Ko ulazi u Prvu ligu?
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Ko ulazi u Prvu ligu?
U doigravanje znaci po ovoj prilici idu Igman, Krajina, Bosna Sema i Sloga ako podmaze...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
S tim da Igman nema juniore i kadete u odgovarajućim ligama, tako da ne znam šta će se tu desiti.Mirzoni89 je napisao/la:U doigravanje znaci po ovoj prilici idu Igman, Krajina, Bosna Sema i Sloga ako podmaze...
- badblueboylivno
- Kontakt:
A ništa, ako nema, ne može, jedan od ostalih sudionika ždrijebom ide u Prvu ligu, druga dva u playoff.KLIS je napisao/la:S tim da Igman nema juniore i kadete u odgovarajućim ligama, tako da ne znam šta će se tu desiti.Mirzoni89 je napisao/la:U doigravanje znaci po ovoj prilici idu Igman, Krajina, Bosna Sema i Sloga ako podmaze...
Šteta što je tu takav ciganluk napravljen pa samo prvak može, treba to spustiti na barem drugo mjesto - i trofej je bitan, najbolje da klub zbog siromaštva (iako je sramota za Igman da nema kadete i juniore) odustane od osvajanja pehara.

Neka bace oko na Hrvatsku (vjerujem da je i drugdje tako, ali ne pratim baš niže lige po Europi

Hayley <3
badblueboylivno je napisao/la:A ništa, ako nema, ne može, jedan od ostalih sudionika ždrijebom ide u Prvu ligu, druga dva u playoff.KLIS je napisao/la:S tim da Igman nema juniore i kadete u odgovarajućim ligama, tako da ne znam šta će se tu desiti.Mirzoni89 je napisao/la:U doigravanje znaci po ovoj prilici idu Igman, Krajina, Bosna Sema i Sloga ako podmaze...
Šteta što je tu takav ciganluk napravljen pa samo prvak može, treba to spustiti na barem drugo mjesto - i trofej je bitan, najbolje da klub zbog siromaštva (iako je sramota za Igman da nema kadete i juniore) odustane od osvajanja pehara.![]()
Neka bace oko na Hrvatsku (vjerujem da je i drugdje tako, ali ne pratim baš niže lige po Europi), ako prvak ne ide gore, ide drugi, ako ne drugi, ide treći.
nek ide najbolji drugi iz svih liga

FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
Re: RE: Re: Ko ulazi u Prvu ligu?
i sad zamisli situaciju da Podgrmeč koji u zadnja dva kola igra sa ekipama ispod, Braniteljem i Slogom ima otvorenu mogućnost da ostane u ligi zbog ekipa iz nižeg ranga koje ne mogu gore jer nemaju juniore..pa to ni u Turkmenistanu ne prolazi.
-
- Kontakt:
Igman ce igrati baraz.Ima juniore prijavljeni su Ns fbih.
Dva kola prije kraja, Igman je prvak Druge lige - Jug.
Također, Bosna Sema je prvak u centru.
Također, Bosna Sema je prvak u centru.
Na stranici 2. Lige FBiH sam pročitao kako Sloga Simin Han treba još jednu pobjedu kako bi 99% osigurala naslov prvaka i DIREKTAN PLASMAN U 1. LIGU FBIH BEZ DOGIRAVANJA - zbog čega ne bi igrali doigravanje je li se to šta promijenilo ? Pored toga spominju da će se Borac vratit u PL jer je Čelik nelegalno dobio licencu, ne znam ni koliko je to realno..
Niko kao Radnički Soda!!!!!!
Krajina je bodom u Vitezu, osigurala Playoff za razigravanje za Prvu ligu.
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...
Na jugu se malo zakuhalo. U porazu Brotnja od Tomislava, za Tomislav je nastupio igrač na lažnu registraciju, tako da će se Brotnjo žaliti i vjerovatno će dobiti tri boda. U tom slučaju ostaju im teoretske šanse za prvo mjesto. Trebaju im dvije pobjede i dva kiksa Igmana.
- badblueboylivno
- Kontakt:
Kako je to mutno, joooj.KLIS je napisao/la:Na jugu se malo zakuhalo. U porazu Brotnja od Tomislava, za Tomislav je nastupio igrač na lažnu registraciju, tako da će se Brotnjo žaliti i vjerovatno će dobiti tri boda. U tom slučaju ostaju im teoretske šanse za prvo mjesto. Trebaju im dvije pobjede i dva kiksa Igmana.

Hayley <3
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Što bi Sloga podmazivala posto vidim da si upućenMirzoni89 je napisao/la:U doigravanje znaci po ovoj prilici idu Igman, Krajina, Bosna Sema i Sloga ako podmaze...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Sloga podmazala u Malešićima i to je tostaragarda je napisao/la:Što bi Sloga podmazivala posto vidim da si upućenMirzoni89 je napisao/la:U doigravanje znaci po ovoj prilici idu Igman, Krajina, Bosna Sema i Sloga ako podmaze...

Nije čak ni mutno, nego je očigledno.badblueboylivno je napisao/la:Kako je to mutno, joooj.KLIS je napisao/la:Na jugu se malo zakuhalo. U porazu Brotnja od Tomislava, za Tomislav je nastupio igrač na lažnu registraciju, tako da će se Brotnjo žaliti i vjerovatno će dobiti tri boda. U tom slučaju ostaju im teoretske šanse za prvo mjesto. Trebaju im dvije pobjede i dva kiksa Igmana.

Kada se igra play-off za ulazak u Prvu Ligu?
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma te niže lige su smijurija živa... Nikad mi neće biti jasno za koga se to igra i kolko se para tu moze oprati... A to za podmazivanje je isto presmijesno... Podmazala Sloga u tim Malešićima a Igman,Krajina i bosna ulaze na poštenje.. Hau jes nouGEC je napisao/la:Sloga podmazala u Malešićima i to je tostaragarda je napisao/la:Što bi Sloga podmazivala posto vidim da si upućenMirzoni89 je napisao/la:U doigravanje znaci po ovoj prilici idu Igman, Krajina, Bosna Sema i Sloga ako podmaze...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- badblueboylivno
- Kontakt:
Da, ali ovi su dodali gas i radili što ne znam da sam ikad vidio: umjesto da im puste na terenu, oni su ih dobili, ali su odlučili da će xy igrač igrati preko dokumenata yz igrača pa će tako "pustit" tri boda gostu.KLIS je napisao/la:Nije čak ni mutno, nego je očigledno.

Hayley <3
Slazem se sa parih ovih prije mene...
sranje je to sto ako ne moze prvi uci neka ostane neko ko je trebo ispast...
Ebes stadion i velicine stadiona i to....i onako u nasim ligama dodje po 500 a ko fol moras imat 3000 kapacitet...ziva glupost...
3000 cifru ne predje 10 utakmica u Bosni citavoj...
al eto...
Skole fudbala za omladinu...pa ja bi stavio da se nemozes takmicit ni u drugim ligama ako nemas to... pa nek se onda kantonalne lige prepiru ko ce uci a ko ne...
U nas na opstini imas vise omladinskih pogona na selima nego u nekim timovima koji se takmice u ovoj prvoj ligi a kamoli u drugim i td...
Znaci hoces igrat...moras imat skolu fudbala...a ne pokupi iz kafane momke i u prvu ekipu...
I zadnje ...ono najvaznije...
Ako prvi ne ulazi...neka udje slijedeci kvalifikovan tim iz te lige...jer stetis tu ligu i sve ispod nje da bi sacuvao jednu ekipu u prvoj ligi koja je zasluzila da ispadne po svemu...
Znaci ako si izborio 3 mjesto u drugoj ligi i dva tima ispred tebe nemaju uslove...savez treba da te pita...eh pa ako nece niko do recimo 5 mjesta...ok onda ostavi tu neku ekipu sto je trebala ispast...ali glupost je to...znao sam da ce bit ciganluk oko ispadanja i slicnih sranja...radi umanjenja PL..
nedaj Boze da je ispalo vise timova iz Federacije...koja bi onda sranja bila...
mozda liga od 20 timova ili slicno..
Ebes stadion i velicine stadiona i to....i onako u nasim ligama dodje po 500 a ko fol moras imat 3000 kapacitet...ziva glupost...
al eto...
Skole fudbala za omladinu...pa ja bi stavio da se nemozes takmicit ni u drugim ligama ako nemas to... pa nek se onda kantonalne lige prepiru ko ce uci a ko ne...
U nas na opstini imas vise omladinskih pogona na selima nego u nekim timovima koji se takmice u ovoj prvoj ligi a kamoli u drugim i td...
Znaci hoces igrat...moras imat skolu fudbala...a ne pokupi iz kafane momke i u prvu ekipu...
Ako prvi ne ulazi...neka udje slijedeci kvalifikovan tim iz te lige...jer stetis tu ligu i sve ispod nje da bi sacuvao jednu ekipu u prvoj ligi koja je zasluzila da ispadne po svemu...
Znaci ako si izborio 3 mjesto u drugoj ligi i dva tima ispred tebe nemaju uslove...savez treba da te pita...eh pa ako nece niko do recimo 5 mjesta...ok onda ostavi tu neku ekipu sto je trebala ispast...ali glupost je to...znao sam da ce bit ciganluk oko ispadanja i slicnih sranja...radi umanjenja PL..
-
- Kontakt:
Zanimljiva tema, kada je na rasporedu baraž?
- badblueboylivno
- Kontakt:
To je to.PlavoZuti je napisao/la:Slazem se sa parih ovih prije mene...
al eto...

Garantiram da bi tri random korisnika koji prate ove niže lige bolje, mnogo bolje obavljala posao od gospode koja je u savezu pustila korijenje.
Nema još rasporeda, ali bi trebao biti odmah sljedeći vikend nakon završetka sezone, a uzvrat ili sljedeća srijeda ili subota.
Hayley <3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.