FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NYKnicks Fan
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NYKnicks Fan » 09 jun 2016, 19:28

joj kitara jesi komplekasi majko moja mila :urnebes:

sta je ono na prepucavanjima, jesu poletili :urnebes:

neka bace pogleda na naslovnicu ss.ba :tralala:

**** i ne vadi :njanjanja:

BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUM :ljepota:

slav1431990
Kontakt:

Post Postao/la slav1431990 » 09 jun 2016, 19:29

Karic kompletniji igrac od Ahmetovica ,po mom misljenju fali nam jedan hitri brzonogi napadac i Dzidic ako dodje to bi bilo ekstra .. :bow:

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 09 jun 2016, 19:29

Agamemnon je napisao/la:
Komunista je napisao/la:Jel ovaj forum neka sekta pa se ne smije nista pitati? Kada se radi o mojim parama ima da polazu racune. Drugo, jel vi mislite da se dramama postizu neki ozbiljniji rezultati? 3 x je uspjelo, sta kada sljedeci put neko ne nasjedne? To rade ozbiljni klubovi!? Nije ni cudo sto nam se smiju.
Ako grad nema veze sa reprogramom, zasto ga se proziva da ne otplacuje, Solinas?
Gdje je istocna tribina Solinas? Ti si cak govorio da se betonski elemnti uveliko prave i samo ce se sloziti. Ne vidim je jos.
Postavljajte pitanja, bice nam klub bolji, ne budite klimoglavci.
Ja izjavio.
Pa tebi je forum jedino mjerilo u zivotu .
Opet kazem guglaj,i naci ces.
1 mil km je spreman ali moze li tvoj napaceni mozak da razumije da dok se ne zavrsi pravna procedura da nema gradnje. Nemoze jer si ogranicen ko balkon.
O tome se i ovdje pisalo ljudi objasnjavali ali kada nemas mozga da svatis,nisam ti ja kriv.
Pitas za stvari koje su milion puta objasnjenje kako na forumu tako i u medijima.
Grad nije niti ce staviti potpis na reprogram.
U proteklih godinu dana Sloboda je od grada do bila 150 000.
Hoces dokaz guglaj.Imas izjave.
Sve ovo sto izjavljuju po medijima je mjerenje ciji je veci.i pritisak ali ne zbog novca,najmanje zbog toga.
Ali nemam zivce tebi objasnjavat,nisi taj kapacitet.
Kada budes ozbiljan poput staregarde,wobly,meraka, skvera i starih mnogih forumasa javi se .
Ovoliko si napisao, a nista nisi rekao. Nije da nisam to ocekivao od tebe :) Kada smognes snage da smisleno odgovoris, tu sam, necu ja nigdje :)
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

fkslatina1976
Kontakt:

Post Postao/la fkslatina1976 » 09 jun 2016, 19:29

ehh jos dzidic...e to bi bilo...

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 09 jun 2016, 19:30

Ništa ba Ermin Zec, nije jučer došao na probu i nema od toga ništa. Nećemo mi napamet potpisivati igrače iz liga koje ne pratimo. Nek' dođe fino iduće godine na probu pa ako prođe onda će "u bus" pa nek se na pripremama dokaže :!:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 jun 2016, 19:33

I nama malo sunce da sija..Karicu dobrodosao i nadam se da ces ispunit ocekivanja navijaca.. Karic i Krpic za sad u napadu..jos jedan makar :pray:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 jun 2016, 19:35

Anex je napisao/la: Sarajevo je tog Karica na kojeg svrsavate nabilo nogom u guzicu i pustilo dzabe :kafa:
Prijavljen si.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 09 jun 2016, 19:36

Gorki je napisao/la:[youtube][/youtube]
Gledam ovo neki dan i ne vjerujem, koliko je lik u svakom pogledu bolji od Ahmetovića. Ahmet nam je dobar bio, mada morao je i bolje s obzirom na sve, ali Karić će nam akobogda biti veliki pogodak.

BAGRCAVI S OBZIROM DA NAS TAKO VJERNO PRATIŠ, OPET ME CITIRAJ, KARIĆ JESTE HIGUAIN PIPITA LIČNO ZA NAŠu LIGu
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

pompom
Kontakt:

Post Postao/la pompom » 09 jun 2016, 19:37

Anex je napisao/la:
solinas je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la::rol: :rol: @solinas ne pitas ti djaba :opaopa:
poletili kitari da me demantuju za karica kopiraju postove na prepucavanja :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Sarajevo je tog Karica na kojeg svrsavate nabilo nogom u guzicu i pustilo dzabe :kafa:
i mi smo ahmeta pustili dzabe :lol: :lol:
Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 09 jun 2016, 19:40

Gledam one pitare do jucer im Ahmetovic i Saric bili krampe,a danas igracine..razumijem ih jer su ih momci doslovno isprskali prosle sezone,dok su se oni kleli u Jesica i mijanmarce..Klosara tjerali,evo dva dana sute,posljednji pokusaji Dine da nesto napravi,inace mu je noga,al haj lakse je Tanovim parama mlatit..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 09 jun 2016, 19:49

eh sad samo Karicu pridruziti jedno krilo koje zna dati go, da koristi sve ovo sto Karic pripremi. To nam je kljucno pojacanje, i najbitnija pozicija.

ukupno nam jos trebaju stoper, desni bek, zadnji vezni i to famozno krilo. Dakle 4 igraca, mada bi ja tu dodao i petog , Dedica iz Celika, nek se momci nastave druziti
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 09 jun 2016, 19:49

Anex je napisao/la:ne samo Ahmeta nego i Sarica koji su imali vazece ugovore :lolno:
Čuj imali ugovore... :urnebes: :rol:... Pa vi Jazavac nikad marke niste platili obestecenja... Ahahaha... Ah da, prijavljen si :wave:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Pozitiva
Kontakt:

Post Postao/la Pozitiva » 09 jun 2016, 19:54

Konacno u Slobodi spic koji moze pretrcat tj. predriblat protivnika. Uz to jak ko bik i odlicna zavrsnica s obje noge. Odlican transfer! :clap:
A sad adio...

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 09 jun 2016, 19:56

Anex je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
Anex je napisao/la:ne samo Ahmeta nego i Sarica koji su imali vazece ugovore :lolno:
Čuj imali ugovore... :urnebes: :rol:... Pa vi Jazavac nikad marke niste platili obestecenja... Ahahaha... Ah da, prijavljen si :wave:
znas li za ironiju klocu,karica je Sarajevo pustilo iako je imao ugovor a vi svoje niste ni mogli zadrzati
Nismo mogli, jer za te pare mozemo i bolje naci. Oni se posrali na svoj obraz i usput jednim dijelom pojacali nas.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 09 jun 2016, 19:57

Karić je yebena igračina, da je kojim slučajem igrao u sarajevskim klubovima svi bi ga na sva usta hvalili da je najbolji napadač lige, za Lendriće i slične bukvaše bog nogometne igre. Dobro ste pojačanje doveli :thumbup: :(
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 09 jun 2016, 19:59

Marsal je napisao/la:Karić je yebena igračina, da je kojim slučajem igrao u sarajevskim klubovima svi bi ga na sva usta hvalili da je najbolji napadač lige, za Lendriće i slične bukvaše bog nogometne igre. Dobro ste pojačanje doveli :thumbup: :(
ma priželjkivali su njega mnogi, a sad ga pljuju, tako to ide ;)
ne tuguj, barem je u istim bojama :D vama sve najbolje, da osvojite ovu bitku :salut:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Komunista
Kontakt:

Post Postao/la Komunista » 09 jun 2016, 20:03

ultrasstyle_tz je napisao/la:eh sad samo Karicu pridruziti jedno krilo koje zna dati go, da koristi sve ovo sto Karic pripremi. To nam je kljucno pojacanje, i najbitnija pozicija.

ukupno nam jos trebaju stoper, desni bek, zadnji vezni i to famozno krilo. Dakle 4 igraca, mada bi ja tu dodao i petog , Dedica iz Celika, nek se momci nastave druziti
Slazem se u pptpunosti. Dilazak Karica ukazuje na fizionominu tima koji bi mogao biti odlican ako se uigraju. Ja bi jos volio ako ispadne jos jedan napadac, bezi od Krpica, direktniji prema golu i bila bi cakum pakum ekipa :)
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 jun 2016, 20:05

ultrasstyle_tz je napisao/la:eh sad samo Karicu pridruziti jedno krilo koje zna dati go, da koristi sve ovo sto Karic pripremi. To nam je kljucno pojacanje, i najbitnija pozicija.

I meni se svidja Dedic, ako vec nece da ostane u Celiku neka dodje u slican klub kao sto je Sloboda :thumbup:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 jun 2016, 20:07

Eto pesimisti, jel' srce na mjestu? :zviz:

Mahire sretno u nadolazecoj sezoni, sretno u Europi. :salut:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 09 jun 2016, 20:07

Karic :opaopa: :opaopa:
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.