NBA chat/svastara/prepucavanja

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

lumani
Kontakt:

Re: Svaštara

Post Postao/la lumani » 08 jun 2016, 18:08

messilla je napisao/la:
lumani je napisao/la:@pitanje za forumase

tko je od vas igrao ili igra kosarku?vise mislim ozbiljnu kosarku?
Pitaj ove sto kazu da je Curry bitan kao cistac u Oracle Areni :kafa:
pitam iz vise razloga :) :)

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 08 jun 2016, 19:09

kawhi, epi, jham, ja... kobe je dobar basketas, tako da pretpostavljam da je i on igrao nekad ozbiljno
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 08 jun 2016, 19:29

KK_Bosna je napisao/la:

kawhi, epi, jham, ja... kobe je dobar basketas, tako da pretpostavljam da je i on igrao nekad ozbiljno

Storm je igrao,ali je nestao sa foruma :)Ne znam tko od vas poznaje Masnic Iliasa,sa njim sam bio prvak Njemacke u Streetball :mrgreen:

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 08 jun 2016, 19:35

lumani je napisao/la:
KK_Bosna je napisao/la:

Storm je igrao,ali je nestao sa foruma :)Ne znam tko od vas poznaje Masnic Iliasa,sa njim sam bio prvak Njemacke u Streetball :mrgreen:
iliJas iz zelje :D

bio je clan one generacije na eurobasketu '93 kad je rahmetli dino bio najbolji strijelac
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 08 jun 2016, 19:39

da ,da taj Ilijas:)naletili na 3 crnca svi preko 2 metra,ovi nisu znali da samo pucamo trice:)

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 08 jun 2016, 20:02

Igralo se nekad. Trenutno ništa od toga. Dobio sam nekih 10-15 kila otkad sam prestao, a i nisam potrčao kako treba godinu i po. Ne ide mi se na termine da se ne brukam. Alkohol ubija. :mrgreen:
Razmišljam da radim nešto za sudije ili trenera. Već bih odavno uradio za trenera, al nemam strpljenja za djecu, a od njih moram početi.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 08 jun 2016, 20:06

Kawhi je napisao/la:Igralo se nekad. Trenutno ništa od toga. Dobio sam nekih 10-15 kila otkad sam prestao, a i nisam potrčao kako treba godinu i po. Ne ide mi se na termine da se ne brukam. Alkohol ubija. :mrgreen:
Razmišljam da radim nešto za sudije ili trenera. Već bih odavno uradio za trenera, al nemam strpljenja za djecu, a od njih moram početi.

mogao si biti trener na terminu :) Slabo i ja igram,a da treniram djecu nemam bas volje :) btw,radio sam kao Scout za jednu agenciju.

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 08 jun 2016, 20:16

Naravno da se treniralo, 7 godina. Sad samo rekreativno basketi. Mada nisam dugo igrao, inace nije bilo jaceg defanzivca u ligi kad sam igrao. [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND TIGHTLY-CLOSED EYES]
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 08 jun 2016, 20:23

Ja sam cijelu osnovnu i cijelu srednju trenirao al otkad sam na faksu skoro da i ne uzimam loptu u ruke :(

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 08 jun 2016, 20:50

Ja prosao sve od predpionira do juniora, prestao kad sam nogu lomio, sad samo basketa redovno, eto ako je to sta ozbiljno..
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 08 jun 2016, 21:53

jednom smo se skupljali ovdje na forumu za termina, nije nas se 4 prijavilo :mrgreen:

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 08 jun 2016, 21:55

uh, zaboravih najjaceg igraca na forumu - elninho_resto

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 08 jun 2016, 22:14

lumani je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:Igralo se nekad. Trenutno ništa od toga. Dobio sam nekih 10-15 kila otkad sam prestao, a i nisam potrčao kako treba godinu i po. Ne ide mi se na termine da se ne brukam. Alkohol ubija. :mrgreen:

mogao si biti trener na terminu :) Slabo i ja igram,a da treniram djecu nemam bas volje :) btw,radio sam kao Scout za jednu agenciju.
Kako postati scout? To je dobra stvar.

Mada nije ni sudija loše biti. Samo što ja ne bi izdržao u nekim zayebanim mjestima da ne sviram nešto protiv domaćina. Previše volim zayebavat ljude. Belaj je kako bih se nakon toga proveo. Dođem do Eurolige i onda usred Istanbula izbacim Datomea iz igre. :mrgreen:
Ili još gore da u Zenici nešto protiv Kengura sviram u minibasket ligi. :rol:

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 08 jun 2016, 22:24

Kawhi je napisao/la:Kako postati scout? To je dobra stvar.

Mada nije ni sudija loše biti. Samo što ja ne bi izdržao u nekim zayebanim mjestima da ne sviram nešto protiv domaćina. Previše volim zayebavat ljude. Belaj je kako bih se nakon toga proveo. Dođem do Eurolige i onda usred Istanbula izbacim Datomea iz igre. :mrgreen:
mene je jedan nama poznati nba igrac povezao sa jednim koledzom (za koji je igrao jedan nama poznati igrac :mrgreen: ) prije jedno 7-8 godina (kad je bas taj igrac igrao tamo, a ja pojma nisam imao o tome) za koji sam vrsio video-scouting (ne igraca da skautujem, vec ekipu)... ako ti to zvuci zanimljivo mogu ih pitati da li jos uvijek imaju tu poziciju otvorenu?

a tebe bih volio staviti protiv duletove ekipe, pa stisni da sviras protiv :mrgreen:

filip13

Post Postao/la filip13 » 08 jun 2016, 22:27

ozbiljna,mislis igrao u klubovima?

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 08 jun 2016, 22:28

KK_Bosna je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:Kako postati scout? To je dobra stvar.

mene je jedan nama poznati nba igrac povezao sa jednim koledzom (za koji je igrao jedan nama poznati igrac :mrgreen: ) prije jedno 7-8 godina (kad je bas taj igrac igrao tamo, a ja pojma nisam imao o tome) za koji sam vrsio video-scouting (ne igraca da skautujem, vec ekipu)... ako ti to zvuci zanimljivo mogu ih pitati da li jos uvijek imaju tu poziciju otvorenu?

a tebe bih volio staviti protiv duletove ekipe, pa stisni da sviras protiv :mrgreen:
Ma nisam siguran da sam ozbiljno za toga. Ispitni mi rok na faxu pa tražim zanimanja ako userem. Najlakše mi se u košarku ubaciti. :mrgreen:

Kad je Bogdana davio može i mene vala. :D

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 08 jun 2016, 23:08

Kawhia bi sevap bilo izmlatiti dobro :kafa:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 09 jun 2016, 01:04

svi smo manje više igrali i trenirali, mislim da svi redovno i basketamo.. al koje ste pozicije igrali?

ja sam igrao/igram četvorku i peticu... sa 200/98
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 09 jun 2016, 01:09

Treniro nekoliko godina, danas se baci ponekad basket samo, nista posebno, nemam ni vremena kao nekada, mora se i diplomirat jbg.. :)
Igrao vjecito playa, sa 180 i 80 +/- koju kilu :mrgreen:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 09 jun 2016, 01:29

Trenirao sam kosarku nekih 5 godina u razmaku od 12 do 17 godine i vecinom sam igrao krilo.Jako lijepa vremena treninzi,utakmice,putovanja i te zajebancije :) Najteze i najbolje utakmice iz tog vremena su bile protiv Slobode,oni su bili danasnji Woriorsi njih su bas svi zeljeli dobiti :D dok protiv Kladnja nikad nisam volio igrati kakve su to drvosjece bili majko draga :mrgreen: a jedan decko iz Srebrenika je najbolji igrac protiv kojeg sam igrao znam da su ga zvali Ipe eto mozda se neko sa foruma pronadje :D
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: alemsa i 14 gostiju.