odjeca, patike etc etc
Moderator/ica: insider
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
Samo sapun.

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
i ja sam cuo ovo od prijateljice, jos kaze predobro mirisehodža je napisao/la:Ti samponi od bijelog luka idu ko halva
Prica mi jaranica sto radi za Farmasi...ne moze stici sve kolko narudzbi ima
samo Head & Shoulders
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Dok sam bio u Bosni jednom oprao sa Head & Schoulders,glava me toliko svrbila da sam zamrzio taj sampon.
Prije 3 mjeseca mi se pocela perut stvarat,probam par sampona situacija ista.Gledam reklame stalno reklamiraju H&S ma hajd rekoh probat cu ga nemam sta izgubit.Nakon 10 dana peruti ni traga,kosa mirise dva dana nakon sto operem,znaci prezadovoljan.
Eto ako neko ima problem sa peruti nek proba ali neka mu neko donese sa strane jer sam ubjedjen da to nije isti sampon u Bosni i recimo u Njemackoj.
Prije 3 mjeseca mi se pocela perut stvarat,probam par sampona situacija ista.Gledam reklame stalno reklamiraju H&S ma hajd rekoh probat cu ga nemam sta izgubit.Nakon 10 dana peruti ni traga,kosa mirise dva dana nakon sto operem,znaci prezadovoljan.
Eto ako neko ima problem sa peruti nek proba ali neka mu neko donese sa strane jer sam ubjedjen da to nije isti sampon u Bosni i recimo u Njemackoj.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ja koristim ovaj naški Head & Shoulders i prezadovoljan sam. Prije toga koristio svašta nešto, peruti na sve strane, krajem prošle godine pređem na Head & Shoulders i evo peruti nemam već pola godine.
Ja sam koristio Syoss i dobar je šampon. Ima i raznih sapuna što deru guzove, zavisi šta kome odgovara.
''Neka me mrze samo da me se boje''
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Fitoval je najbolji
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Re: RE: Re: odjeca, patike etc etc
Nik Vujicic likes thismiki_92 je napisao/la:
samo Head & Shoulders
FORZA MARŠAL !!!
- Jaozinho22
- Kontakt:

Usput i meni haverica kaže da taj šampon od bijelog luka ide naveliko
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
- akisarajevo92
- Kontakt:
I meni bas prica prijateljica neki dan kako je taj sampon s eskraktom bijelog luka trenutno pravi hit i da se prodaje u velikim kolicinama
Don't believe the hype.
- alan_kardec
- Kontakt:
ja sam taj šampon na bazi bijelog luka za jačanje tjemena, protiv peruti... koristio prije par godina, i meni nije pomogao.
Trenutno koristim neki nivea-in protiv peruti i dobar je.
Trenutno koristim neki nivea-in protiv peruti i dobar je.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Nista sampon , samo losion sa bijelim lukom koji se stavlja preko noci i ujutro se ispere sa regeneratorom.
Nece sprijecit opadanje(barem meni) ali tamo gdje ima kose postane cvrsca i ljepsa.
Nece sprijecit opadanje(barem meni) ali tamo gdje ima kose postane cvrsca i ljepsa.
Samo Becutan. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
da, ali one tekucine za tijelo ako ko koristi, ili krema za lice, šampon je preblag što je normalno jer je namjenjez za djecu
Prošlog ljeta prenio sam perut od nekog, valjda u frizerskom salonu i od tad ga koristim. Nemam više perut, tako da mi odgovara i strah me je mijenjati ga. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Zar se i to moze prenijet?High je napisao/la:Prošlog ljeta prenio sam perut od nekog, valjda u frizerskom salonu i od tad ga koristim. Nemam više perut, tako da mi odgovara i strah me je mijenjati ga.
Ja sam koristio mali milion sampona, zakljucak nakon svih koristenih jeste da nema te sanse da vise od 2 dana kosa moze biti koliko-toliko cista (i to je previse). Cak nekad npr. okupam se navecer, vec sutradan nisam zadovoljan kakva je. Zato se vrlo cesto kupam i perem kosu.
I kod mene nekako kao da imam manje kose nego prije, bivalo mi je svejedno kada na posteljini vidim polijep broj opadnutih dlaka i nista nisam poduzimao. Ali vec kad sam vidio da imam osjetno manje kose, belaj. Koristio sam taj s bijelim lukom, iskren da budem, nikakvu ja razliku nisam primijetio. Iz Njemacke sam kupovao one alpecine (razlicite neke) i cini mi se aiko sampon da se zove (za te stvari, a ima ih vise vrsta), nista Bog zna.
Najvise mi je odgovarao onaj elseve (bilo koji) i njega sam uglavnom koristio do potrage za ovim protiv opadanja i za jacanje kose. Sada u kupatilu imam bar 10 razlicitih sampona (ne salim se), ove pobrojane, niveine i jos nekakve sam kupovao, ne mogu se sjetit naziva trenutno. Koristim kako koji prije uzmem u ruku. Otprilike kod svih isto sve, dan je cista, ne opada nesto puno, mozda je to i normalno, samo ja umislio, nemam pojma.
Imal ko kakav gel da preporucuje dobar
Koristio mnoge pa malo,malo i odjednom mi ne pase.Sad koristim onaj Taft-ov sto je @Bosniacum Lilium postavio,ali vise nisam zadovoljan.Inace frizura ona danasnja klasicna sa strane kec,gore malo duze pusteno 
P.S.
I neki sampon za kosu,kosa mi se prorijedila pofino,ako ima neko i za to rjesenje
P.S.
I neki sampon za kosu,kosa mi se prorijedila pofino,ako ima neko i za to rjesenje
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
koristi vosak ako furas undercut 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ma samo Alpecin i zdrao. Sada nekad operem i onim cudom 2 u 1 npr od Adidasa. Odlicno je.
Re: RE: Re: odjeca, patike etc etc
Gdje se moze nabaviti ovaj losion ili taj sampon s bijelim lukom?HZ_ilidzaa je napisao/la:Nista sampon , samo losion sa bijelim lukom koji se stavlja preko noci i ujutro se ispere sa regeneratorom.
Sent from my SM-T110 using Tapatalk
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ovo su tike
https://www.sportvision.ba/patike/38008292-team-court
https://www.sportvision.ba/patike/35198800-pierre-nbk
Nema moj broj, gdje bih mogao bas ovakve nabaviti? Da se vec spremim za jesen
https://www.sportvision.ba/patike/38008292-team-court
https://www.sportvision.ba/patike/35198800-pierre-nbk
Nema moj broj, gdje bih mogao bas ovakve nabaviti? Da se vec spremim za jesen
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 21 gost.