EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Koje mjesto u kvalifikacijama očekujete:

1.
212
32%
2. (najbolji drugi)
122
18%
2. (prolaz u baražu)
159
24%
2. (ispadamo u baražu)
60
9%
3.
47
7%
4.
29
4%
5.
9
1%
6.
23
3%

Ukupno glasova: 661

harishp
Kontakt:

Re: EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)

Post Postao/la harishp » 23 jun 2010, 00:59

izet fazlinovic je napisao/la:Sada ce francuska biti jaca nego ikad. Doce novi trener, donijet ce novi vjetar, svima ce biti drago i zato ce "equipe tricolore " na kraju biti jedna jaka reprezentacija.
Oni imaju kvalitet i Laurent Blanc zna sta radi.
Naravno.ko' sa Bordouxom odveo ih tacnu u ....septicku. 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 23 jun 2010, 01:04

Ne tako davno ovdje, a i u citavim bosanskim medijima je bila skoro pa glavna tema: Hoce li Ronaldo igrati ili ne? Mislim da je svaki dan osvanulo nesto novo o tome. Mozda bi bilo pametnije da se potenciralo pitanje: Zasto Spahic nije ocistio zuti? Ili: Imaju li igraci svoj mir? Da li vrsimo kao navijaci suvise pritiska na igrace?

I tako dalje. Mislim da bi to bilo konstruktivnije.

Sto se tice Francuske, naravno da ti i ja kao navijaci mozemo reci da je ovo sto se desava "dobro" za nas. Samo kao sto sam kazes u drugom postu: "mnogi se sad smiju Francuskoj". Ja licno ne, jer ovakva situacija se moze brzo poboljsati kroz nove igrace zednih dokazivanja, ili cak dalje pogorsati, jer ovo nije samo do selektora. Kad se cita sta francuski navijaci na TM-u pisu, ti problemi su mnogo dublji i rezultiraju iz stvaranja grupica, kao sto je jedna oko Ribery, igraci koji zele biti selektori, koji se izmedju sebe mrze, boje, vode svoju politiku iza ledja i protiv drugih etc. Sve u svemu me to ipak ne interesuje toliko, jer nasi igraci i selektor nemaju uticaja na to.

Mene licno interesuje da Mujdza dobije te papire, da se ljevi bek rijesi, da Misimovic dodje ponovo u formu, jer ce igrati pored Pjanica i nasa igra ovisi o ovom carobnjaku pa i da samo 5 metara pretrci, da Ibisevic pocne sezonu sa golovima, jer covjek ovisi o svojoj psihi, da se Dzekin transfer rijesi, da se protiv Katara pozovu dodatni igraci, pronadje konacna formacija i da se igraci uigraju. Mislim ako se pored Mujdze na desnom, jos na ljevom nadje jedan igrac koji tu zadacu moze ispuniti, jer mu je prirodna pozicija, jer tu stvarno najvise skripi i tu smo najvise suplji, i ovi ostali odigraju na nivou, onda cemo 3 poena uzeti. Nadarevic i Spahic ce svoju zadacu odraditi, pa cak i da Pandza odigra ne bih tim imao problem, jer nam ne skripi pri stoperima koliko nam puse nenormalno na bekovima. A taj problem je za 50% rijesen, fali jos uvjek mr. X na ljevoj strani, i to me vise briga nego eskapade francuskih princeza.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 jun 2010, 10:21

Principatus je napisao/la:Samo kao sto sam kazes u drugom postu: "mnogi se sad smiju Francuskoj". Ja licno ne, jer ovakva situacija se moze brzo poboljsati kroz nove igrace zednih dokazivanja, ili cak dalje pogorsati, jer ovo nije samo do selektora.
Ja im umirem od smijeha. Ovako nisko ni mi ne možemo pasti. Srušili su sve što su Zidane, Thuram, Deschamps, Desailly i ostatak one sjajne Francuske gradili godinama.

Ekipa koja nema jednog sjajnog pakera - nije ekipa. Na svu sreću, mi ih imamo sasvim dovoljno, još samo da ih Pape posloži.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 23 jun 2010, 14:09

U Zenici protiv Francuske 8-)
A C A B !

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 23 jun 2010, 14:16

Poderaće nas Francuska ko beba zvečku. Oni će dobiti selektora a mi ćemo i dalje ostati oslabljeni na tom "polju"!
A đe da znam?!

SemPer_fi
Kontakt:

Post Postao/la SemPer_fi » 23 jun 2010, 14:17

Emir_ZENICA je napisao/la:U Zenici protiv Francuske 8-)
nemam nista protiv :) hehe stadion je zadnje jarane samo da se poslozi igracki kadar tako da na svakoj poziciji budemo dobro pokriveni......

Mozemo i u B.Luci svakako oni sad renoviraju svoj stadion...
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 23 jun 2010, 14:26

Ako moze Pirota, bilo bi ok...Taj stadion svakako ne ispunjava metre i parametre, tako da bi se i Rahimic mogao tu snaci :mrgreen: Ne bi morao trcati...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 jun 2010, 15:46

SemPer_fi je napisao/la:Mozemo i u B.Luci svakako oni sad renoviraju svoj stadion...
Još jedno gostovanje nam nikako ne bi išlo u prilog.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 23 jun 2010, 15:48

Virtu4l je napisao/la:
SemPer_fi je napisao/la:Mozemo i u B.Luci svakako oni sad renoviraju svoj stadion...

Mogu zamisliti koliko bi tu "milicije" bilo :lol:

adom
Kontakt:

Post Postao/la adom » 23 jun 2010, 18:06

sto bi dorbodoloslo ova kriza sa Francuskom, ali vecina naravno predvidja da Francuska nece uci u kvalifikacije sa tolikom krizom.

Kakav bi mogao biti scenarij: :mrgreen:
1. zagrijat ce se atmosfera da mozemo pobijedit... :roll:
2. prvo ce Platini naci kakvog dobrog sudiju da nas skrha... :?
3. kakav smo mi peh u vecini slucajeva, na kraju cemo bezveze izgubit nekim jeftinim golomslika
4. forum ss.ba osvanut ce zorom sa najnovijim strucno-amaterskim komentarima uz pljuvalje po selektoru i igracima :mrgreen:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 jun 2010, 19:12

Virtu4l je napisao/la:
Sto,bas bilo bilo fajn.Recimo protiv Luxemburga.malo im izvlaciti mast. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

edo_malesak

Post Postao/la edo_malesak » 23 jun 2010, 19:31

Neutral je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:

Mogu zamisliti koliko bi tu "milicije" bilo :lol:
dovoljno...samo koga bi cuvali
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)

Senator
Kontakt:

Post Postao/la Senator » 01 jul 2010, 19:01

Evo kolika se hajka digla oko Francuza mozda i nebudu se uopste takmicili za u kvalifikacijama za EP, mada cisto sumnjam, ali i ako budu tu, bit će ja mislim oslabljeni, tako da vjerujem da imamo šansu da budemo prvi u grupi.
Colour of Manchester is blue...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 01 jul 2010, 20:17

Prije da mi necemo biti tu nego Francuzi.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Bosnian_Serb
Kontakt:

Post Postao/la Bosnian_Serb » 01 jul 2010, 21:13

Ma opusteno 8-) prolazimo
Neka me biju,neka me tuku
Ja volim Borac i Banja Luku

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 jul 2010, 13:06

Chelseajev napadač Nicolas Anelka označen je glavnim uzročnikom francuskog debakla i ispadanja u prvoj rundi natjecanja na SP-u u Južnoafričkoj Republici, a njegovo vrijeđanje izbornika Raymonda Domenecha na poluvremenu utakmice s Meksikom i kasnije izbacivanje iz reprezentacije potaknulo je lavinu nezadovoljstva unutar svlačionice i bojkot treninga od strane igrača. Sada već bivši predsjednik Francuskog saveza Jean-Pierre Escalettes poručio je Nicolasu Anelki da se više ne nada nastupu u dresu "tricolora"...
- Niti moj nasljednik niti jedan drugi izbornik u budućnosti neće zaboraviti ono što se dogodilo i svi će se pobrinuti da Anelka više ne zaigra za Francusku - rekao je Escalettes.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Vuk pojeo slaninu
Kontakt:

Post Postao/la Vuk pojeo slaninu » 07 jul 2010, 16:09

Bićete drugi u grupi, a u baražu molte boga da izbegnete Portugal. Na našu sreću mi na evropskom ne možemo u grupi dobiti Australiju i Ganu :mrgreen: Al Nemce da slistimo, vrlo rado. Verovatno i vi u baražu priželjkujete Belgiju :mrgreen:
Ja navijam za reprezentaciju Senegambije! Senegal i Gambija se nakon dugogodišnjeg natezanja nisu ujedinili, ali 'emebliga opet navijam za Senegambiju (World of ilusion).

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 07 jul 2010, 23:13

Vuk pojeo slaninu je napisao/la:Bićete drugi u grupi, a u baražu molte boga da izbegnete Portugal. Na našu sreću mi na evropskom ne možemo u grupi dobiti Australiju i Ganu :mrgreen: Al Nemce da slistimo, vrlo rado. Verovatno i vi u baražu priželjkujete Belgiju :mrgreen:
Vi necete ni takav uspjeh imati, igrate antifudbal.

Ljubomora !
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 07 jul 2010, 23:16

Vuk pojeo slaninu je napisao/la:Bićete drugi u grupi, a u baražu molte boga da izbegnete Portugal. Na našu sreću mi na evropskom ne možemo u grupi dobiti Australiju i Ganu :mrgreen: Al Nemce da slistimo, vrlo rado. Verovatno i vi u baražu priželjkujete Belgiju :mrgreen:
I ,sta ima u Loparama.Jel stigao cumur. :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 07 jul 2010, 23:18

U barazu prizeljkujem krnjavu Srbiju :D Ima da se uspanice pa sve da rukama igraju u kaznenom prostoru :D

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.