FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NaIrcuJeTop
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NaIrcuJeTop » 06 jun 2016, 23:17

emirzlaTu je napisao/la:Znaci rijesili smo se "skarta"???Sad u ovoj hefti dolaze top igraci...kojih mora bit 6 najmanje...cudno,valjda uspijemo.
Jedno je PREGOVARAT,a drugo je DOVEST igraca...nabijem na qurac pregovaranja vise.Mi samo pregovaramo,drugi dovode.

Targeteeeeee nece Ahmet nigdje :lol: :lol: nazalost mali smo mi jos u svakom pogledu...puno nam srece zelim u nastavku...eksplozija,bombi,granata i cega vise ne...pa prije puce top sa Kicelja nego na Tusnju "bomba" :crazy:
Drugi se j.e.b.u a ti se Muzafere kupaj :)
Ja sam igrač Slobode, kluba sa kojim namjeravam da osvojim titulu prvaka Premijer lige i titulu Kupa Bosne i Hercegovine. Tuzla je moj grad!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 06 jun 2016, 23:19

bice atomskih :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 06 jun 2016, 23:20

Agamemnon je napisao/la:Zagor a da predjes na opste diskusije,sta mislis druze.
Izvinjavam se do mene je,ponijelo me malo zaboravih da sam na vasoj temi halalite

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 06 jun 2016, 23:24

Samo nas atomske i mogu spasit :mrgreen: ovo dosad su bile haman zaostale iz drugog svijetskog,svaka stota opali :rol:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Rimes87
Kontakt:

Post Postao/la Rimes87 » 06 jun 2016, 23:28

Sta ima pesimisti? Morel se pesimistit? :mrgreen:

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 06 jun 2016, 23:29

Zamijenit' ce Ahmetovica Dzidic, no stress, Aldin je poceo kao napadac i zavrsit' ce kao napadac :mrgreen:

Bolje sto je Mersudin otisao ovako bez pompe i bez otezanja, navukao bi samo gnjev i pretprio uvrede, mozda i prijetnje.
Otisao za parama, a Sarajevu je jedan ovakav transfer bio pod moranjem jer treba pokriti rupe koje ostaju odlaskom Benke i Duljevica (Hodzic i Ahmetovic)
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 06 jun 2016, 23:46

Furate da su ovoj čupavoj krampi dali 15 milja :crazy:
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 06 jun 2016, 23:51

kad vam je prijatelj fukara govorio da su klauzule u ugovorima cisto smece neki su mi romane pisali :clap: otisao Ahmetovic jbg drugu plusezonu odigrao ko qurac, spor, lopta se odbija od njega.......... sve to stoji, ali taj isti Ahmetovic je bio najbolji strijelac, bio je igrac kojem je Sloboda glavni klub u BiH, koji je ostavljao srce na terenu, koji je istinski ljubio grb na dresu i najbitnije to je bio onaj Ahmetovic koji je vec godinu i po dana s ekipom i koji je uigran :!: znaci ovi sto se kunu u Azmirove rijeci da ce otici samo jedan igrac iz prvih 11 (Ivetic) sta sad imaju da kazu :?: evo izgubili smo drugog igraca, u iducih par dana ode i treci a vrlo vjerovatno i cetvrti :kafa: da smo mi doveli nekog napadaca pa da je Ahmet postao visak uredu, ali ovako 20 dana prije europskih utakmica mi gubimo prvog strijelca :facepalm: Krpic je 99% u Turskoj, odose vjerovatno i vezni i stoiper......... kako da uigramo ekipu za Europu :facepalm: najgore kad neko napise nesto lose ljudi odma shvataju kao napad na Azmira i Slobodu. jbg svi imamo pravo kritikovati poteze koje smatramo losim........ kako god blizi se Europa a mi nismo nigdje prispjeli :kafa: ta uigranost ekipe nam je bila glavni adut a i to polako gubimo :thumbdown:
Sloboda Tuzla

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 jun 2016, 23:54

Meni nije zao sto Ahmetovic ode zao mi sto su propustili priliku da ga prodaju nakon jeseni ..

carapa
Kontakt:

Post Postao/la carapa » 06 jun 2016, 23:56

fukaratz je napisao/la:kad vam je prijatelj fukara govorio da su klauzule u ugovorima cisto smece neki su mi romane pisali :clap: otisao Ahmetovic jbg drugu plusezonu odigrao ko qurac, spor, lopta se odbija od njega.......... sve to stoji, ali taj isti Ahmetovic je bio najbolji strijelac, bio je igrac kojem je Sloboda glavni klub u BiH, koji je ostavljao srce na terenu, koji je istinski ljubio grb na dresu i najbitnije to je bio onaj Ahmetovic koji je vec godinu i po dana s ekipom i koji je uigran :!: znaci ovi sto se kunu u Azmirove rijeci da ce otici samo jedan igrac iz prvih 11 (Ivetic) sta sad imaju da kazu :?: evo izgubili smo drugog igraca, u iducih par dana ode i treci a vrlo vjerovatno i cetvrti :kafa: da smo mi doveli nekog napadaca pa da je Ahmet postao visak uredu, ali ovako 20 dana prije europskih utakmica mi gubimo prvog strijelca :facepalm: Krpic je 99% u Turskoj, odose vjerovatno i vezni i stoiper......... kako da uigramo ekipu za Europu :facepalm: najgore kad neko napise nesto lose ljudi odma shvataju kao napad na Azmira i Slobodu. jbg svi imamo pravo kritikovati poteze koje smatramo losim........ kako god blizi se Europa a mi nismo nigdje prispjeli :kafa: ta uigranost ekipe nam je bila glavni adut a i to polako gubimo :thumbdown:
Sada ce ti dezurni branioci napisati kako si protiv Uprave i kako bi i ti volio da nam je klub u Federalnoj jer si napisao cinjenice koje ne mogu osporit.
Ne kontaju da niko od nas nema nista protiv Azmira ali da jednostavno imamo oci i da vidimo neke stvari.
PS i solinas ce ti napisati da ce u petak doci 4 pojacanja iz Liga petice.
Nije ti palo na pamet da nismo učili ist gramatiku, u muje vrijeme da je neko napisao lahko i mehko dobio bi keca ko dalekovod,pa ja ne ispravljam nikoga. ispravno je i MORAT ĆE TE ili kraće MORAĆE TE.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 06 jun 2016, 23:56

bahatimo se mi previše, treba malo spustiti loptu.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 06 jun 2016, 23:58

Sta je sa sponzora ? Neki arapi se spominjali, toyote i na kraju popusili

Rimes87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Rimes87 » 07 jun 2016, 00:02

Aerials je napisao/la:bahatimo se mi previše, treba malo spustiti loptu.
Previse smo mi negativni, a ne bahati.

Sent from my D6603 using Tapatalk
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 07 jun 2016, 00:03

Ne brani vam niko da kritikujete, al kritikujte kad se ekipa konačno sastavi, a ne odmah kad jedan igrač ode. Jel teško toliko shvatit. Ko je ba doveo, eto Sarajevo nama uzelo Ahmetovića i nikog do sad više nisu potpisali, Željo doveo ovog iz Borca i ranije već ugovorilo Husića i španca nekog, Zrinjski i Široki nikoga nisu do sad koliko znam, a i oni igraju Evropu a idu im igrači.
Husref je vodio klubove u Evropi i to uspješno, zna čovjek valjda šta mu treba i kako, šta mi znamo o Evropi. :facepalm:
Rano ste počeli bacat negativu.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 07 jun 2016, 00:07

Nisam ja uopšte negativna, nadam se i imam osjećaj da će doći solidni igrači, samo mi se ne sviđa kako ovdje pojedinci pričaju o nekim bombama, nečemu, kao da smo mi klub koji nema ni marke duga i koji ima milione na raspolaganju pa da možemo dovesti baš koga hoćemo. Ne može to tako preko noći. Vjerujem da će nešto dobro da se uradi opet, al' polako ljudi, ne letite toliko da nas ne bi nešto prizemljilo dobro.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 jun 2016, 00:12

Meni nije jasno kako ove crnce vec nije niko primjetio ako su odlicna pojacanja za pretkola Evropa lige? Od tolike Njemacke, Holadnije,Engleske i Belgije su tim kvalitetom davno mogli naci klubove ..

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 07 jun 2016, 00:17

tuzlak1987 je napisao/la:Meni nije jasno kako ove crnce vec nije niko primjetio ako su odlicna pojacanja za pretkola Evropa lige? Od tolike Njemacke, Holadnije,Engleske i Belgije su tim kvalitetom davno mogli naci klubove ..
Nije se ni Jamie Vardy primjetio :mrgreen:

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 07 jun 2016, 00:22

slika

:kafa:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 07 jun 2016, 00:29

wobly92 je napisao/la:Ne brani vam niko da kritikujete, al kritikujte kad se ekipa konačno sastavi, a ne odmah kad jedan igrač ode. Jel teško toliko shvatit. Ko je ba doveo, eto Sarajevo nama uzelo Ahmetovića i nikog do sad više nisu potpisali, Željo doveo ovog iz Borca i ranije već ugovorilo Husića i španca nekog, Zrinjski i Široki nikoga nisu do sad koliko znam, a i oni igraju Evropu a idu im igrači.
Husref je vodio klubove u Evropi i to uspješno, zna čovjek valjda šta mu treba i kako, šta mi znamo o Evropi. :facepalm:
Rano ste počeli bacat negativu.
stani evo prije 10 dana pisem da ce nas napustati igraci a ljudi meni udaraju kontru sa fantomskim klauzulama u nekakvim sugavim ugovorima :facepalm: nije birno koga cemo dovesti, bitno je da se ne osipa ekipa koja nas je dovela do Europe. evo Zrinjski nije napustio nijedan igrac do sad, postoji sansa da ih napuste Jasko i Petrak (koliko ja znam) a imaju duplo veci roster od nas, Siroki produzio ugovore sa Vagnerom, Krstanovicem........ sa svim standardnim igracima :kafa: nama sezonu iznjelo 8-9 "uigranih" igraca i vec nas dvojica napustila a ni tu nije kraj.........
Sloboda Tuzla

defour
Kontakt:

Post Postao/la defour » 07 jun 2016, 00:32

Odlazi nam Saric a Husara nudi Samira Bekrica ponovo. Ali valjda ce nam zamjena za Saru biti Anel Dedic iz Celika i vec sutra ce biti objavljeno da dolazi. Navodno i Jasmin Bogdanovic na stoperu sto znaci da nista od Dzidica. Karica jos cekamo...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.