pitam iz vise razlogamessilla je napisao/la:Pitaj ove sto kazu da je Curry bitan kao cistac u Oracle Arenilumani je napisao/la:@pitanje za forumase
tko je od vas igrao ili igra kosarku?vise mislim ozbiljnu kosarku?
NBA chat/svastara/prepucavanja
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: Svaštara
kawhi, epi, jham, ja... kobe je dobar basketas, tako da pretpostavljam da je i on igrao nekad ozbiljnolumani je napisao/la:@pitanje za forumase
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
KK_Bosna je napisao/la:kawhi, epi, jham, ja... kobe je dobar basketas, tako da pretpostavljam da je i on igrao nekad ozbiljnolumani je napisao/la:@pitanje za forumase
Storm je igrao,ali je nestao sa foruma :)Ne znam tko od vas poznaje Masnic Iliasa,sa njim sam bio prvak Njemacke u Streetball
iliJas iz zeljelumani je napisao/la:KK_Bosna je napisao/la:kawhi, epi, jham, ja... kobe je dobar basketas, tako da pretpostavljam da je i on igrao nekad ozbiljnolumani je napisao/la:@pitanje za forumase
Storm je igrao,ali je nestao sa foruma :)Ne znam tko od vas poznaje Masnic Iliasa,sa njim sam bio prvak Njemacke u Streetball
bio je clan one generacije na eurobasketu '93 kad je rahmetli dino bio najbolji strijelac
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
da ,da taj Ilijas:)naletili na 3 crnca svi preko 2 metra,ovi nisu znali da samo pucamo trice:)
Igralo se nekad. Trenutno ništa od toga. Dobio sam nekih 10-15 kila otkad sam prestao, a i nisam potrčao kako treba godinu i po. Ne ide mi se na termine da se ne brukam. Alkohol ubija.
Razmišljam da radim nešto za sudije ili trenera. Već bih odavno uradio za trenera, al nemam strpljenja za djecu, a od njih moram početi.
Razmišljam da radim nešto za sudije ili trenera. Već bih odavno uradio za trenera, al nemam strpljenja za djecu, a od njih moram početi.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kawhi je napisao/la:Igralo se nekad. Trenutno ništa od toga. Dobio sam nekih 10-15 kila otkad sam prestao, a i nisam potrčao kako treba godinu i po. Ne ide mi se na termine da se ne brukam. Alkohol ubija.![]()
mogao si biti trener na terminu
Naravno da se treniralo, 7 godina. Sad samo rekreativno basketi. Mada nisam dugo igrao, inace nije bilo jaceg defanzivca u ligi kad sam igrao. [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND TIGHTLY-CLOSED EYES]
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ja sam cijelu osnovnu i cijelu srednju trenirao al otkad sam na faksu skoro da i ne uzimam loptu u ruke 
Ja prosao sve od predpionira do juniora, prestao kad sam nogu lomio, sad samo basketa redovno, eto ako je to sta ozbiljno..
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
jednom smo se skupljali ovdje na forumu za termina, nije nas se 4 prijavilo 
uh, zaboravih najjaceg igraca na forumu - elninho_resto
Kako postati scout? To je dobra stvar.lumani je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Igralo se nekad. Trenutno ništa od toga. Dobio sam nekih 10-15 kila otkad sam prestao, a i nisam potrčao kako treba godinu i po. Ne ide mi se na termine da se ne brukam. Alkohol ubija.![]()
mogao si biti trener na terminuSlabo i ja igram,a da treniram djecu nemam bas volje
btw,radio sam kao Scout za jednu agenciju.
Mada nije ni sudija loše biti. Samo što ja ne bi izdržao u nekim zayebanim mjestima da ne sviram nešto protiv domaćina. Previše volim zayebavat ljude. Belaj je kako bih se nakon toga proveo. Dođem do Eurolige i onda usred Istanbula izbacim Datomea iz igre.
Ili još gore da u Zenici nešto protiv Kengura sviram u minibasket ligi.
mene je jedan nama poznati nba igrac povezao sa jednim koledzom (za koji je igrao jedan nama poznati igracKawhi je napisao/la:Kako postati scout? To je dobra stvar.
Mada nije ni sudija loše biti. Samo što ja ne bi izdržao u nekim zayebanim mjestima da ne sviram nešto protiv domaćina. Previše volim zayebavat ljude. Belaj je kako bih se nakon toga proveo. Dođem do Eurolige i onda usred Istanbula izbacim Datomea iz igre.![]()
Ili još gore da u Zenici nešto protiv Kengura sviram u minibasket ligi.
a tebe bih volio staviti protiv duletove ekipe, pa stisni da sviras protiv
lumani je napisao/la:@pitanje za forumase
ozbiljna,mislis igrao u klubovima?
Ma nisam siguran da sam ozbiljno za toga. Ispitni mi rok na faxu pa tražim zanimanja ako userem. Najlakše mi se u košarku ubaciti.KK_Bosna je napisao/la:mene je jedan nama poznati nba igrac povezao sa jednim koledzom (za koji je igrao jedan nama poznati igracKawhi je napisao/la:Kako postati scout? To je dobra stvar.
Mada nije ni sudija loše biti. Samo što ja ne bi izdržao u nekim zayebanim mjestima da ne sviram nešto protiv domaćina. Previše volim zayebavat ljude. Belaj je kako bih se nakon toga proveo. Dođem do Eurolige i onda usred Istanbula izbacim Datomea iz igre.![]()
Ili još gore da u Zenici nešto protiv Kengura sviram u minibasket ligi.) prije jedno 7-8 godina (kad je bas taj igrac igrao tamo, a ja pojma nisam imao o tome) za koji sam vrsio video-scouting (ne igraca da skautujem, vec ekipu)... ako ti to zvuci zanimljivo mogu ih pitati da li jos uvijek imaju tu poziciju otvorenu?
a tebe bih volio staviti protiv duletove ekipe, pa stisni da sviras protiv
Kad je Bogdana davio može i mene vala.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kawhia bi sevap bilo izmlatiti dobro 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
svi smo manje više igrali i trenirali, mislim da svi redovno i basketamo.. al koje ste pozicije igrali?
ja sam igrao/igram četvorku i peticu... sa 200/98
ja sam igrao/igram četvorku i peticu... sa 200/98
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Treniro nekoliko godina, danas se baci ponekad basket samo, nista posebno, nemam ni vremena kao nekada, mora se i diplomirat jbg..
Igrao vjecito playa, sa 180 i 80 +/- koju kilu
Igrao vjecito playa, sa 180 i 80 +/- koju kilu
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenirao sam kosarku nekih 5 godina u razmaku od 12 do 17 godine i vecinom sam igrao krilo.Jako lijepa vremena treninzi,utakmice,putovanja i te zajebancije
Najteze i najbolje utakmice iz tog vremena su bile protiv Slobode,oni su bili danasnji Woriorsi njih su bas svi zeljeli dobiti
dok protiv Kladnja nikad nisam volio igrati kakve su to drvosjece bili majko draga
a jedan decko iz Srebrenika je najbolji igrac protiv kojeg sam igrao znam da su ga zvali Ipe eto mozda se neko sa foruma pronadje 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: TripleThreat i 5 gostiju.