tako je kozo.Aerials je napisao/la:znači podvojena ličnost, pa dobro, to objašnjava dosta.HausMan je napisao/la:Ja sam kralj.Imamo 20 acc, boli me tukiAerials je napisao/la:pa zar ovaj nije nekad juče pisao pod drugim nickom
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Hajde, ko prizna, pola mu se prašta. 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Naravno. Ja nisam supak, kakav je iznad ovaj gore. Manki na baterije.Flauta ga a glumi da ima curu.Gejovac.Aerials je napisao/la:Hajde, ko prizna, pola mu se prašta.

- alanford87
- Kontakt:
Nesportski dio:samirr je napisao/la:N.O je heroj bio i ostao. Šta sad radi ne zanima me ! Mjenjam mišljenje, da i u vecini slucajeva popuštam kad sam s nekim u raspravi ali kroz neko vrijeme dokazem da sam bio upravu !alanford87 je napisao/la:Oktoprzz:
@samirr
A vodom cu da te polijem i dobro okupam kad te ponovo nadjem i zavezem jer si uspio da se otkineš sa lanca kad sam bio na godišnjem odmoru, kad te ponovo zavezem imat' ces ograniceno kretanje u boksu. Miran budi.

- MocMahale444
Kopira sve s ove teme, on licno nema pojma. Napisem ja nekome krezo krezavi on kopiraAerials je napisao/la:Hajde, ko prizna, pola mu se prašta.

Stomatolog donna, mokri sama po sebi!
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Haj priznaj raji da si jedan dobar garib, nece te nijedna koka tako mentalno zaostalog. Upali sebi film, i baci ga na kakvu glumicu garibu.MocMahale444 je napisao/la:Kopira sve s ove teme, on licno nema pojma. Napisem ja nekome krezo krezavi on kopiraAerials je napisao/la:Hajde, ko prizna, pola mu se prašta.ili bilo sta drugo. Pusti ovog zgembavog tvora, neka tukne s strane
![]()

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma to je pravi debil, da samo znas sta je on pisao..uzasna licnost a kosica mu je najjacaRokoko87 je napisao/la:Oj šta im uradi onaj bolesnik Chinaglia hahahahaha

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
ma ne planiram nastavljati s njim, al' sam morala replicirati na onoMocMahale444 je napisao/la:
Kopira sve s ove teme, on licno nema pojma. Napisem ja nekome krezo krezavi on kopiraili bilo sta drugo. Pusti ovog zgembavog tvora, neka tukne s strane
![]()

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- TobeYarabi
- Kontakt:
donna mirna budi,
muha pazi mi na malu
muha pazi mi na malu
- alanford87
- Kontakt:
Brate ba, ne znam sta je napisao ali ako ih je profurao na tuzlanski nacin, sigurno je bilo za srckeMortemHz je napisao/la:Ma to je pravi debil, da samo znas sta je on pisao..uzasna licnost a kosica mu je najjacaRokoko87 je napisao/la:Oj šta im uradi onaj bolesnik Chinaglia hahahahaha

- MocMahale444
4 godine posebno navijaci Zelje mu meću iz dana u dan. Navikla je ona to s svih dosadasnjih acc. Ostali navijaci Sa, Slo, Vel isto mu uvale cesto. Slab katastrofa a posebno dok je bio cacoAerials je napisao/la:ma ne planiram nastavljati s njim, al' sam morala replicirati na onoMocMahale444 je napisao/la:
Kopira sve s ove teme, on licno nema pojma. Napisem ja nekome krezo krezavi on kopiraili bilo sta drugo. Pusti ovog zgembavog tvora, neka tukne s strane
![]()

- elamalakia
- Kontakt:
alanford87 je napisao/la:Brate ba, ne znam sta je napisao ali ako ih je profurao na tuzlanski nacin, sigurno je bilo za srckeMortemHz je napisao/la:Ma to je pravi debil, da samo znas sta je on pisao..uzasna licnost a kosica mu je najjacaRokoko87 je napisao/la:Oj šta im uradi onaj bolesnik Chinaglia hahahahahaTuzlansko furanje je tesko za stomak, ali je i dalje zajebancija

Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
- MocMahale444
Domaćica donna je mirna, osim kad je na crevnki. Tad je malo nervozna. Vidis kako prica s trebom, seljak ba zatucani. Pogledaj samo Zeljinu temu I vidi sta mu rade. Sve mu acc unistvaju ko kondukter kartu!TobeYarabi je napisao/la:donna mirna budi,
muha pazi mi na malu
alanford87 je napisao/la:Nesportski dio:samirr je napisao/la:N.O je heroj bio i ostao. Šta sad radi ne zanima me ! Mjenjam mišljenje, da i u vecini slucajeva popuštam kad sam s nekim u raspravi ali kroz neko vrijeme dokazem da sam bio upravu !alanford87 je napisao/la:Oktoprzz:
@samirr
A vodom cu da te polijem i dobro okupam kad te ponovo nadjem i zavezem jer si uspio da se otkineš sa lanca kad sam bio na godišnjem odmoru, kad te ponovo zavezem imat' ces ograniceno kretanje u boksu. Miran budi.Ti si babun sa 80 koeficijentom inteligencije, plafon 81. Dosad te nisam dirao, jer nece Tarzan majmunaSamo polako, da te ne posaljem nazad u dzunglu bez tastature. Pitom i dobar, civiliziran. Inace dzungla, zapamti
Šta si ti sjedio krokodile jedan, pojma ti nemaš. Heroj bio i ostao . Aid je vodio dvije istrage protiv njega pod nazivom Guber i Vezir, gdje su placali ljudima stanove samo da pricaju loše o njemu. Otišao u Haag dokazao svoju nevinost. Za tebe su mozda heroji Rasim Delic, Sead Delic ili ti ga Mehmed Zilic. Eto svi su glupi samo si ti pametan. Nije tema N.O. ali ja cu se potruditi da dobiješ ban. Koji ti je ovo profil 4-5 ? idi se lijeci ima zivot i van foruma fašisto.
[youtube][/youtube]
Miran budi !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
alanford87 je napisao/la:Brate ba, ne znam sta je napisao ali ako ih je profurao na tuzlanski nacin, sigurno je bilo za srckeMortemHz je napisao/la:
Ma to je pravi debil, da samo znas sta je on pisao..uzasna licnost a kosica mu je najjacaTuzlansko furanje je tesko za stomak, ali je i dalje zajebancija

Taman sam mislio da te pohvalim, a ti se ulizuješ sarajlijama.

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- alanford87
- Kontakt:
Imas polovicne informacijesamirr je napisao/la:
Šta si ti sjedio krokodile jedan, pojma ti nemaš. Heroj bio i ostao . Aid je vodio dvije istrage protiv njega pod nazivom Guber i Vezir, gdje su placali ljudima stanove samo da pricaju loše o njemu. Otišao u Haag dokazao svoju nevinost. Za tebe su mozda heroji Rasim Delic, Sead Delic ili ti ga Mehmed Zilic. Eto svi su glupi samo si ti pametan. Nije tema N.O. ali ja cu se potruditi da dobiješ ban. Koji ti je ovo profil 4-5 ? idi se lijeci ima zivot i van foruma fašisto.
Miran budi !

Aj sad razguli

Jel to tvoj konacan odgovor ?alanford87 je napisao/la:Imas polovicne informacijesamirr je napisao/la:
Miran budi !
Aj sad razguli
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- alanford87
- Kontakt:
Nemam vremena se dopisivati sa tobom. Eno ti Rigolleto pa se hrvaj sa njim. Uvijek je interesantno vidjeti u klincu babuna sa prasetomsamirr je napisao/la:
Jel to tvoj konacan odgovor ?

Omaklo sewobly92 je napisao/la:alanford87 je napisao/la:Brate ba, ne znam sta je napisao ali ako ih je profurao na tuzlanski nacin, sigurno je bilo za srckeMortemHz je napisao/la:
Ma to je pravi debil, da samo znas sta je on pisao..uzasna licnost a kosica mu je najjacaTuzlansko furanje je tesko za stomak, ali je i dalje zajebancija
![]()
![]()
Taman sam mislio da te pohvalim, a ti se ulizuješ sarajlijama.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Po kolicini retardiranosti koju ispoljavate na ovom forumu rekao bih da vas dvojica u svome genetickom kodu imate dio koji je tu ugradila ista kozaalanford87 je napisao/la:Nemam vremena se dopisivati sa tobom. Eno ti Rigolleto pa se hrvaj sa njim. Uvijek je interesantno vidjeti u klincu babuna sa prasetomsamirr je napisao/la:
Jel to tvoj konacan odgovor ?
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka