Ko ulazi u Prvu ligu?

Moderator/ica: GracanicaAA

tropic
Kontakt:

Re: Ko ulazi u Prvu ligu?

Post Postao/la tropic » 08 jun 2016, 01:19

Bosna Sema, manje poznatija kao ekipa turskog koledza i Burcha, daje mladima perspektivnim sportistima 100% stipendiju prilikom skolovanja samo da igraju za njih u nekim od sportova. Ljudi dosta ulazu u sport i ovako privlace mnogo talenata sto je veoma pohvalno.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 08 jun 2016, 10:37

tropic je napisao/la:Bosna Sema, manje poznatija kao ekipa turskog koledza i Burcha, daje mladima perspektivnim sportistima 100% stipendiju prilikom skolovanja samo da igraju za njih u nekim od sportova. Ljudi dosta ulazu u sport i ovako privlace mnogo talenata sto je veoma pohvalno.
Plus jos sto ce graditi stadion na Ilidzi cim se odluce uci u premijer ligu :D

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 08 jun 2016, 11:22

FK Bosna Sema novi prvoligas sada i zvanicno!!

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 08 jun 2016, 11:41

FoSte95 je napisao/la:
tropic je napisao/la:Bosna Sema, manje poznatija kao ekipa turskog koledza i Burcha, daje mladima perspektivnim sportistima 100% stipendiju prilikom skolovanja samo da igraju za njih u nekim od sportova. Ljudi dosta ulazu u sport i ovako privlace mnogo talenata sto je veoma pohvalno.
:lol: :lol: misliš da će ući u Pl kad se njima digne :lol: :lol:. Jednoj Zvijezdi to nije uspjelo.. Gledate na njih kao na Barcelonu a sljedeće sezone nek' budu sretni ako ostanu u ligi. Ovdje se takmiče ekipe sa stogodišnjom historijom i tradicijom, pa sumnjam da će ih ugroziti ekipa od koje su starije moje kopačke. Nek se oni drže svojih univerziteta i koledža.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

FKKRAJINACAZIN
Kontakt:

Post Postao/la FKKRAJINACAZIN » 08 jun 2016, 12:12

paulus je napisao/la:Smijel se ko kladit da ce Krajina bit a koja ide direktno , ja koje muljanje , mjesto da ljudi odigraju tri ekme pa i 6 ako treba sva sa svakim i da dva najbolja udju nas sugavi savez mora muckat
Sad svi iz Krajine imaju to zadovoljstvo da ti se poseru u usta

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 08 jun 2016, 12:52

Iraola je napisao/la:
FoSte95 je napisao/la:
:lol: :lol: misliš da će ući u Pl kad se njima digne :lol: :lol:. Jednoj Zvijezdi to nije uspjelo.. Gledate na njih kao na Barcelonu a sljedeće sezone nek' budu sretni ako ostanu u ligi. Ovdje se takmiče ekipe sa stogodišnjom historijom i tradicijom, pa sumnjam da će ih ugroziti ekipa od koje su starije moje kopačke. Nek se oni drže svojih univerziteta i koledža.
Polako jaro zivi bili pa vidjeli ;)

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 08 jun 2016, 12:59

:lol: :lol: misliš da će ući u Pl kad se njima digne :lol: :lol:. Jednoj Zvijezdi to nije uspjelo.. Gledate na njih kao na Barcelonu a sljedeće sezone nek' budu sretni ako ostanu u ligi. Ovdje se takmiče ekipe sa stogodišnjom historijom i tradicijom, pa sumnjam da će ih ugroziti ekipa od koje su starije moje kopačke. Nek se oni drže svojih univerziteta i koledža.[/quote]
Polako jaro zivi bili pa vidjeli ;)[/quote]

Vidićemo..Samo kažem..Ne volim sarajlijice..

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 08 jun 2016, 13:29

Iraola je napisao/la:
FoSte95 je napisao/la:
Pa sto ne bi oni usli u PL. Ipak su oni iz SK , pa pogledaj PL vise ekipa iz Sarajeva nego iz RS ,,,Oni mogu postati mjezimci Federalnog saveza uskoro ako vec nisu...

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 08 jun 2016, 14:06

sodaacm je napisao/la:
Pa sto ne bi oni usli u PL. Ipak su oni iz SK , pa pogledaj PL vise ekipa iz Sarajeva nego iz RS ,,,Oni mogu postati mjezimci Federalnog saveza uskoro ako vec nisu...[/quote]

Sljedeću sezonu sigurno neće, a za nekoliko godina i Svatovac Poljice može igrati PLBiH mi ne možemo znati šta će se desiti u daljoj budućnosti. Klubovi sa KS su uvijek imali i imat će podršku NSBiH za razliku od klubova sa TK. Ne znam kako će sad da bude u federaciji...

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 08 jun 2016, 14:10

Iraola je napisao/la:
sodaacm je napisao/la:
Pa sto ne bi oni usli u PL. Ipak su oni iz SK , pa pogledaj PL vise ekipa iz Sarajeva nego iz RS ,,,Oni mogu postati mjezimci Federalnog saveza uskoro ako vec nisu...
Sljedeću sezonu sigurno neće, a za nekoliko godina i Svatovac Poljice može igrati PLBiH mi ne možemo znati šta će se desiti u daljoj budućnosti. Klubovi sa KS su uvijek imali i imat će podršku NSBiH za razliku od klubova sa TK. Ne znam kako će sad da bude u federaciji...[/quote]
Nije to stvar FSBiH vec ti klubovi imaju pare, Sema ce imati veci budzet od 80% timova u prvoj ligi FBiH, a ako htjednu moci ce se odmah boriti za premijer ligu, ili ce ovu sezonu graditi stadion pa ondanarednu uci u PLBiH

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 08 jun 2016, 15:01

FoSte95 je napisao/la:
Iraola je napisao/la:
sodaacm je napisao/la:
Sljedeću sezonu sigurno neće, a za nekoliko godina i Svatovac Poljice može igrati PLBiH mi ne možemo znati šta će se desiti u daljoj budućnosti. Klubovi sa KS su uvijek imali i imat će podršku NSBiH za razliku od klubova sa TK. Ne znam kako će sad da bude u federaciji...
Nije to stvar FSBiH vec ti klubovi imaju pare, Sema ce imati veci budzet od 80% timova u prvoj ligi FBiH, a ako htjednu moci ce se odmah boriti za premijer ligu, ili ce ovu sezonu graditi stadion pa ondanarednu uci u PLBiH[/quote]

Ajde ba budi realan kakav ba budzet, o cemu ti pricas,,,jesi ti svjestan da pojedine ekipe imale preko 700K pa nisu mogle uci u PL. U ovoj ligi je bitno ko sjedi u vrhu saveza a ko u komisiji za sudije,,,treceg nema. Vasi su okupirali savez , kao i pojedine porodice sirom Bosne, Sa TK (najmnogoljudniji kanton) veoma malo ljudi participiraju u tim istim savezima odnosno komisijama.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 08 jun 2016, 15:11

Treba napomenuti da u Bosni Sema igraju bivsi igraci Bratstva, a to su Kerim Kadric i Admir Djondo.

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 08 jun 2016, 15:12

GracanicaAA je napisao/la:Treba napomenuti da u Bosni Sema igraju bivsi igraci Bratstva, a to su Kerim Kadric i Admir Djondo.
I onda?

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 08 jun 2016, 15:16

sodaacm je napisao/la:
GracanicaAA je napisao/la:Treba napomenuti da u Bosni Sema igraju bivsi igraci Bratstva, a to su Kerim Kadric i Admir Djondo.
I onda?
Samo sam napisao da nisu kao sto neki kazu "beze" klub.
Ljudi znaju sta rade drug, a sto je najbitnije imaju para.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 08 jun 2016, 15:24

GracanicaAA je napisao/la:
sodaacm je napisao/la:
I onda?
Igra i jedan bivsi igrac Sarajeva

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 08 jun 2016, 15:27

GracanicaAA je napisao/la:
sodaacm je napisao/la:
I onda?
Mnoge ekipe su imale pare pa sta onda? Realno svi znamo kako se ulazi u PL bas kao Mladost dk, metalci , Sloboda i da ne nabrajam do kraja...Samo mi odgovori koja od gore navedenih ekipa imala ekipu za plasman u PL? Samo jednu ekipu mi navedi i poljubim te dole...Smijesno ulaziti u polemiku. Jedno je sigurno Bosna Semi kao ekipi je glavni adut to sto su iz SK. Svu srecu svijeta im zelim i apsolutno nema nista protiv njih , cak naprotiv, do neki dan nisam znao ni da postoje uopste ali Boze moj...Sve ovo pisem jer decko koji je ocigledno navijac ove iste ekipe pise o necemu (nasoj smrdljivoj ligi) o cemu nema pojma...

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 08 jun 2016, 15:56

Ako ćemo realno najmanje utjecaja i skoro niko ne želi klubove sa USK u PL.Od saveza,preko klubova.Svi su uvijek bili protiv USK,i kad smo bili u PL uvijek su nas pokušavali izbaciti.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 08 jun 2016, 16:19

FKKRAJINACAZIN je napisao/la:
paulus je napisao/la:Smijel se ko kladit da ce Krajina bit a koja ide direktno , ja koje muljanje , mjesto da ljudi odigraju tri ekme pa i 6 ako treba sva sa svakim i da dva najbolja udju nas sugavi savez mora muckat
Sad svi iz Krajine imaju to zadovoljstvo da ti se poseru u usta
So sto Podgrmec godinama ostaje u 1 ligi ono nezasluzeno , to je moja logika bila , al evo vidim po prici da ove nake Sarajlijice imaju kes kontaju gradit stadione po Ilidji . Usput napusi se , ne volim bit nekulturan , al mrzim picke koje vrjedjaju preko nika i interneta a ne zna ni sa kim prica.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 08 jun 2016, 16:27

Tacno je da igraju pare , al nema samo Sarajevo pare u pm, evo vidjeli smo kolko ih u Evropu ide a navijac sam Sarajeva. Vidjecemo ustvari kolko se isplati tim ljudima lupat kes bez navijaca onako ko Olimpik . Nema Sarajevo ljudi da navija za 3 kluba kamoli 4 .Olimpik da je pametan napravio bi fuziju sa nekim klubom blizu koji ima navijace , jer valjda se radi njih i igra nogomet. Ne znam kolko su ti parali al to Sema bi nogli izbacit iz imena . Isto da je mesara u pitanju. Uglavnom sreno im i klubu koji udje od ova dva .
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 08 jun 2016, 16:40

paulus je napisao/la:Tacno je da igraju pare , al nema samo Sarajevo pare u pm, evo vidjeli smo kolko ih u Evropu ide a navijac sam Sarajeva. Vidjecemo ustvari kolko se isplati tim ljudima lupat kes bez navijaca onako ko Olimpik . Nema Sarajevo ljudi da navija za 3 kluba kamoli 4 .Olimpik da je pametan napravio bi fuziju sa nekim klubom blizu koji ima navijace , jer valjda se radi njih i igra nogomet. Ne znam kolko su ti parali al to Sema bi nogli izbacit iz imena . Isto da je mesara u pitanju. Uglavnom sreno im i klubu koji udje od ova dva .
Daj brate nemoj lupetati više.Čuj da su pametni napravili bi fuziju sa nekim klubom koji ima navijače.Pa Zar ti misliš da će i jedna navijačka skupina to dopustit ? Nijaz je htjeo fuziju sa Jedinstvom ,Slobodom i nAravno niko nije lud da to dopusti,pa onda čak ni sa Gorazdem nije uspio tu fuziju napravit.

I mi nismo Njemačka,Francuska,Engleska da ti novo osnovani klubovi opstaju.Ti klubovi služe samo za pranje novca i kad tad nestaju.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Zaključano

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.