Veceraswobly92 je napisao/la:Objavi na FB stranicu ondaNYKnicks Fan je napisao/la: Ne sikiraj se ti, oni su u stalnom kontaktune bi objavio on ovo da nije istina i da mu on nije rekao.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Veceraswobly92 je napisao/la:Objavi na FB stranicu ondaNYKnicks Fan je napisao/la: Ne sikiraj se ti, oni su u stalnom kontaktune bi objavio on ovo da nije istina i da mu on nije rekao.
Čišći zrak kad miševi utihnu.djulba je napisao/la:Joj razlike u atmosferi na forumu u odnosu na juce i danas
Asim Zec, na Ermina nemojte ni pomisljati jer je daleko daleko od realnog.SaltCityAttack je napisao/la:Kojeg vi Zeca apominjete da nije onaj iz Travnika i sa njim bi bio zadovoljan svakako ..sad ocekivat nrkog drugo nije ni realno ali eto sve je kod nas moguce da oreko noci od najgorih primimo najbolje noguce vijesti
Ermin,Ermin...vidjen danas na Tusnjutuzlak1987 je napisao/la:Asim Zec, Ermin vam je skup igrac za inostranstva. Nema niko para u BIH trenutno da ga dovede ..
lazes treba te banovat.emirzlaTu je napisao/la:Ermin,Ermin...vidjen danas na Tusnjutuzlak1987 je napisao/la:Asim Zec, Ermin vam je skup igrac za inostranstva. Nema niko para u BIH trenutno da ga dovede ..
Eto realno ako mi imamo jedno 400 hiljada da ga platimo ...Igrao u klubu koji je imao proracun 15 milionaemirzlaTu je napisao/la:Ermin,Ermin...vidjen danas na Tusnjutuzlak1987 je napisao/la:Asim Zec, Ermin vam je skup igrac za inostranstva. Nema niko para u BIH trenutno da ga dovede ..
Mislis da ce Mahir i Dzidic doci za male pare???Ovaj nas je puko...svega ce bittuzlak1987 je napisao/la:Eto realno ako mi imamo jedno 400 hiljada da ga platimo ...Igrao u klubu koji je imao proracun 15 milionaemirzlaTu je napisao/la:Ermin,Ermin...vidjen danas na Tusnjutuzlak1987 je napisao/la:Asim Zec, Ermin vam je skup igrac za inostranstva. Nema niko para u BIH trenutno da ga dovede ..
poletili kitari da me demantuju za karica kopiraju postove na prepucavanjaemirzlaTu je napisao/la:![]()
@solinas ne pitas ti djaba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.