Majstore Dzidic je sigurno medju 3 najbolja ako ne i najbolji..tuzlak1987 je napisao/la:Dzidic je u 10 najboljih igraca lige, nesto sumnjam da ce on ostati u BIH ili ce mozda otici u Mladost DK, a mozda kao onaj iz Drine stoper nazad u Kazahstan
Edit: Evo vidim odbio u Kazahstan
Kod nas bi u ekipi imali mjesto i Dedic i Karic i Dzidic, a vjerovatno i Jusic.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
This time next year we'll be millionaires.
Sve dovest iz Čelika, harali bi.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
-
- Kontakt:
Dzidic i Karic 

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Mogu ponjeti i dresove da smanjimo troskove.
Dzidic je strasno građen, stijena, osim toga, fizicki je spreman, pa haman da moze igrat' jos pet godina ovdje kod nas, a o igrackim kvalitetama ne treba pricat', vidjeli smo svi da je za PL beton.. njega ko dovede, odradio je posao
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sad ces vidjeti Zrinjski ispadne najpametniji opet i dovede ga
U Siroki znamo nece sigurno, njima Fenan prelazi

U Siroki znamo nece sigurno, njima Fenan prelazi
ma zaganjat' ce njega sigurno svi iz vrha, osim ovih dole iz Sirokog Brijega :mrgreen:
-
- Kontakt:
Azem dolazi u utorak u Tuzlu
kad nas u srijedu krenu bombardovat' sa pojacanjima 

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Džidić možda i da,a Karić čisto sumnjam,jer na polu-sezoni je izjavio da samo u inostranstvo može da ide,ali s tim da smo izborili evropu ima šanši da ga dovedu.

svi oni zele vani, al' malo ko ode :kafa:
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
"Odradili smo svoj posao. Predsjednik Slobode Azmir Husić je prijavljen Disciplinskoj komisiji Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine zbog kršenja etičkog kodeksa. Disciplinska komisija će se na nekoj od narednih sjednica očitovati po tom pitanju", izjavio je Andrijanić za SportSport.ba.
"Što se tiče optuživanja za premiranje i štimanje mečeva i tu smo učinili sve što je u našoj nadležnosti. Za nas je trenutno taj slučaj završen, obustavljena je istraga i sve je proslijeđeno nadležnom državnom Tužilaštvu. Ukoliko iz Tužilaštva otvore istragu i dođu do nekih novih saznjanja mi ćemo se ponovo aktivirati, naravno samo vezano za sportska pitanja. Ostale stvari nisu u našoj nadležnosti", dodao je Albijanić.
"Što se tiče optuživanja za premiranje i štimanje mečeva i tu smo učinili sve što je u našoj nadležnosti. Za nas je trenutno taj slučaj završen, obustavljena je istraga i sve je proslijeđeno nadležnom državnom Tužilaštvu. Ukoliko iz Tužilaštva otvore istragu i dođu do nekih novih saznjanja mi ćemo se ponovo aktivirati, naravno samo vezano za sportska pitanja. Ostale stvari nisu u našoj nadležnosti", dodao je Albijanić.
Pa i ja gledam i ibretim se.Heller je napisao/la:Nara Utd treća tajlandska liga, pa ovaj gori od onih Ješićevih što po tristo golova po sezoni dajuAgamemnon je napisao/la: Za koji slavni klub je igrao,![]()
![]()
Slavni evropski klub Jedinstvo

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Normalno tuzilastvo ce odbaciti slucaj,Azmir popusiti suspenziju,novcanu kaznu.NYKnicks Fan je napisao/la:"Odradili smo svoj posao. Predsjednik Slobode Azmir Husić je prijavljen Disciplinskoj komisiji Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine zbog kršenja etičkog kodeksa. Disciplinska komisija će se na nekoj od narednih sjednica očitovati po tom pitanju", izjavio je Andrijanić za SportSport.ba.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Novčana nije problem... Problem je sto.je već pod suspenzijom i sad mu mogu hladno zakucat maksimalnu kaznu...zivi bili pa vidjeliAgamemnon je napisao/la:Normalno tuzilastvo ce odbaciti slucaj,Azmir popusiti suspenziju,novcanu kaznu.NYKnicks Fan je napisao/la:"Odradili smo svoj posao. Predsjednik Slobode Azmir Husić je prijavljen Disciplinskoj komisiji Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine zbog kršenja etičkog kodeksa. Disciplinska komisija će se na nekoj od narednih sjednica očitovati po tom pitanju", izjavio je Andrijanić za SportSport.ba.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Haj na kafu sutraChinaglia je napisao/la:svi oni zele vani, al' malo ko ode

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
I sada je pod suspenzijom pa fercera.staragarda je napisao/la:Novčana nije problem... Problem je sto.je već pod suspenzijom i sad mu mogu hladno zakucat maksimalnu kaznu...zivi bili pa vidjeliAgamemnon je napisao/la:Normalno tuzilastvo ce odbaciti slucaj,Azmir popusiti suspenziju,novcanu kaznu.NYKnicks Fan je napisao/la:"Odradili smo svoj posao. Predsjednik Slobode Azmir Husić je prijavljen Disciplinskoj komisiji Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine zbog kršenja etičkog kodeksa. Disciplinska komisija će se na nekoj od narednih sjednica očitovati po tom pitanju", izjavio je Andrijanić za SportSport.ba.
Sumnjam da ce ici dalje od novcane kazne.
A gospon Dino ako postoji to moze biti samo na licnoj osnovi nema veze sa klubom tako da me ishod i ne zanima.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
ne pijem kafuDoeTz je napisao/la:Haj na kafu sutra :kafa:Chinaglia je napisao/la:svi oni zele vani, al' malo ko ode :kafa:
Samo plansko i potrebno dovodjenje ,nikakvo gomilanje igraca...Ja se nadam da postoji nekakav skauting u klubu koji vec ima imena kvalitetnih igraca..
Tiho i pazljivo dovest igrace,bez pompe i pretjerivanja..
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Potpis... Plus sto sam ja užasno skeptičan kad su u pitanju stranci....jbt,bruka ih je prodefilovala kroz ligu a samo vagner i jos možda 2,3 da su ostavili neki trag...Mislim na klasične strance a ne hrvatska,srbijaahmic je napisao/la:Samo plansko i potrebno dovodjenje ,nikakvo gomilanje igraca...Ja se nadam da postoji nekakav skauting u klubu koji vec ima imena kvalitetnih igraca..
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Mislim da se trebamo iskeširat za dobra pojačana,jer neće nam se ova sezona opet ponovit da s'vako ''jeftinim'' igračima haramo ligom,ali kako nama tako i zrinji,jer nisu ni oni nista puno pokazali,a sledeću sezonu će biti jača konkunrencija za vrh. 
SLOBODA
ŠIROKI
ZRINJSKI
SARAJEVO
SELJO
PA I RADNIK

SLOBODA
ŠIROKI
ZRINJSKI
SARAJEVO
SELJO
PA I RADNIK

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.