Ako Dodo procita tvoj post bice belaja, bice belajaSarajlija88 je napisao/la: Zvijezdi vise srece iduce sezone, bit ce sad u istoj ligi sa Veležm i Borcem, tako da bit ce zanimljiva 1. liga Federacije iduce sezone.

Ako Dodo procita tvoj post bice belaja, bice belajaSarajlija88 je napisao/la: Zvijezdi vise srece iduce sezone, bit ce sad u istoj ligi sa Veležm i Borcem, tako da bit ce zanimljiva 1. liga Federacije iduce sezone.
Zoom088 je napisao/la:Ako Dodo procita tvoj post bice belaja, bice belajaSarajlija88 je napisao/la: Zvijezdi vise srece iduce sezone, bit ce sad u istoj ligi sa Veležm i Borcem, tako da bit ce zanimljiva 1. liga Federacije iduce sezone.![]()
E **** ga baš mi je žao majku im lopovsku sve je naštimano vi ste finansijski slabiji na vašu žalostastra1922 je napisao/la:Teško je bilo sta napisati.nemogu shvatit da je metaleghe premirao čapljinu i Goražde nastimao sudije na obje utakmice a naša jadna zvijezda nije imala nikakvog aduta.
Šteta je ovo velika,mislim da dugo nećemo vidjeti borbu za ulazak.
Realno gledajući u zadnja 3 kola sve je bilo pokriveno i nastimano tako da i ekipa nije bila u dobroj formi dobili smo gosk Gračanicu i Banoviće bez borbe.
Sramotan je rezultat bolje bi prošli da smo se branili
Hoces moc postavit snimak?theeagle je napisao/la:Postavio je momak link iznad, ali ako treba mogu ja snimak poslije staviti. Inace ako vam treba neki snimak od meceva javite mi u PM i napisite kojiMaxi je napisao/la:Bilo bi dobro ako si voljan uraditi.theeagle je napisao/la:Vidim večeras ima na citytv prenos, pa cu vidjet da streamam ako ima zainteresovanih
Tesko,vrlo tesko.esprit24 je napisao/la:Tesko je bilo sta napisati u ovon trenutku u vezi ambicija za sledecu sezonu. Treba sacekati skupstinu kluba(valjda ce biti) posto se bas i ne razumijem u te interne stvari u klubu. Juce mi je prolazila misao kroz glavu da bi Zvijezda ne daj Boze mogla dozivjeti sudbinu Gradine. Ja se nadam da nece i da ako ambicije ponovo budu PL da ce se Zvijezda vratiti. Mnogo ljudi sa kojima sam pricao kaze bit ce tesko sa Velezom i Travnikom u novoj sezoni. Sto se tice Veleza ja sam siguran da ce njima plafon biti sredina tabele. Za Travnik nisam siguran, jer ne znam kakva ce situacija biti kod njih ali i kod njih je uprava bila klimava ove godine, tako da stvarno ne znam( ako moze neki forumas iz travnika nesto napisati o njima) Sto se tice ostalih msm da ce Bosna Visoko biti jedan od glavnih kandidata za prvo mjesto. Da se vratim na Zvijezdu, ako ambicije ostanu iste, od samog starta treba muljati, igrati prljavo, nadam se da je nesto nauceno u ovoj godini. Treba sjesti sa svim klubovima sa kantona(Lukavac, Banovici, Gracanica i ako bi usao Simin Han) da se vidi ko ima kakav cilj. Ako se neko odluci napasti prvo mjesto, ustupiti im bodove, gaziti konkurente itd. 24 boda su u igri izmedju ovih ekipa, i tako da bi vrlo lako prvak mogao biti iz naseg kantona. Pa da se onda lagano narugamo, hercegovacko-posavsko-srednjebosanskom lobiju!!!!
Nama ce ambicije biti ulazak u PL, to ti odmah mogu reci. Sto se tice uprave i ostalog, lopovluk je mrtvi a s obzirom kako je ulazi u PL iz 1 lige, takvi nam i trebaju. Vec sam pisao da smo sa vama stimali utakmice, dok smo zajedno igrali PL, tako da jedva cekam da ovaj cirkus krene.esprit24 je napisao/la:Tesko je bilo sta napisati u ovon trenutku u vezi ambicija za sledecu sezonu. Treba sacekati skupstinu kluba(valjda ce biti) posto se bas i ne razumijem u te interne stvari u klubu. Juce mi je prolazila misao kroz glavu da bi Zvijezda ne daj Boze mogla dozivjeti sudbinu Gradine. Ja se nadam da nece i da ako ambicije ponovo budu PL da ce se Zvijezda vratiti. Mnogo ljudi sa kojima sam pricao kaze bit ce tesko sa Velezom i Travnikom u novoj sezoni. Sto se tice Veleza ja sam siguran da ce njima plafon biti sredina tabele. Za Travnik nisam siguran, jer ne znam kakva ce situacija biti kod njih ali i kod njih je uprava bila klimava ove godine, tako da stvarno ne znam( ako moze neki forumas iz travnika nesto napisati o njima) Sto se tice ostalih msm da ce Bosna Visoko biti jedan od glavnih kandidata za prvo mjesto. Da se vratim na Zvijezdu, ako ambicije ostanu iste, od samog starta treba muljati, igrati prljavo, nadam se da je nesto nauceno u ovoj godini. Treba sjesti sa svim klubovima sa kantona(Lukavac, Banovici, Gracanica i ako bi usao Simin Han) da se vidi ko ima kakav cilj. Ako se neko odluci napasti prvo mjesto, ustupiti im bodove, gaziti konkurente itd. 24 boda su u igri izmedju ovih ekipa, i tako da bi vrlo lako prvak mogao biti iz naseg kantona. Pa da se onda lagano narugamo, hercegovacko-posavsko-srednjebosanskom lobiju!!!!
combe je napisao/la:Niste ljudi realni pa i mi isti smo snimali samo sto se Jajce bolje snašlo. Nama je ružno da Goražde da Jajcu a normalno nam je da dva kola prije nama Budućnost da. Pa naši se tri kola prije jučerašnje utakmice nisu spacno oznojili(Gračanica, Budućnost, Gosk), znamo svi kako smo dobili te utakmice. Kukamo na Capljinu a mi Capljinu u prvom djelu oteli Kazlagic sviro. Penal 88-89 minuta za ljude bio ko suza i mi bi ga svirali on ništa. Zato trebamo biti realni. Meni je najgore šta sad. Od juce ne mogu doći sebi, dugo mi nešto teže nije palo. Gore mi je ovo juče nego kada smo ispali iz Premijer Lige. Najgore od svega što sam ja i pretpostavlja da će to tako biti. Jer realno naša sadašnja uprava nije dorasla ovome. Kada sam na početku govorio svi su me napadali. Po mojoj procjeni mi ili ćemo se narednu sezonu ponovo boriti za ulazak ili će mo ispasti. Jer mi smo takva čaršija ili valja ili ne valja srede ne ma. A ima kod nas sposobnih ljudi da se još jednom krene iz početka. Sposobna je ova čaršija za to. Samo treba pamtiti pa vratiti gov..ima iz Orašja jer su oni sve ovo režirali mame im se na.e.bem smrdljive.
combe je napisao/la:Niste ljudi realni pa i mi isti smo snimali samo sto se Jajce bolje snašlo. Nama je ružno da Goražde da Jajcu a normalno nam je da dva kola prije nama Budućnost da. Pa naši se tri kola prije jučerašnje utakmice nisu spacno oznojili(Gračanica, Budućnost, Gosk), znamo svi kako smo dobili te utakmice. Kukamo na Capljinu a mi Capljinu u prvom djelu oteli Kazlagic sviro. Penal 88-89 minuta za ljude bio ko suza i mi bi ga svirali on ništa. Zato trebamo biti realni. Meni je najgore šta sad. Od juce ne mogu doći sebi, dugo mi nešto teže nije palo. Gore mi je ovo juče nego kada smo ispali iz Premijer Lige. Najgore od svega što sam ja i pretpostavlja da će to tako biti. Jer realno naša sadašnja uprava nije dorasla ovome. Kada sam na početku govorio svi su me napadali. Po mojoj procjeni mi ili ćemo se narednu sezonu ponovo boriti za ulazak ili će mo ispasti. Jer mi smo takva čaršija ili valja ili ne valja srede ne ma. A ima kod nas sposobnih ljudi da se još jednom krene iz početka. Sposobna je ova čaršija za to. Samo treba pamtiti pa vratiti gov..ima iz Orašja jer su oni sve ovo režirali mame im se na.e.bem smrdljive.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.