Imas ovaj sampon od bijelog luka u farmasiju a inace ide kao lud posto ja ima druga radi za farmasibubble je napisao/la:Gdje se moze nabaviti ovaj losion ili taj sampon s bijelim lukom?HZ_ilidzaa je napisao/la:Nista sampon , samo losion sa bijelim lukom koji se stavlja preko noci i ujutro se ispere sa regeneratorom.
Nece sprijecit opadanje(barem meni) ali tamo gdje ima kose postane cvrsca i ljepsa.
0
Sent from my SM-T110 using Tapatalk
odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: RE: Re: odjeca, patike etc etc
04.10.2009 !!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: odjeca, patike etc etc
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Vrh. 
Samo ja ne smijem više sebi uzimati bijele polo, pun mi ormar njih, isto ko da ne postoji druga boja.
Samo ja ne smijem više sebi uzimati bijele polo, pun mi ormar njih, isto ko da ne postoji druga boja.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Sergio T. je smeće marka, obuća pogotovo, radio sam dugo s tim. Naši ovdje imaju i licencu za nju pa se i kod nas čak proizvodi.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Vise zbog stila 80tih nego zbog ST (:
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Alin plavi losion , 15-20 km.sarajlija je napisao/la:Imas ovaj sampon od bijelog luka u farmasiju a inace ide kao lud posto ja ima druga radi za farmasibubble je napisao/la:Gdje se moze nabaviti ovaj losion ili taj sampon s bijelim lukom?HZ_ilidzaa je napisao/la:Nista sampon , samo losion sa bijelim lukom koji se stavlja preko noci i ujutro se ispere sa regeneratorom.
Nece sprijecit opadanje(barem meni) ali tamo gdje ima kose postane cvrsca i ljepsa.
0
Sent from my SM-T110 using Tapatalk
Ujutro regeneratorom koji nema silikona u sebi.
Na ebay preko 50€ 
Ima garant 80scasualclassics, oni imaju bas robe Sergio Tacchini i Fila, al ne sumnjam da je i tamo slična cijena kao na eBayu..
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Za te pare ja bih ti preporučio P&B, dosta dobra opcija i Bershka. Imaju jako dobre slim fit i skinnyHedg je napisao/la:imal u sccu dobrih tola za 40ak markica
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ima u povuci & potegniHedg je napisao/la:imal u sccu dobrih tola za 40ak markica
samo da nema onih instagramskih
valjda budu neke jednobojne, malo tamnije i da nisu uske
jazuk je da se prangija oslika za mubarek dane
valjda budu neke jednobojne, malo tamnije i da nisu uske
jazuk je da se prangija oslika za mubarek dane
4.10.2009
Jesu li izdržljive za ljude za širim butinama? Svake mi puknu na istom mjestu. Doduše, ove skuplje izdrže duže. Jadnice iz Kotona nisu ni pola godine trajale.Bosniacum Lilium je napisao/la:ima u povuci & potegniHedg je napisao/la:imal u sccu dobrih tola za 40ak markica
Btw zna li neko bi li mi pomoglo da obrijem taj dio na butinama? Možda bih se manje znojio pa bi i teže pucale.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
a Boze me sacuvajKawhi je napisao/la:Jesu li izdržljive za ljude za širim butinama? Svake mi puknu na istom mjestu. Doduše, ove skuplje izdrže duže. Jadnice iz Kotona nisu ni pola godine trajale.Bosniacum Lilium je napisao/la:ima u povuci & potegniHedg je napisao/la:imal u sccu dobrih tola za 40ak markica![]()
Btw zna li neko bi li mi pomoglo da obrijem taj dio na butinama? Možda bih se manje znojio pa bi i teže pucale.
Pa uzmi sire kakve
Velika
Ma ne mogu. Onaj skinnyBosniacum Lilium je napisao/la:a Boze me sacuvaj![]()
Pa uzmi sire kakveJa evo skoro 2 godine furam regular fit pa nemam tih problema
Velika
Dobro je shvatio si na kojem je mjestu. Ja nisam htio da se izražavam ružno.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
I meni se to jednom desilo kad sam furao slim fit tole. Sreca pa sam bio 5 minuta od kuceKawhi je napisao/la:Ma ne mogu. Onaj skinnyBosniacum Lilium je napisao/la:a Boze me sacuvaj![]()
Pa uzmi sire kakveJa evo skoro 2 godine furam regular fit pa nemam tih problema
Velika
nikad ne bih obukao, ali slim fit uvijek ide. Ne osjećam se ugodno u regular fitu.
Dobro je shvatio si na kojem je mjestu. Ja nisam htio da se izražavam ružno.![]()
- tuzlak1987
- Kontakt:
Isti problem, slim fit svi nosaju pa i ja kada kupim ljepse stoji na osobama koje nisu dogurale do 30+ jednostavno. Kasnije puknu negdje ispod zadnjice, uzeo sam neke s elastinom u Modiani, kontam evo ih za duzi vijek trajanja imam sada prave pantole i jednom dodjem kuci, presvucem se i imam sta da vidim. Pucaju na mjestu tezeg jajeta
A da uzmem neke sire nerviraju siroke nogavice, kada dole pogledam u nogavice dok hodam ne svidja mi se, ne moraju biti preuske, vec nesto izmedju uske i normalne.
A da uzmem neke sire nerviraju siroke nogavice, kada dole pogledam u nogavice dok hodam ne svidja mi se, ne moraju biti preuske, vec nesto izmedju uske i normalne.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Pa nosite krojacici, neka vam ih suzi