FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 28 maj 2016, 11:48

Dzidic i Karic :kafa:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 28 maj 2016, 11:51

Mogu ponjeti i dresove da smanjimo troskove.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 maj 2016, 12:38

Dzidic je strasno građen, stijena, osim toga, fizicki je spreman, pa haman da moze igrat' jos pet godina ovdje kod nas, a o igrackim kvalitetama ne treba pricat', vidjeli smo svi da je za PL beton.. njega ko dovede, odradio je posao

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 maj 2016, 12:40

Sad ces vidjeti Zrinjski ispadne najpametniji opet i dovede ga :rol:

U Siroki znamo nece sigurno, njima Fenan prelazi

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 maj 2016, 12:42

ma zaganjat' ce njega sigurno svi iz vrha, osim ovih dole iz Sirokog Brijega :mrgreen:

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 28 maj 2016, 12:43

Azem dolazi u utorak u Tuzlu :kafa: kad nas u srijedu krenu bombardovat' sa pojacanjima :kafa:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Edin075
Kontakt:

Post Postao/la Edin075 » 28 maj 2016, 12:49

Džidić možda i da,a Karić čisto sumnjam,jer na polu-sezoni je izjavio da samo u inostranstvo može da ide,ali s tim da smo izborili evropu ima šanši da ga dovedu.
:D

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 maj 2016, 12:51

svi oni zele vani, al' malo ko ode :kafa:

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 28 maj 2016, 13:03

"Odradili smo svoj posao. Predsjednik Slobode Azmir Husić je prijavljen Disciplinskoj komisiji Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine zbog kršenja etičkog kodeksa. Disciplinska komisija će se na nekoj od narednih sjednica očitovati po tom pitanju", izjavio je Andrijanić za SportSport.ba.

"Što se tiče optuživanja za premiranje i štimanje mečeva i tu smo učinili sve što je u našoj nadležnosti. Za nas je trenutno taj slučaj završen, obustavljena je istraga i sve je proslijeđeno nadležnom državnom Tužilaštvu. Ukoliko iz Tužilaštva otvore istragu i dođu do nekih novih saznjanja mi ćemo se ponovo aktivirati, naravno samo vezano za sportska pitanja. Ostale stvari nisu u našoj nadležnosti", dodao je Albijanić.

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 28 maj 2016, 13:04

Heller je napisao/la:
Agamemnon je napisao/la: Za koji slavni klub je igrao, :?
Nara Utd treća tajlandska liga, pa ovaj gori od onih Ješićevih što po tristo golova po sezoni daju :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Pa i ja gledam i ibretim se.
Slavni evropski klub Jedinstvo :lolno:
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 28 maj 2016, 13:06

NYKnicks Fan je napisao/la:"Odradili smo svoj posao. Predsjednik Slobode Azmir Husić je prijavljen Disciplinskoj komisiji Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine zbog kršenja etičkog kodeksa. Disciplinska komisija će se na nekoj od narednih sjednica očitovati po tom pitanju", izjavio je Andrijanić za SportSport.ba.

"Što se tiče optuživanja za premiranje i štimanje mečeva i tu smo učinili sve što je u našoj nadležnosti. Za nas je trenutno taj slučaj završen, obustavljena je istraga i sve je proslijeđeno nadležnom državnom Tužilaštvu. Ukoliko iz Tužilaštva otvore istragu i dođu do nekih novih saznjanja mi ćemo se ponovo aktivirati, naravno samo vezano za sportska pitanja. Ostale stvari nisu u našoj nadležnosti", dodao je Albijanić.
Normalno tuzilastvo ce odbaciti slucaj,Azmir popusiti suspenziju,novcanu kaznu.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 maj 2016, 13:16

Agamemnon je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la:"Odradili smo svoj posao. Predsjednik Slobode Azmir Husić je prijavljen Disciplinskoj komisiji Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine zbog kršenja etičkog kodeksa. Disciplinska komisija će se na nekoj od narednih sjednica očitovati po tom pitanju", izjavio je Andrijanić za SportSport.ba.

Novčana nije problem... Problem je sto.je već pod suspenzijom i sad mu mogu hladno zakucat maksimalnu kaznu...zivi bili pa vidjeli
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 28 maj 2016, 13:23

Chinaglia je napisao/la:svi oni zele vani, al' malo ko ode :kafa:
Haj na kafu sutra :kafa:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 28 maj 2016, 13:27

staragarda je napisao/la:
Agamemnon je napisao/la:

Novčana nije problem... Problem je sto.je već pod suspenzijom i sad mu mogu hladno zakucat maksimalnu kaznu...zivi bili pa vidjeli
I sada je pod suspenzijom pa fercera.
Sumnjam da ce ici dalje od novcane kazne.
A gospon Dino ako postoji to moze biti samo na licnoj osnovi nema veze sa klubom tako da me ishod i ne zanima.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 maj 2016, 13:39

DoeTz je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:svi oni zele vani, al' malo ko ode :kafa:
Haj na kafu sutra :kafa:
ne pijem kafu

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 28 maj 2016, 14:16

Samo plansko i potrebno dovodjenje ,nikakvo gomilanje igraca...Ja se nadam da postoji nekakav skauting u klubu koji vec ima imena kvalitetnih igraca..
Tiho i pazljivo dovest igrace,bez pompe i pretjerivanja..

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 maj 2016, 14:18

ahmic je napisao/la:Samo plansko i potrebno dovodjenje ,nikakvo gomilanje igraca...Ja se nadam da postoji nekakav skauting u klubu koji vec ima imena kvalitetnih igraca..
Tiho i pazljivo dovest igrace,bez pompe i pretjerivanja..
Potpis... Plus sto sam ja užasno skeptičan kad su u pitanju stranci....jbt,bruka ih je prodefilovala kroz ligu a samo vagner i jos možda 2,3 da su ostavili neki trag...Mislim na klasične strance a ne hrvatska,srbija
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Edin075
Kontakt:

Post Postao/la Edin075 » 28 maj 2016, 14:24

Mislim da se trebamo iskeširat za dobra pojačana,jer neće nam se ova sezona opet ponovit da s'vako ''jeftinim'' igračima haramo ligom,ali kako nama tako i zrinji,jer nisu ni oni nista puno pokazali,a sledeću sezonu će biti jača konkunrencija za vrh. :)
SLOBODA
ŠIROKI
ZRINJSKI
SARAJEVO
SELJO
PA I RADNIK :D :kafa: ;)

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 28 maj 2016, 15:33

Sta nam je ovo s teme vec 3 dana, gdje su insajderi? :mrgreen:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

muhamed121
Kontakt:

Post Postao/la muhamed121 » 28 maj 2016, 15:40

"Odradili smo svoj posao. Predsjednik Slobode Azmir Husić je prijavljen Disciplinskoj komisiji Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine zbog kršenja etičkog kodeksa. Disciplinska komisija će se na nekoj od narednih sjednica očitovati po tom pitanju", izjavio je Andrijanić za SportSport.ba

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Blizzard i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []