NK Zvijezda Gradačac

Zoom088
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Zoom088 » 05 jun 2016, 08:08

Sarajlija88 je napisao/la: Zvijezdi vise srece iduce sezone, bit ce sad u istoj ligi sa Veležm i Borcem, tako da bit ce zanimljiva 1. liga Federacije iduce sezone.
Ako Dodo procita tvoj post bice belaja, bice belaja :lol: :lol:
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

rasta1922
Kontakt:

Post Postao/la rasta1922 » 05 jun 2016, 08:36

Logican razvoj dogadjaja.
Mozda je ovako i bolje,mozda ovo i pomogne nasoj dragoj starici od 94 ljeta.
Pomogne joj da se rijesi svih lesinara koji kruze nad njom evo deceniju i vise.
Pomogne da se rijesi raznih privrednika sumnjivih namjera,menadzera,mljekara,mesara,kerovodja,lokalnih politicara koji preko njenih starih ledja zele sto bolji rezultat na izborima,fudbalera sumnjivog morala,kvazi trenera i raznoraznih ubleha...

drinjak81
Kontakt:

Post Postao/la drinjak81 » 05 jun 2016, 09:42

Postujem zvijezdu kao klub,al vece arogancije i samohvaljenja nisam vidio ni cuo nigdje kao kod vasih navijaca.Cim je krenula sezona poceli ste pricati kako vi jedino zasluzujete uci u PL,kako imate infrastrukturu i sve ostalo,te daa cete ovo pregaziti ko plitak potok.
Nervira me ta prica da ste vi kao posteno igrali,a svi ostali namjestali.I ja mogu reci da se gorazdu namjestalo da ispadne,al sreca pa je vitez odigrao za sebe u banja luci.Jer ta tri kola su se svi rezultati poklopili kontra gorazda.Slucajnost ??? Nema sanse.
Dakle nije vama gorazde krivo sto ste juce izgubili u capljini,jer ste sve imali u svojim rukama i sami ste krivi sto ove godine necete igrati PL.

realancojk
Kontakt:

Post Postao/la realancojk » 05 jun 2016, 10:50

Zoom088 je napisao/la:
Sarajlija88 je napisao/la: Zvijezdi vise srece iduce sezone, bit ce sad u istoj ligi sa Veležm i Borcem, tako da bit ce zanimljiva 1. liga Federacije iduce sezone.
Ako Dodo procita tvoj post bice belaja, bice belaja :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: to je nepoznavanje sportske geografije :shock: :shock: :shock:
Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 05 jun 2016, 10:54

astra1922 je napisao/la:Teško je bilo sta napisati.nemogu shvatit da je metaleghe premirao čapljinu i Goražde nastimao sudije na obje utakmice a naša jadna zvijezda nije imala nikakvog aduta.
Šteta je ovo velika,mislim da dugo nećemo vidjeti borbu za ulazak.

Realno gledajući u zadnja 3 kola sve je bilo pokriveno i nastimano tako da i ekipa nije bila u dobroj formi dobili smo gosk Gračanicu i Banoviće bez borbe.

Sramotan je rezultat bolje bi prošli da smo se branili
E **** ga baš mi je žao majku im lopovsku sve je naštimano vi ste finansijski slabiji na vašu žalost :( :? :oops: Gledao utakmicu sudija kupljen milion posto ali iskreno ni vi vala ništa niste odigrali tuga je jarane.
Sarajevo ljubavi moja!

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 05 jun 2016, 12:31

Jedini koji zaslužuju poštovanje su navijači oni nisu prodani uprave treneri direktori igrači danas su tu sutra već nisu i boli ih ona stvar za klubom a mi smo tu bili u petoj ligi ili premier ligi ...Sa vama smo ispali iz premier lige propala godina u drugoj ligi opet ce te reci puno dugova stara uprave ostavile hhm pa pogledajte koliko je Husicu ostalo duga a vidi Slobode hit u ligi ...

carli22
Kontakt:

Post Postao/la carli22 » 05 jun 2016, 12:34

theeagle je napisao/la:
Maxi je napisao/la:
theeagle je napisao/la:Vidim večeras ima na citytv prenos, pa cu vidjet da streamam ako ima zainteresovanih
Bilo bi dobro ako si voljan uraditi. :clap:
Postavio je momak link iznad, ali ako treba mogu ja snimak poslije staviti. Inace ako vam treba neki snimak od meceva javite mi u PM i napisite koji
Hoces moc postavit snimak?
Infarkt,ma kakav je,od srca je.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 05 jun 2016, 13:56

Tesko je bilo sta napisati u ovon trenutku u vezi ambicija za sledecu sezonu. Treba sacekati skupstinu kluba(valjda ce biti) posto se bas i ne razumijem u te interne stvari u klubu. Juce mi je prolazila misao kroz glavu da bi Zvijezda ne daj Boze mogla dozivjeti sudbinu Gradine. Ja se nadam da nece i da ako ambicije ponovo budu PL da ce se Zvijezda vratiti. Mnogo ljudi sa kojima sam pricao kaze bit ce tesko sa Velezom i Travnikom u novoj sezoni. Sto se tice Veleza ja sam siguran da ce njima plafon biti sredina tabele. Za Travnik nisam siguran, jer ne znam kakva ce situacija biti kod njih ali i kod njih je uprava bila klimava ove godine, tako da stvarno ne znam( ako moze neki forumas iz travnika nesto napisati o njima) Sto se tice ostalih msm da ce Bosna Visoko biti jedan od glavnih kandidata za prvo mjesto. Da se vratim na Zvijezdu, ako ambicije ostanu iste, od samog starta treba muljati, igrati prljavo, nadam se da je nesto nauceno u ovoj godini. Treba sjesti sa svim klubovima sa kantona(Lukavac, Banovici, Gracanica i ako bi usao Simin Han) da se vidi ko ima kakav cilj. Ako se neko odluci napasti prvo mjesto, ustupiti im bodove, gaziti konkurente itd. 24 boda su u igri izmedju ovih ekipa, i tako da bi vrlo lako prvak mogao biti iz naseg kantona. Pa da se onda lagano narugamo, hercegovacko-posavsko-srednjebosanskom lobiju!!!!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 05 jun 2016, 14:05

esprit24 je napisao/la:Tesko je bilo sta napisati u ovon trenutku u vezi ambicija za sledecu sezonu. Treba sacekati skupstinu kluba(valjda ce biti) posto se bas i ne razumijem u te interne stvari u klubu. Juce mi je prolazila misao kroz glavu da bi Zvijezda ne daj Boze mogla dozivjeti sudbinu Gradine. Ja se nadam da nece i da ako ambicije ponovo budu PL da ce se Zvijezda vratiti. Mnogo ljudi sa kojima sam pricao kaze bit ce tesko sa Velezom i Travnikom u novoj sezoni. Sto se tice Veleza ja sam siguran da ce njima plafon biti sredina tabele. Za Travnik nisam siguran, jer ne znam kakva ce situacija biti kod njih ali i kod njih je uprava bila klimava ove godine, tako da stvarno ne znam( ako moze neki forumas iz travnika nesto napisati o njima) Sto se tice ostalih msm da ce Bosna Visoko biti jedan od glavnih kandidata za prvo mjesto. Da se vratim na Zvijezdu, ako ambicije ostanu iste, od samog starta treba muljati, igrati prljavo, nadam se da je nesto nauceno u ovoj godini. Treba sjesti sa svim klubovima sa kantona(Lukavac, Banovici, Gracanica i ako bi usao Simin Han) da se vidi ko ima kakav cilj. Ako se neko odluci napasti prvo mjesto, ustupiti im bodove, gaziti konkurente itd. 24 boda su u igri izmedju ovih ekipa, i tako da bi vrlo lako prvak mogao biti iz naseg kantona. Pa da se onda lagano narugamo, hercegovacko-posavsko-srednjebosanskom lobiju!!!!
Tesko,vrlo tesko.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 05 jun 2016, 14:30

esprit24 je napisao/la:Tesko je bilo sta napisati u ovon trenutku u vezi ambicija za sledecu sezonu. Treba sacekati skupstinu kluba(valjda ce biti) posto se bas i ne razumijem u te interne stvari u klubu. Juce mi je prolazila misao kroz glavu da bi Zvijezda ne daj Boze mogla dozivjeti sudbinu Gradine. Ja se nadam da nece i da ako ambicije ponovo budu PL da ce se Zvijezda vratiti. Mnogo ljudi sa kojima sam pricao kaze bit ce tesko sa Velezom i Travnikom u novoj sezoni. Sto se tice Veleza ja sam siguran da ce njima plafon biti sredina tabele. Za Travnik nisam siguran, jer ne znam kakva ce situacija biti kod njih ali i kod njih je uprava bila klimava ove godine, tako da stvarno ne znam( ako moze neki forumas iz travnika nesto napisati o njima) Sto se tice ostalih msm da ce Bosna Visoko biti jedan od glavnih kandidata za prvo mjesto. Da se vratim na Zvijezdu, ako ambicije ostanu iste, od samog starta treba muljati, igrati prljavo, nadam se da je nesto nauceno u ovoj godini. Treba sjesti sa svim klubovima sa kantona(Lukavac, Banovici, Gracanica i ako bi usao Simin Han) da se vidi ko ima kakav cilj. Ako se neko odluci napasti prvo mjesto, ustupiti im bodove, gaziti konkurente itd. 24 boda su u igri izmedju ovih ekipa, i tako da bi vrlo lako prvak mogao biti iz naseg kantona. Pa da se onda lagano narugamo, hercegovacko-posavsko-srednjebosanskom lobiju!!!!
Nama ce ambicije biti ulazak u PL, to ti odmah mogu reci. Sto se tice uprave i ostalog, lopovluk je mrtvi a s obzirom kako je ulazi u PL iz 1 lige, takvi nam i trebaju. Vec sam pisao da smo sa vama stimali utakmice, dok smo zajedno igrali PL, tako da jedva cekam da ovaj cirkus krene. :lol:

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 05 jun 2016, 15:24

Ljudi moji pa uzmite i unazad samo kako je delegirano, zasto nije sudio zadnje kolo Kazlagic kao sto je trebao zašto je maket sa liste? Pa zasto se poništava čist gol na početku utakmice? Ljudi moji niste realni sto se tiče sinošnje utakmice od igrača je traženo da izadju nakon 2:0, ono je bruka i sramota. Ko je doso na Banju Ilidzu i pobjedio prosle godine niko? A sve smo ispratili s aplauzom, dole sam bio 200 specijalaca alo pa čim vidis tolike mjere obezbjedenja znas odmah da se kradja sprema i to je to. Trebam naglasiti isto da je policija bila jako korektna iako smo svasta radili jer su ljudi vidili da je nepravda učinjena. Ali nema veze ide nova sezona doce i Goražde, Čapljina, Orašje na Banju nema više cile mile.

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 05 jun 2016, 15:26

Ja sam siguran da se vi sljedeće sezone nećete boriti za vrh.Sad ne znam kakva vam je financijska situacija u klubu,ali sigurno da nemate tolike pare da ne dozivite financijski krah da odham dodjete sebi nakon jedne sezone.niste još upoznali dobro ovu ligu da kad ovako izgubis titulu koliko se je teško dignut odmah iduće sezone.Kako funkcioniše liga najbolje znaju u Gracanici tj kako radi uprava Bratstva,oni su doktorirali ovu ligu.Prvi dio sezone igraju odlično nakupe bodova,i drugi dio sezone prodaju tekme i sve uložene pare vrate i uvijek se vrate na nulu.Jedinstvo se prije 3 godine borilo za PL,potrošili smo preko 600 hiljada KM evo ni dan danas doći sebi ne možemo kakav smo financijski krah doživjeli te sezone.

Sigurno da će iduća sezona biti jako zanimljiva.Ove godine su izbori tako da možete ocekivati i Jedinstvo u samom vrhu tabele.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 05 jun 2016, 15:34

Ja bi druze najsrtniji bio da se vise nikako ne takmicimo u ovoj popisanoj ligi. Ovo nema nigdje, sudije treba tuci na svakom koraku. Razumijem ja malo da nateže za domacina to se radi i u svjetskom fudbalu ali ono jucer pa ono je za Haga, ali najgore je što klubovi sute svi sute dobro im je, dokle???

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 05 jun 2016, 16:09

Niste ljudi realni pa i mi isti smo snimali samo sto se Jajce bolje snašlo. Nama je ružno da Goražde da Jajcu a normalno nam je da dva kola prije nama Budućnost da. Pa naši se tri kola prije jučerašnje utakmice nisu spacno oznojili(Gračanica, Budućnost, Gosk), znamo svi kako smo dobili te utakmice. Kukamo na Capljinu a mi Capljinu u prvom djelu oteli Kazlagic sviro. Penal 88-89 minuta za ljude bio ko suza i mi bi ga svirali on ništa. Zato trebamo biti realni. Meni je najgore šta sad. Od juce ne mogu doći sebi, dugo mi nešto teže nije palo. Gore mi je ovo juče nego kada smo ispali iz Premijer Lige. Najgore od svega što sam ja i pretpostavlja da će to tako biti. Jer realno naša sadašnja uprava nije dorasla ovome. Kada sam na početku govorio svi su me napadali. Po mojoj procjeni mi ili ćemo se narednu sezonu ponovo boriti za ulazak ili će mo ispasti. Jer mi smo takva čaršija ili valja ili ne valja srede ne ma. A ima kod nas sposobnih ljudi da se još jednom krene iz početka. Sposobna je ova čaršija za to. Samo treba pamtiti pa vratiti gov..ima iz Orašja jer su oni sve ovo režirali mame im se na.e.bem smrdljive.

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 05 jun 2016, 16:20

Aj budite iskreni pa recite da ste vi na mjestu ovih sponzora i ljudi koji su davali pare, da li bi vi nakon ovoga svega ulozenog i toliko bacenih para u nista, opet sljedece sezone davali isto para ili jos vise a nesiguran si da ces u Premijer ligu? Pa evo vidim npr Turbica gargamela na slici u Capljini, mislite da ce on kao jedan od sponzora ulagat i dalje? Ja licno bi davao pare, ali puuno puno manje nego ove sezone, jer nismo kapacitet kao prije dok smo imali Cimos, a ni blizu kao BSI metaleghe firma...

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 05 jun 2016, 16:51

combe je napisao/la:Niste ljudi realni pa i mi isti smo snimali samo sto se Jajce bolje snašlo. Nama je ružno da Goražde da Jajcu a normalno nam je da dva kola prije nama Budućnost da. Pa naši se tri kola prije jučerašnje utakmice nisu spacno oznojili(Gračanica, Budućnost, Gosk), znamo svi kako smo dobili te utakmice. Kukamo na Capljinu a mi Capljinu u prvom djelu oteli Kazlagic sviro. Penal 88-89 minuta za ljude bio ko suza i mi bi ga svirali on ništa. Zato trebamo biti realni. Meni je najgore šta sad. Od juce ne mogu doći sebi, dugo mi nešto teže nije palo. Gore mi je ovo juče nego kada smo ispali iz Premijer Lige. Najgore od svega što sam ja i pretpostavlja da će to tako biti. Jer realno naša sadašnja uprava nije dorasla ovome. Kada sam na početku govorio svi su me napadali. Po mojoj procjeni mi ili ćemo se narednu sezonu ponovo boriti za ulazak ili će mo ispasti. Jer mi smo takva čaršija ili valja ili ne valja srede ne ma. A ima kod nas sposobnih ljudi da se još jednom krene iz početka. Sposobna je ova čaršija za to. Samo treba pamtiti pa vratiti gov..ima iz Orašja jer su oni sve ovo režirali mame im se na.e.bem smrdljive.
:tokralju: :tokralju:

Napokon neko realan."Dok meni puštaju bodove to je ispravno,a kad rivalu puste to je nepravda i cijela država je protiv mene"
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 05 jun 2016, 17:02

Ma hebo vas stimanje vise mi smo toliko stimali po pojedincima da smo trebali u kvalifikacijr uefa lige a ispadosmo iz PL. Opet toliko stimali da smo pobijedili tri gostujuce utakmice hallllooooo.
E sad necu reci da nije bilo toga u nekim utakmicama ali ljudi ovakvo sudjenje kao u Orasju i Capljini ili bolje receno nesudjrnje nego kradja nije ni za opstinske lige.
To sto su neki forumasi pisali po forumu nije slika i stav kluba koji ima simpatizera u svim gradovima zato sto smo bili fer prema svima to pokazuje brojna podrska.
Bit ce tesko dalje nakon ovakve kradje tesko da ce neko uloziti novac u smece ligu. Ja necu vise gladat ovo a kamoli da ulazem novac da ga imam.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

carli22
Kontakt:

Post Postao/la carli22 » 05 jun 2016, 17:03

Kakvo pustanje ba, ovdje govorimo o sudjenju na nasoj utakmici. Nakon onog jucer mi se zgadio fudbal, mene stadion vise nece vidjet. Sto se uprave tice ovu utakmicu je trebala rijesit van terena, al eto...
Infarkt,ma kakav je,od srca je.

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 05 jun 2016, 17:03

combe je napisao/la:Niste ljudi realni pa i mi isti smo snimali samo sto se Jajce bolje snašlo. Nama je ružno da Goražde da Jajcu a normalno nam je da dva kola prije nama Budućnost da. Pa naši se tri kola prije jučerašnje utakmice nisu spacno oznojili(Gračanica, Budućnost, Gosk), znamo svi kako smo dobili te utakmice. Kukamo na Capljinu a mi Capljinu u prvom djelu oteli Kazlagic sviro. Penal 88-89 minuta za ljude bio ko suza i mi bi ga svirali on ništa. Zato trebamo biti realni. Meni je najgore šta sad. Od juce ne mogu doći sebi, dugo mi nešto teže nije palo. Gore mi je ovo juče nego kada smo ispali iz Premijer Lige. Najgore od svega što sam ja i pretpostavlja da će to tako biti. Jer realno naša sadašnja uprava nije dorasla ovome. Kada sam na početku govorio svi su me napadali. Po mojoj procjeni mi ili ćemo se narednu sezonu ponovo boriti za ulazak ili će mo ispasti. Jer mi smo takva čaršija ili valja ili ne valja srede ne ma. A ima kod nas sposobnih ljudi da se još jednom krene iz početka. Sposobna je ova čaršija za to. Samo treba pamtiti pa vratiti gov..ima iz Orašja jer su oni sve ovo režirali mame im se na.e.bem smrdljive.
:clap: :bow:

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 05 jun 2016, 17:40

Da me neko pogrešno ne shvati ja sam prvi bio za da se štima jer ova liga je takva u njoj klubovi ne znaju drugačije funkcionisati. Malo smo i mi sami krivi jer smo mislili da ćemo ovu ligu pregaziti ko plitak potok. Ponovo ponavljam da nismo imali ljude oko kluba dorasli ovome. Mi da smo imali nekog tipa Nude Salije isl. mi bi pobjegli 6-7 bodova drugom. Pa mi smo realno samo u jednom klubu imali konkurenta, sa kantona smo od mogućih 18 uzeli 15 bodova i opet nismo uspjeli, ljudi nemoj mo nikoga krivit do nas je. Mi kada smo prvi put ulazili imali smo 5 puta bolju ekipu nego sad a i tada se kupovalo, plaćalo se u gostima za pošteno suđenje jer su ljudi znali da ne moze bez toga. Mi smo prvenstvo izgubili u Kaknju i Visokom a nisu se ni podesili da gore probaju nastimat.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.