Terime jesu ti pune gace?
Nogometna reprezentacija Hrvatske
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
Cacke usao u povijest
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Pantarei79
- Kontakt:
"Bio je ofsajd. Jedan dio tijela i obe noge su bili naprijed"SiamoNoi je napisao/la:Ima li euforije?
Od naših komentatora jedini koji valja je Šapit.Veliki gospodin i još zna znanje.Šteta samo što u studiju za vrijeme prvenstva ovog puta neće biti Prosinečkog.
Pa ti ovo sad probaj zamisliti.Ovaj Ćosić je ne nekim jakim opijatima bio
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
Kada smo izgubili reprezentaciju?
Nakon što smo dobili državu ideale smo gubili polagano. Jedno pa drugo loše iskustvo, neka nova apsurdna situacija ili okolnost. Klijentelizam i korupcija pretvaraju se u pravilo, a povjerenje u institucije države i pravedan sustav postali su samo spekulativni pojmovi. Privatizacija reprezentacije samo je završni čin iskrivljenog sustava vrijednosti u kojem je zabranjeno postalo dopušteno, a javni interes prepušten svemoćnim pojedincima.
Bio je red da manekeni nekoga siluju. Ove utakmice inace igraju kao da im je mrsko, al sinoc pogledah nekih 20 minuta i dobro su se zalagali 
Aplauz za rezultat, nikome nije lako dati deset komada.
Aplauz za rezultat, nikome nije lako dati deset komada.
Ne znam šta da kažem više. Nije kao ranijih godina, to sam osjetio već u Brazilu, ali i onda me tresla euforija. Sada mi je praktički svejedno, iako nije još ni blizu razine GNK-a. Da ću pratit istim žarom sigurno neću, ali da mi ne bude drago ko ga zabijemo Turcima ili Španjolcima u devedesetoj, e to bogme teško.e 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Za Hrvatsku jednakim zarom do groba. Izuzetno je glupa atmosfera, igraci su nam ok, nisu oni krivi sto idioti vode savez. Svakom timu Hrvatske treba podrska, a ovaj sigurno moze pravu stvar napraviti, politika je ****. Ljudi ne smiju dozvoliti sebi da je Mamic ispred Hrvatske. Pisham mu po grobu i shevim mu sestru krvavim. Sta cine gov.na. Razjebali su nesto sto valja, a toga i nema puno u danasnjoj Hrvatskoj. Zapalit HHO, Kucu nogometa i uletiti onom majmunu iz Rijeke u obitelj zensku.To je jedini pravi put.
zvonimir cicak mamiceva puta.
zvonimir cicak mamiceva puta.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
- badblueboylivno
- Kontakt:
Krivi su svi koji šute i odobravaju kriminal. Svi, bez iznimke. Krivi su svi koji mogu nešto napraviti, a neće i samo okrivljuju huligane s tribine za sve probleme u hrvatskom nogometu. I općenito u društvu.
Krivi su i igrači, jasno da su krivi. Nije kriva moja pokojna baba. Dao bih pet godina života da vidim kako te amebe odbijaju poziv. Ali ne, oni će se skupit, izaći pred novinare i okriviti huligane koji viču ZDS.
A i slijepom čovjeku je jasno kako su problemi i hejt prema nacionalnom blagu počeli kad je ZNA SE tko počeo instalirati svoje ljude na klupu i ubacivati svoje igrače. Ne traje to oduvijek, počelo je prije 4-5 godina, otišlo je daleko, ali ni blizu onog što bi trebalo. Jasno, nenormalno i neprogresivno društvo pa i ne čudi.
Štico
ajmo ga postavit da ne talasa
Kovač
ajmo na klupu staviti idola nacije iako je početnik
Čačke
nemam više koga, samo psiha iz Ljubuškog, njega čuvam za nasljednika
Sammir
ajmo ga prodat; sad je prodan, nema ga
Halilović
ajmo ga prodat; sad kad je prodan i izgubljen, nema ga iako je zaslužio poziv
Antolić
Zelenika
Znam sad tko će me doći odučavati
, ali na ignoreu mi je pa me boli neka stvar. 
Krivi su i igrači, jasno da su krivi. Nije kriva moja pokojna baba. Dao bih pet godina života da vidim kako te amebe odbijaju poziv. Ali ne, oni će se skupit, izaći pred novinare i okriviti huligane koji viču ZDS.
A i slijepom čovjeku je jasno kako su problemi i hejt prema nacionalnom blagu počeli kad je ZNA SE tko počeo instalirati svoje ljude na klupu i ubacivati svoje igrače. Ne traje to oduvijek, počelo je prije 4-5 godina, otišlo je daleko, ali ni blizu onog što bi trebalo. Jasno, nenormalno i neprogresivno društvo pa i ne čudi.
Štico
Kovač
Čačke
Sammir
Halilović
Antolić
Zelenika
Znam sad tko će me doći odučavati
Hayley <3
Gledam na HTV-u podsjećanje na EP u Austriji 2008. I plače mi se. Ne zato što smo izgubili od Turske, nego zato što smo izgubili Hrvatsku.
Bernard Jurisic
Bernard Jurisic
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Ušao danas prvi od mnogo puta u iducih mjesec i sitno i više nego zadovoljan stanjem na FHRu.Mislio sam da nas je puno manje,a ono u ogromnoj smo većini.Jasno je vjerojatno o kojoj se temi govori
Btw.počelo je
Btw.počelo je
-
samoposmatram
- Kontakt:
Subašić - Srna, Ćorluka, Vida, Strinić - Badelj, Modrić - Brozović, Rakitić, Perišić - Mandžukić
Politiku na stranu momci igraju vam vatreni. Sretan vam pocetak prvenstva.
Politiku na stranu momci igraju vam vatreni. Sretan vam pocetak prvenstva.
-
KayserSose
- Kontakt:
Ne mogu vjerovati kakvu je zivotnu pricu imao Srnin otac, za film.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Sime Vrsaljko bi danas trebao postati novi igrac Atletico Madrida.
Vita est militia
Vice po običaju objasnio.svi doma češete jaja kad se pozove na prosvjed, dok ćete s gađenjem gledati kako se ubacuju baklje na teren
http://www.--- SPAM ---/tema/euro-2016/dok- ... ama-900540
Da svi ti navijači na određeno vrijeme doista prate hrvatski nogomet, odnosno kriminalnu i krimogenu situaciju u njemu, znali bi da je ono što su napravili huligani s tribina, reakcija na ono što mu rade huligani iz loža
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
I dok se u osudama huligana s tribina i golih do pasa ujedine svi, bez obzira na stalež, problem u Hrvatskoj je što smo na divljake iz loža, u finim društvima i skupim odijelima, oguglali do te mjere da ih se smatra uglednim građanima koji se diče time da su najveći pojedinačni donatori pobjedničke stranke, sa čijim predsjednikom se nalaze kada se nađu u škripcu optužnica kojima ih se tereti da su voljeni klub i još voljeniju domovinu oštetili za stotine milijuna.
...
Hrvatski nogometni uglednici i njihove jednako ugledne marionete i operativci, koji se zajedno s njima pokazuju po ložama nakon što nacereni poruče kako im ne pada na pamet provoditi hrvatske zakone koji se na njih odnose, dok su s najmoćnijim sutkinjama i sucima u zemlji nerazdvojni i neraskidivo povezani, uvijek jedva čekaju velika natjecanja, jer tada u drugi plan padaju njihove zakulisne, ali i otvorene igre, kao i notorna činjenica da su i huliganskim metodama uzurpirali hrvatski nogomet i učinili ga feudom njihove i još par vazalskih obitelji.
Jer svake dvije godine u ljetno vrijeme slijedi kolektivna amnezija od svega nabrojanog i općepoznatog, te masovna hipnoza, blaziranje i anesteziranje naroda šupljim domoljubnim pričama spomenutih uglednika iz loža, kojima stupidnim reklamama i idiotskim songovima sekundiraju dileri "navijačke" bižuterije te pjevački najamnici bana feudalne maloprodajne Hrvatske.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Nadam se da će se igrači dignuti do utorka i tekme sa Španjolskom jer je potreban barem bod kako bi se osigurao drugi krug Eura. Biti će teško bez Luke
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Evo imena huligana: Sandro Antić, Robert Knezović, Mario Čorak, Danijel Perić, Matija Sigur, Goran Zuber, Luka Šilobodec.
http://hrsport.net/vijesti/495511/nogom ... ne-igrace/
Odličan članak
Odličan članak
LeBron James
Samo oštro, evo i predsjednica se oglasila, treba im se najebat mamice.KingJamesMVP je napisao/la:Evo imena huligana: Sandro Antić, Robert Knezović, Mario Čorak, Danijel Perić, Matija Sigur, Goran Zuber, Luka Šilobodec.
Odličan članak
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jeste pripremili vjesala vas dvojica i krenula u lov na zloceste huligane ili samo po obicaju preko tipkovnice pozivate na linc?Nema lijepseg nego vidjet da su se ovakve spodobe uzjebale toliko oko ovog danas.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
a vidim ti podržavaš ovo od danasSiamoNoi je napisao/la:Jeste pripremili vjesala vas dvojica i krenula u lov na zloceste huligane ili samo po obicaju preko tipkovnice pozivate na linc?Nema lijepseg nego vidjet da su se ovakve spodobe uzjebale toliko oko ovog danas.
LeBron James
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.