la:
Ovu su mozda hebali cak Terry i Ribery. Zahebani su oni igraci![]()
Pa nije Lannoy neki egzoticni sudija,dolazi iz Francuske koja stvarno odavno nije imala losije sudije.Amar Dzeko je napisao/la:Ma ja ne mogu shvatit sta FIFA radi..Pa nije Mundijal neko amatersko natjecanje da ovoliko egzoticnih sudaca sudi utakmice..kad sam vidio da je sa malija lik dosao suditi utakmicu..xD
svaka ekipa koja je izborila SP je dosla odigrati najbolje sto moze i nesto uraditi na takmicenju a ne muciti muku sa sucima ! Danas Talijani primise neregularan gol, pa sad Fabiano pomijesa odbojku i nogomet, pa Kaka ni kriv ni duzan nadrlja sa crvenim..
ne znam, UEFA je puno bolje organizovana sto se tice nekih pitanja u odnosu na FIFU..
slazem se, ima sudija koji su potvrdili poziv..ali isto tako SP je najvece nogometno takmicenje koje postoji i zasluzuje najbolje sudije ! Najzvucnija utakmica grupne faze je bila ova veceras a ev sta sudija uradi..direktno je utjecao na rez i jos je crveni pokazao bez potrebe xDDevil je napisao/la:Pa nije Lannoy neki egzoticni sudija,dolazi iz Francuske koja stvarno odavno nije imala losije sudije.Amar Dzeko je napisao/la:Ma ja ne mogu shvatit sta FIFA radi..Pa nije Mundijal neko amatersko natjecanje da ovoliko egzoticnih sudaca sudi utakmice..kad sam vidio da je sa malija lik dosao suditi utakmicu..xD
svaka ekipa koja je izborila SP je dosla odigrati najbolje sto moze i nesto uraditi na takmicenju a ne muciti muku sa sucima ! Danas Talijani primise neregularan gol, pa sad Fabiano pomijesa odbojku i nogomet, pa Kaka ni kriv ni duzan nadrlja sa crvenim..
ne znam, UEFA je puno bolje organizovana sto se tice nekih pitanja u odnosu na FIFU..
Pa Irmatov je iz UDzbekistana pa je po meni najbolje odradeo dve tekme.
Onaj sa Seychella danas takodje veoma dobar.
Dakle nije to sve tako crno sto se tice egzoticnih zemalja.
No mislim da Lannoy vec lagano sa Couliballem moze pakovati kofere jer nece vise sudeti na ovome SP.
Staro 8 godina ! SP' 2002, ona je sad stara zenamajestic24 je napisao/la:
Ma kakvi, sad je MILF.KONGO je napisao/la:Staro 8 godina ! SP' 2002, ona je sad stara zenamajestic24 je napisao/la:
A MILF-ace su najbolje.Cartman je napisao/la:Ma kakvi, sad je MILF.KONGO je napisao/la:Staro 8 godina ! SP' 2002, ona je sad stara zenamajestic24 je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la: A MILF-ace su najbolje.
GoRaN je napisao/la:Ja se nekako potajno nadam da Sjeverna Koreja moze proci grupu...![]()
Nekako su mi mocno odigrali protiv Brazila...Nek sutra uvali Korejski Rooney jedan iz kontre...I na kraju disciplinom i prepoznatljivom borbenoscu do boda protiv Slonova...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.