Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Radnik osvojio i kup rs-a + obradovic produzio jos dve godine... Cini me se da su celo i krstajic na dobrome putu da i sledece sezone muski odigraju.
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Mislim da on ide posle Europe produzen ugovor, samo da bi dobili neku odštetu.Prijedor je napisao/la:Radnik osvojio i kup rs-a + obradovic produzio jos dve godine... Cini me se da su celo i krstajic na dobrome putu da i sledece sezone muski odigraju.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Ne znam jel bila ova grafika rezime protekle sezone. Ako jeste pobrisat cu. Inace preuzeto sa korner.ba

Ima ovdje nekih grešaka.Najmanje golova je postignuto u 6 kolu i to samo 10 golova , dok je u 3 kolu postignuto 11 golova . I treba dodati jos po 1 gol kod penala (40) i kod ukupnih golova (552)espresso je napisao/la:Ne znam jel bila ova grafika rezime protekle sezone. Ako jeste pobrisat cu. Inace preuzeto sa korner.ba
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Pa ni ovi naši maloumnici koji upravljaju klubom ne znaju kako smo dobili licencu. Drugo, glavni posrednik dobijanja te licence je čovjek koji je nedavno umro, tako da klub koji najviše poštujem u našoj državi će morati da se zadovolji prvom ligom RS-a.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
-
narodniheroj
- Kontakt:
Blago Velikom iz Platonove kad ga prava raja poštuje 
Tebe niko ne poštujenarodniheroj je napisao/la:Blago Velikom iz Platonove kad ga prava raja poštuje
Ko god je upućen bar malo u dešavanja oko Borca zna da je to za licencu samo supljak. A i ne bi volio da Celiku nastetimo odnosi su uvijek korektni bili
- JohnCleese
- Kontakt:
TItula ce vam biti oduzeta, a cijela sezona ce se proglasiti nevažećom tako da titula ne sljeduje drugoplasiranogRinuka je napisao/la:uskoro ce sudjenje..99% sloboda ce biti izbacena u federalnu..JohnCleese je napisao/la:
Nikad nije kasno kad reagujes na malverzacijejos ako si prvi koji progovara logicno da si svima trn u oku
Sudjenje pocetkom juna
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Raja je raja vazda bila, a gubara ko tebe nikad dosta.narodniheroj je napisao/la:Blago Velikom iz Platonove kad ga prava raja poštuje
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sjecam se prije nekoliko sezona ulaze na stadion u BL aplaudiraju navijacima Borca, i ljiljane nose. Komedija.samocelik je napisao/la:Raja je raja vazda bila, a gubara ko tebe nikad dosta.narodniheroj je napisao/la:Blago Velikom iz Platonove kad ga prava raja poštuje
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Gracić otiš'o iz Olimpica? Kakvi strani ulagači?
Teško je išta reći sada ali ako ih ti ulagači izlevate, mogli bi biti kao i Velež ove sezone...
Teško je išta reći sada ali ako ih ti ulagači izlevate, mogli bi biti kao i Velež ove sezone...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
Izlevatit ce oni strane ulagace , kao i uprava FKS-a.
Hahaha lajkčina hahahaFaustinoAsprilla je napisao/la:Izlevatit ce oni strane ulagace , kao i uprava FKS-a.
Uu brate al' su tebi niski kriterij kad Velikana najviše poštuješ.samocelik je napisao/la:Pa ni ovi naši maloumnici koji upravljaju klubom ne znaju kako smo dobili licencu. Drugo, glavni posrednik dobijanja te licence je čovjek koji je nedavno umro, tako da klub koji najviše poštujem u našoj državi će morati da se zadovolji prvom ligom RS-a.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ne znam sto spominje Slobodu pa nije Sloboda brotnjo da se ugasi i sta ja znam i treba da nam bude takav fudbal dabogda svi ulozili po 5 miliona u igrace i stadione pa onda kad izadjemo u Evropu ne bi ko picke igrali protiv jakih klubova kad si se vamo klao sa ravnopravno jakim ko i ovi iz Evrope
Veliki gospodin je ovaj Nijaz Gracic 
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Posljednji doajen bh. sporta!esprit24 je napisao/la:Veliki gospodin je ovaj Nijaz Gracic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.