sta je ono na prepucavanjima, jesu poletili

neka bace pogleda na naslovnicu ss.ba

**** i ne vadi

BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUM

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ovoliko si napisao, a nista nisi rekao. Nije da nisam to ocekivao od tebeAgamemnon je napisao/la:Ja izjavio.Komunista je napisao/la:Jel ovaj forum neka sekta pa se ne smije nista pitati? Kada se radi o mojim parama ima da polazu racune. Drugo, jel vi mislite da se dramama postizu neki ozbiljniji rezultati? 3 x je uspjelo, sta kada sljedeci put neko ne nasjedne? To rade ozbiljni klubovi!? Nije ni cudo sto nam se smiju.
Ako grad nema veze sa reprogramom, zasto ga se proziva da ne otplacuje, Solinas?
Gdje je istocna tribina Solinas? Ti si cak govorio da se betonski elemnti uveliko prave i samo ce se sloziti. Ne vidim je jos.
Postavljajte pitanja, bice nam klub bolji, ne budite klimoglavci.
Pa tebi je forum jedino mjerilo u zivotu .
Opet kazem guglaj,i naci ces.
1 mil km je spreman ali moze li tvoj napaceni mozak da razumije da dok se ne zavrsi pravna procedura da nema gradnje. Nemoze jer si ogranicen ko balkon.
O tome se i ovdje pisalo ljudi objasnjavali ali kada nemas mozga da svatis,nisam ti ja kriv.
Pitas za stvari koje su milion puta objasnjenje kako na forumu tako i u medijima.
Grad nije niti ce staviti potpis na reprogram.
U proteklih godinu dana Sloboda je od grada do bila 150 000.
Hoces dokaz guglaj.Imas izjave.
Sve ovo sto izjavljuju po medijima je mjerenje ciji je veci.i pritisak ali ne zbog novca,najmanje zbog toga.
Ali nemam zivce tebi objasnjavat,nisi taj kapacitet.
Kada budes ozbiljan poput staregarde,wobly,meraka, skvera i starih mnogih forumasa javi se .
Prijavljen si.Anex je napisao/la: Sarajevo je tog Karica na kojeg svrsavate nabilo nogom u guzicu i pustilo dzabe
Gledam ovo neki dan i ne vjerujem, koliko je lik u svakom pogledu bolji od Ahmetovića. Ahmet nam je dobar bio, mada morao je i bolje s obzirom na sve, ali Karić će nam akobogda biti veliki pogodak.Gorki je napisao/la:[youtube][/youtube]
i mi smo ahmeta pustili dzabeAnex je napisao/la:Sarajevo je tog Karica na kojeg svrsavate nabilo nogom u guzicu i pustilo dzabesolinas je napisao/la:poletili kitari da me demantuju za karica kopiraju postove na prepucavanjaemirzlaTu je napisao/la:![]()
@solinas ne pitas ti djaba
![]()
![]()
Čuj imali ugovore...Anex je napisao/la:ne samo Ahmeta nego i Sarica koji su imali vazece ugovore
Nismo mogli, jer za te pare mozemo i bolje naci. Oni se posrali na svoj obraz i usput jednim dijelom pojacali nas.Anex je napisao/la:znas li za ironiju klocu,karica je Sarajevo pustilo iako je imao ugovor a vi svoje niste ni mogli zadrzatistaragarda je napisao/la:Čuj imali ugovore...Anex je napisao/la:ne samo Ahmeta nego i Sarica koji su imali vazece ugovore![]()
... Pa vi Jazavac nikad marke niste platili obestecenja... Ahahaha... Ah da, prijavljen si
ma priželjkivali su njega mnogi, a sad ga pljuju, tako to ideMarsal je napisao/la:Karić je yebena igračina, da je kojim slučajem igrao u sarajevskim klubovima svi bi ga na sva usta hvalili da je najbolji napadač lige, za Lendriće i slične bukvaše bog nogometne igre. Dobro ste pojačanje doveli![]()
Slazem se u pptpunosti. Dilazak Karica ukazuje na fizionominu tima koji bi mogao biti odlican ako se uigraju. Ja bi jos volio ako ispadne jos jedan napadac, bezi od Krpica, direktniji prema golu i bila bi cakum pakum ekipaultrasstyle_tz je napisao/la:eh sad samo Karicu pridruziti jedno krilo koje zna dati go, da koristi sve ovo sto Karic pripremi. To nam je kljucno pojacanje, i najbitnija pozicija.
ukupno nam jos trebaju stoper, desni bek, zadnji vezni i to famozno krilo. Dakle 4 igraca, mada bi ja tu dodao i petog , Dedica iz Celika, nek se momci nastave druziti
I meni se svidja Dedic, ako vec nece da ostane u Celiku neka dodje u slican klub kao sto je Slobodaultrasstyle_tz je napisao/la:eh sad samo Karicu pridruziti jedno krilo koje zna dati go, da koristi sve ovo sto Karic pripremi. To nam je kljucno pojacanje, i najbitnija pozicija.
ukupno nam jos trebaju stoper, desni bek, zadnji vezni i to famozno krilo. Dakle 4 igraca, mada bi ja tu dodao i petog , Dedica iz Celika, nek se momci nastave druziti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.