kad vam je prijatelj fukara govorio da su klauzule u ugovorima cisto smece neki su mi romane pisali

otisao Ahmetovic jbg drugu plusezonu odigrao ko qurac, spor, lopta se odbija od njega.......... sve to stoji, ali taj isti Ahmetovic je bio najbolji strijelac, bio je igrac kojem je Sloboda glavni klub u BiH, koji je ostavljao srce na terenu, koji je istinski ljubio grb na dresu i najbitnije to je bio onaj Ahmetovic koji je vec godinu i po dana s ekipom i koji je uigran

znaci ovi sto se kunu u Azmirove rijeci da ce otici samo jedan igrac iz prvih 11 (Ivetic) sta sad imaju da kazu

evo izgubili smo drugog igraca, u iducih par dana ode i treci a vrlo vjerovatno i cetvrti

da smo mi doveli nekog napadaca pa da je Ahmet postao visak uredu, ali ovako 20 dana prije europskih utakmica mi gubimo prvog strijelca

Krpic je 99% u Turskoj, odose vjerovatno i vezni i stoiper......... kako da uigramo ekipu za Europu

najgore kad neko napise nesto lose ljudi odma shvataju kao napad na Azmira i Slobodu. jbg svi imamo pravo kritikovati poteze koje smatramo losim........ kako god blizi se Europa a mi nismo nigdje prispjeli

ta uigranost ekipe nam je bila glavni adut a i to polako gubimo