PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

HausMan
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la HausMan » 05 jun 2016, 19:25

Aerials je napisao/la:
HausMan je napisao/la:
Aerials je napisao/la:pa zar ovaj nije nekad juče pisao pod drugim nickom :facepalm:
Ja sam kralj.Imamo 20 acc, boli me tuki :mrgreen:
znači podvojena ličnost, pa dobro, to objašnjava dosta.
tako je kozo.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 05 jun 2016, 19:27

Hajde, ko prizna, pola mu se prašta. :kafa:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 05 jun 2016, 19:29

Aerials je napisao/la:Hajde, ko prizna, pola mu se prašta. :kafa:
Naravno. Ja nisam supak, kakav je iznad ovaj gore. Manki na baterije.Flauta ga a glumi da ima curu.Gejovac. :kafa:

alanford87
Kontakt:

Post Postao/la alanford87 » 05 jun 2016, 19:30

samirr je napisao/la:
alanford87 je napisao/la:Oktoprzz:

@samirr
Sta reci o ovom prelivodi. Idi na tribinu Manijaka, i oni misle da je N.O heroj. Samo ocigledno ne znas dovoljno ljudi odatle :nedam:
Prelivoda: Čovjek koji nema svoje mišljenje, već ga mijenja zavisno od toga s kim razgovara u datom trenutku. :puke:
N.O je heroj bio i ostao. Šta sad radi ne zanima me ! Mjenjam mišljenje, da i u vecini slucajeva popuštam kad sam s nekim u raspravi ali kroz neko vrijeme dokazem da sam bio upravu !
A vodom cu da te polijem i dobro okupam kad te ponovo nadjem i zavezem jer si uspio da se otkineš sa lanca kad sam bio na godišnjem odmoru, kad te ponovo zavezem imat' ces ograniceno kretanje u boksu. Miran budi.
Nesportski dio:
To je ista prica bila sa jednim Sarajlijom, kaze on meni: To sto je on poslije radio, pa se diskreditovao sa nekim sitnim kriminalom, to ne mijenja cinjenicu da je bio heroj u ratu, jer tad navodno nije nista radio.
Logicki: Ako neko nakon rata kad postoje sankcije za protupravno ponasanje se bavi kriminalom, kako onda se tek ponasa kada ne postoje sankcije za protupravno ponasanje, recimo u ratu :think:
Ti bolan pricas potpune gluposti. Sjedio sam sa ljudima muslimanima iz tog grada, koji su mi iz prve ruke pricali sta je on bio i sta je on radio, prvo prema svom narodu. Necu da ulazim u to sta je radio drugima.
Potrazi Hakiju Meholjica na youtube-u.
Ti si babun sa 80 koeficijentom inteligencije, plafon 81. Dosad te nisam dirao, jer nece Tarzan majmuna ;) Samo polako, da te ne posaljem nazad u dzunglu bez tastature. Pitom i dobar, civiliziran. Inace dzungla, zapamti :!:

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 05 jun 2016, 19:31

Kopira sve s ove teme, on licno nema pojma. Napisem ja nekome krezo krezavi on kopira :lol: ili bilo sta drugo. Pusti ovog zgembavog tvora, neka tukne s strane ;)
Stomatolog donna, mokri sama po sebi!
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

HausMan
Kontakt:

Post Postao/la HausMan » 05 jun 2016, 19:36

MocMahale444 je napisao/la:
Kopira sve s ove teme, on licno nema pojma. Napisem ja nekome krezo krezavi on kopira :lol: ili bilo sta drugo. Pusti ovog zgembavog tvora, neka tukne s strane ;)
Haj priznaj raji da si jedan dobar garib, nece te nijedna koka tako mentalno zaostalog. Upali sebi film, i baci ga na kakvu glumicu garibu. :kafa:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 jun 2016, 19:36

Rokoko87 je napisao/la:Oj šta im uradi onaj bolesnik Chinaglia hahahahaha
Ma to je pravi debil, da samo znas sta je on pisao..uzasna licnost a kosica mu je najjaca :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 05 jun 2016, 19:37

ma ne planiram nastavljati s njim, al' sam morala replicirati na ono :oops:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 05 jun 2016, 19:38

donna mirna budi,
muha pazi mi na malu

alanford87
Kontakt:

Post Postao/la alanford87 » 05 jun 2016, 19:39

MortemHz je napisao/la:
Ma to je pravi debil, da samo znas sta je on pisao..uzasna licnost a kosica mu je najjaca :urnebes:
Brate ba, ne znam sta je napisao ali ako ih je profurao na tuzlanski nacin, sigurno je bilo za srcke :o Tuzlansko furanje je tesko za stomak, ali je i dalje zajebancija :D

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 05 jun 2016, 19:40

Aerials je napisao/la:
ma ne planiram nastavljati s njim, al' sam morala replicirati na ono :oops:
4 godine posebno navijaci Zelje mu meću iz dana u dan. Navikla je ona to s svih dosadasnjih acc. Ostali navijaci Sa, Slo, Vel isto mu uvale cesto. Slab katastrofa a posebno dok je bio caco :facepalm:

elamalakia
Kontakt:

Post Postao/la elamalakia » 05 jun 2016, 19:41

alanford87 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
Brate ba, ne znam sta je napisao ali ako ih je profurao na tuzlanski nacin, sigurno je bilo za srcke :o Tuzlansko furanje je tesko za stomak, ali je i dalje zajebancija :D
slika
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 05 jun 2016, 19:44

TobeYarabi je napisao/la:donna mirna budi,
muha pazi mi na malu
Domaćica donna je mirna, osim kad je na crevnki. Tad je malo nervozna. Vidis kako prica s trebom, seljak ba zatucani. Pogledaj samo Zeljinu temu I vidi sta mu rade. Sve mu acc unistvaju ko kondukter kartu!

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 05 jun 2016, 19:45

samirr je napisao/la:
alanford87 je napisao/la:Oktoprzz:

@samirr
Sta reci o ovom prelivodi. Idi na tribinu Manijaka, i oni misle da je N.O heroj. Samo ocigledno ne znas dovoljno ljudi odatle :nedam:
Prelivoda: Čovjek koji nema svoje mišljenje, već ga mijenja zavisno od toga s kim razgovara u datom trenutku. :puke:
N.O je heroj bio i ostao. Šta sad radi ne zanima me ! Mjenjam mišljenje, da i u vecini slucajeva popuštam kad sam s nekim u raspravi ali kroz neko vrijeme dokazem da sam bio upravu !
A vodom cu da te polijem i dobro okupam kad te ponovo nadjem i zavezem jer si uspio da se otkineš sa lanca kad sam bio na godišnjem odmoru, kad te ponovo zavezem imat' ces ograniceno kretanje u boksu. Miran budi.
Nesportski dio:
To je ista prica bila sa jednim Sarajlijom, kaze on meni: To sto je on poslije radio, pa se diskreditovao sa nekim sitnim kriminalom, to ne mijenja cinjenicu da je bio heroj u ratu, jer tad navodno nije nista radio.
Logicki: Ako neko nakon rata kad postoje sankcije za protupravno ponasanje se bavi kriminalom, kako onda se tek ponasa kada ne postoje sankcije za protupravno ponasanje, recimo u ratu :think:
Ti bolan pricas potpune gluposti. Sjedio sam sa ljudima muslimanima iz tog grada, koji su mi iz prve ruke pricali sta je on bio i sta je on radio, prvo prema svom narodu. Necu da ulazim u to sta je radio drugima.
Potrazi Hakiju Meholjica na youtube-u.
Ti si babun sa 80 koeficijentom inteligencije, plafon 81. Dosad te nisam dirao, jer nece Tarzan majmuna ;) Samo polako, da te ne posaljem nazad u dzunglu bez tastature. Pitom i dobar, civiliziran. Inace dzungla, zapamti :!:

Šta si ti sjedio krokodile jedan, pojma ti nemaš. Heroj bio i ostao . Aid je vodio dvije istrage protiv njega pod nazivom Guber i Vezir, gdje su placali ljudima stanove samo da pricaju loše o njemu. Otišao u Haag dokazao svoju nevinost. Za tebe su mozda heroji Rasim Delic, Sead Delic ili ti ga Mehmed Zilic. Eto svi su glupi samo si ti pametan. Nije tema N.O. ali ja cu se potruditi da dobiješ ban. Koji ti je ovo profil 4-5 ? idi se lijeci ima zivot i van foruma fašisto.

[youtube][/youtube]

Miran budi !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 05 jun 2016, 19:49

MortemHz je napisao/la:
:lolno: :lolno: :lolno:
Taman sam mislio da te pohvalim, a ti se ulizuješ sarajlijama. :think:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

alanford87
Kontakt:

Post Postao/la alanford87 » 05 jun 2016, 19:50

samirr je napisao/la:
Šta si ti sjedio krokodile jedan, pojma ti nemaš. Heroj bio i ostao . Aid je vodio dvije istrage protiv njega pod nazivom Guber i Vezir, gdje su placali ljudima stanove samo da pricaju loše o njemu. Otišao u Haag dokazao svoju nevinost. Za tebe su mozda heroji Rasim Delic, Sead Delic ili ti ga Mehmed Zilic. Eto svi su glupi samo si ti pametan. Nije tema N.O. ali ja cu se potruditi da dobiješ ban. Koji ti je ovo profil 4-5 ? idi se lijeci ima zivot i van foruma fašisto.

Miran budi !
Imas polovicne informacije :crazy:

slika

Aj sad razguli :wave:

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 05 jun 2016, 19:52

samirr je napisao/la:

Miran budi !
Imas polovicne informacije :crazy:

slika

Aj sad razguli :wave:
Jel to tvoj konacan odgovor ?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

alanford87
Kontakt:

Post Postao/la alanford87 » 05 jun 2016, 19:54

samirr je napisao/la:
Nemam vremena se dopisivati sa tobom. Eno ti Rigolleto pa se hrvaj sa njim. Uvijek je interesantno vidjeti u klincu babuna sa prasetom :lol:
wobly92 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
:lolno: :lolno: :lolno:
Taman sam mislio da te pohvalim, a ti se ulizuješ sarajlijama. :think:
Omaklo se :mrgreen:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 jun 2016, 19:56

:lol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 05 jun 2016, 19:58

samirr je napisao/la:
Nemam vremena se dopisivati sa tobom. Eno ti Rigolleto pa se hrvaj sa njim. Uvijek je interesantno vidjeti u klincu babuna sa prasetom :lol:
Po kolicini retardiranosti koju ispoljavate na ovom forumu rekao bih da vas dvojica u svome genetickom kodu imate dio koji je tu ugradila ista koza
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Asimdemineri, Bing [Bot], bvsic, jurisicduska, Predatod, Vanja8 i 23 gosta.