Nogometna reprezentacija Hrvatske
- Pantarei79
- Kontakt:
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
Što Čačke nabija statistiku na San Marinu. Koliko ovaj Ćosić lupeta
Treba mu zabraniti komentiranje.
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
Ima li euforije?
Od naših komentatora jedini koji valja je Šapit.Veliki gospodin i još zna znanje.Šteta samo što u studiju za vrijeme prvenstva ovog puta neće biti Prosinečkog.
Od naših komentatora jedini koji valja je Šapit.Veliki gospodin i još zna znanje.Šteta samo što u studiju za vrijeme prvenstva ovog puta neće biti Prosinečkog.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Bila je ona slika...na jednoj strani TVa Mila,a na drugoj Štimac (čini mi se) prekriven plahtom 
Za mene koji sve to gledam sa strane, Mamić radi odličan posao. Čovjek je na čelu kluba koji je institucija za sve klubove u regionu, ima rezultate, ostvaruje astronomske transfere, niže titulu za titulom, valjda je to ono što bi trebalo zanimati svakog navijača. Mislim da Dinamo ne može mnogo bolje od ovoga, stepenica više bi bio prolazak grupa u LP i to je plafon za svaku ekipu u regiji. Sviđa mi se to što ne podliježe pritisku huligana, koji nisu navikli da im se neko suprotstavlja i koji uglavnom rade što im je volja. Za sve ostalo ima država, tužilaštvo, pa ako je griješio, oni će to procesuirati, a ne horsaši i krimosi u pokušaju.Kajzer10 je napisao/la:Ni ti sa svojim trollanjem o krimosu Mamicu nisi puno bolji. Il ga stvarno podrzavas, ne znam sta je gore.
Dominacija Dinama u HNL je nešto nevjerovatno i to je zaista fenomen. Organizacijski su isto tako nedodirljivi u regiji i gdje god pogledaš, Dinamo je visoko podigao letvicu.
Ali pazi, ja navijam za Željezničar, nemam dodirnih tački sa Dinamom osim što pratim Armina Hodžića. Vjerujem da će sve ovo isto napisati svako ko je sa 'ove' strane.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ovoliku hrpu gluposti više se ne usude napisati ni najzagriženiji TatticariVirtu4l je napisao/la:Za mene koji sve to gledam sa strane, Mamić radi odličan posao. Čovjek je na čelu kluba koji je institucija za sve klubove u regionu, ima rezultate, ostvaruje astronomske transfere, niže titulu za titulom, valjda je to ono što bi trebalo zanimati svakog navijača. Mislim da Dinamo ne može mnogo bolje od ovoga, stepenica više bi bio prolazak grupa u LP i to je plafon za svaku ekipu u regiji. Sviđa mi se to što ne podliježe pritisku huligana, koji nisu navikli da im se neko suprotstavlja i koji uglavnom rade što im je volja. Za sve ostalo ima država, tužilaštvo, pa ako je griješio, oni će to procesuirati, a ne horsaši i krimosi u pokušaju.Kajzer10 je napisao/la:Ni ti sa svojim trollanjem o krimosu Mamicu nisi puno bolji. Il ga stvarno podrzavas, ne znam sta je gore.
Dominacija Dinama u HNL je nešto nevjerovatno i to je zaista fenomen. Organizacijski su isto tako nedodirljivi u regiji i gdje god pogledaš, Dinamo je visoko podigao letvicu.
Ali pazi, ja navijam za Željezničar, nemam dodirnih tački sa Dinamom osim što pratim Armina Hodžića. Vjerujem da će sve ovo isto napisati svako ko je sa 'ove' strane.
Cacke usao u povijest
Terime jesu ti pune gace?
Terime jesu ti pune gace?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Pantarei79
- Kontakt:
"Bio je ofsajd. Jedan dio tijela i obe noge su bili naprijed"SiamoNoi je napisao/la:Ima li euforije?
Pa ti ovo sad probaj zamisliti.Ovaj Ćosić je ne nekim jakim opijatima bio
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
Kada smo izgubili reprezentaciju?
Nakon što smo dobili državu ideale smo gubili polagano. Jedno pa drugo loše iskustvo, neka nova apsurdna situacija ili okolnost. Klijentelizam i korupcija pretvaraju se u pravilo, a povjerenje u institucije države i pravedan sustav postali su samo spekulativni pojmovi. Privatizacija reprezentacije samo je završni čin iskrivljenog sustava vrijednosti u kojem je zabranjeno postalo dopušteno, a javni interes prepušten svemoćnim pojedincima.
Bio je red da manekeni nekoga siluju. Ove utakmice inace igraju kao da im je mrsko, al sinoc pogledah nekih 20 minuta i dobro su se zalagali 
Aplauz za rezultat, nikome nije lako dati deset komada.
Aplauz za rezultat, nikome nije lako dati deset komada.
Ne znam šta da kažem više. Nije kao ranijih godina, to sam osjetio već u Brazilu, ali i onda me tresla euforija. Sada mi je praktički svejedno, iako nije još ni blizu razine GNK-a. Da ću pratit istim žarom sigurno neću, ali da mi ne bude drago ko ga zabijemo Turcima ili Španjolcima u devedesetoj, e to bogme teško.e 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Za Hrvatsku jednakim zarom do groba. Izuzetno je glupa atmosfera, igraci su nam ok, nisu oni krivi sto idioti vode savez. Svakom timu Hrvatske treba podrska, a ovaj sigurno moze pravu stvar napraviti, politika je ****. Ljudi ne smiju dozvoliti sebi da je Mamic ispred Hrvatske. Pisham mu po grobu i shevim mu sestru krvavim. Sta cine gov.na. Razjebali su nesto sto valja, a toga i nema puno u danasnjoj Hrvatskoj. Zapalit HHO, Kucu nogometa i uletiti onom majmunu iz Rijeke u obitelj zensku.To je jedini pravi put.
zvonimir cicak mamiceva puta.
zvonimir cicak mamiceva puta.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
- badblueboylivno
- Kontakt:
Krivi su svi koji šute i odobravaju kriminal. Svi, bez iznimke. Krivi su svi koji mogu nešto napraviti, a neće i samo okrivljuju huligane s tribine za sve probleme u hrvatskom nogometu. I općenito u društvu.
Krivi su i igrači, jasno da su krivi. Nije kriva moja pokojna baba. Dao bih pet godina života da vidim kako te amebe odbijaju poziv. Ali ne, oni će se skupit, izaći pred novinare i okriviti huligane koji viču ZDS.
A i slijepom čovjeku je jasno kako su problemi i hejt prema nacionalnom blagu počeli kad je ZNA SE tko počeo instalirati svoje ljude na klupu i ubacivati svoje igrače. Ne traje to oduvijek, počelo je prije 4-5 godina, otišlo je daleko, ali ni blizu onog što bi trebalo. Jasno, nenormalno i neprogresivno društvo pa i ne čudi.
Štico
ajmo ga postavit da ne talasa
Kovač
ajmo na klupu staviti idola nacije iako je početnik
Čačke
nemam više koga, samo psiha iz Ljubuškog, njega čuvam za nasljednika
Sammir
ajmo ga prodat; sad je prodan, nema ga
Halilović
ajmo ga prodat; sad kad je prodan i izgubljen, nema ga iako je zaslužio poziv
Antolić
Zelenika
Znam sad tko će me doći odučavati
, ali na ignoreu mi je pa me boli neka stvar. 
Krivi su i igrači, jasno da su krivi. Nije kriva moja pokojna baba. Dao bih pet godina života da vidim kako te amebe odbijaju poziv. Ali ne, oni će se skupit, izaći pred novinare i okriviti huligane koji viču ZDS.
A i slijepom čovjeku je jasno kako su problemi i hejt prema nacionalnom blagu počeli kad je ZNA SE tko počeo instalirati svoje ljude na klupu i ubacivati svoje igrače. Ne traje to oduvijek, počelo je prije 4-5 godina, otišlo je daleko, ali ni blizu onog što bi trebalo. Jasno, nenormalno i neprogresivno društvo pa i ne čudi.
Štico
Kovač
Čačke
Sammir
Halilović
Antolić
Zelenika
Znam sad tko će me doći odučavati
Hayley <3
Gledam na HTV-u podsjećanje na EP u Austriji 2008. I plače mi se. Ne zato što smo izgubili od Turske, nego zato što smo izgubili Hrvatsku.
Bernard Jurisic
Bernard Jurisic
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Ušao danas prvi od mnogo puta u iducih mjesec i sitno i više nego zadovoljan stanjem na FHRu.Mislio sam da nas je puno manje,a ono u ogromnoj smo većini.Jasno je vjerojatno o kojoj se temi govori
Btw.počelo je
Btw.počelo je
-
samoposmatram
- Kontakt:
Subašić - Srna, Ćorluka, Vida, Strinić - Badelj, Modrić - Brozović, Rakitić, Perišić - Mandžukić
Politiku na stranu momci igraju vam vatreni. Sretan vam pocetak prvenstva.
Politiku na stranu momci igraju vam vatreni. Sretan vam pocetak prvenstva.
-
KayserSose
- Kontakt:
Ne mogu vjerovati kakvu je zivotnu pricu imao Srnin otac, za film.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Sime Vrsaljko bi danas trebao postati novi igrac Atletico Madrida.
Vita est militia
Vice po običaju objasnio.svi doma češete jaja kad se pozove na prosvjed, dok ćete s gađenjem gledati kako se ubacuju baklje na teren
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.