FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Da imaju obraza i da vole klub otišli bi, makar bi priznali katastrofalne greske koje su napravili. Znaju se hvalisati sa kampom, a kad treba da se odgovara, niko nije kriv, sitne duše, para gladne...
Bezobrazno je sto se u nikoga nije uperio prst za propast id sezone,i sto se to nije spomenulo. Da su pojedinci kao Dino imali obraz kao navijaci Sarajeva zbog ocajne sezone i milion nekih fula dali bi otkaze al nece jer im je dobro
Nemas UO ali imas OD (odbor direktora,sa istim imenima iz UO)
Imas SK (sportski komitet) sacinjen od ŠSŠ,ŠA,ŠSS,uz Tanovog covjeka kao stalnog clana komiteta,mada nije to spomenuto,znaci osigurac od potencijalnih malverzacija prije svega u transfer politici,sto je svakako pozitvna odluka. Ovo gore je samo promijenjena ambalaza,i da se oci javnosti skrenu sa "optuzenih",s naznakom da je No1 i dalje to isto,ali eto u odredjenoj formi s manje individualne odgovornosti.
Imas SK (sportski komitet) sacinjen od ŠSŠ,ŠA,ŠSS,uz Tanovog covjeka kao stalnog clana komiteta,mada nije to spomenuto,znaci osigurac od potencijalnih malverzacija prije svega u transfer politici,sto je svakako pozitvna odluka. Ovo gore je samo promijenjena ambalaza,i da se oci javnosti skrenu sa "optuzenih",s naznakom da je No1 i dalje to isto,ali eto u odredjenoj formi s manje individualne odgovornosti.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
kako sam ja skontao, svi su tu, samo neki su promjenili funkcije, mada je u biti sve to haman istoBosnianKingdom je napisao/la:Jel iko nogu dobio il su svi tu?
Said opet nije došao
Da Bog da i oni koji te placaju gorili sa tobom. Gade mi se odvratne balije koje nam klub unistavaju.Majkl je napisao/la:Logicni potezi i sve pohvale,nadam se da ce pojacanjima ovim dokazati i pokazati da mogu i da znaju da se opet vrate na pravi put.Sve najbolje u daljem radu i puno zdravlja i srece.U meni gori zelja sva ...
S obzirom na stvari koje su se desili u prve dvije godine Kup, Play-off, titula, kamp u Butmiru, otplaceni dugovi... bilo je zabranjeno bilo sta pricati protiv Uprave. I zbog toga oni su znali da im niko nece ni konstruktivnu kritiku uputiti i mogli su raditi sta zele.
Posto smo ih ove polusezone prozivali, skandirali i kritikovali, pojavio se strah za fotelje. Zbog tog straha pocele su se ponovo, nakon godinu dana javasluka, ispravne stvari raditi. Dovedena su 4 igraca koji bi trebali biti pojacanja, a najvaznije je da 3 od 4 nova igraca poznaju nasu ligu.
Promjene se nisu desile i neki iskorak u evropi sa ovim ljudima nije moguc. Trebamo se boriti za sami vrh nase kukuruz lige i u evropi postaviti play off za najveci realni cilj.
Nadam se samo, sta god da se bude desavalo ovo ljeto, da cemo konstantno nastaviti kritikovati rad nasih celnika. Jedino pod kritikama i strahom oni mogu raditi. Znaci zelimo kvalitetne igrace i to na deficitarnim pozicijama. Zelimo jeftinije ulaznice. Zelimo bolje uslove na stadionu. Ne interesuje me sto nije stadion nas, neka se nadje nacin finansiranja zajedno sa CSR.
Naravno, podrska nasim igracima i nasem Sarajevu nece prestati!!!
Posto smo ih ove polusezone prozivali, skandirali i kritikovali, pojavio se strah za fotelje. Zbog tog straha pocele su se ponovo, nakon godinu dana javasluka, ispravne stvari raditi. Dovedena su 4 igraca koji bi trebali biti pojacanja, a najvaznije je da 3 od 4 nova igraca poznaju nasu ligu.
Promjene se nisu desile i neki iskorak u evropi sa ovim ljudima nije moguc. Trebamo se boriti za sami vrh nase kukuruz lige i u evropi postaviti play off za najveci realni cilj.
Nadam se samo, sta god da se bude desavalo ovo ljeto, da cemo konstantno nastaviti kritikovati rad nasih celnika. Jedino pod kritikama i strahom oni mogu raditi. Znaci zelimo kvalitetne igrace i to na deficitarnim pozicijama. Zelimo jeftinije ulaznice. Zelimo bolje uslove na stadionu. Ne interesuje me sto nije stadion nas, neka se nadje nacin finansiranja zajedno sa CSR.
SARAJEVO
Fico-translatefico je napisao/la:S obzirom na stvari koje su se desili u prve dvije godine Kup, Play-off, titula, kamp u Butmiru, otplaceni dugovi... bilo je zabranjeno bilo sta pricati protiv Uprave. I zbog toga oni su znali da im niko nece ni konstruktivnu kritiku uputiti i mogli su raditi sta zele.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Nije samo sa manje individualne odgovornosti,nego oni koje najvise prozivamo vise NEMAJU PRAVO GLASA,dakle ni o cemu ne odlucuju.Jako bitna stvar koja se skoro ne pominjesocrates je napisao/la:Nemas UO ali imas OD (odbor direktora,sa istim imenima iz UO)
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- PitarBordo
- Kontakt:
Mislim da je bilo najbitnije da neko odgovara za katastrofu, ali izgleda da ćemo se morati pomiriti sa tom, po meni barem, kozmetičkom promjenom...Ado76 je napisao/la:Nije samo sa manje individualne odgovornosti,nego oni koje najvise prozivamo vise NEMAJU PRAVO GLASA,dakle ni o cemu ne odlucuju.Jako bitna stvar koja se skoro ne pominjesocrates je napisao/la:Nemas UO ali imas OD (odbor direktora,sa istim imenima iz UO)
Samo Saraj'vo.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Tu se ne misli ni na Saida i ni na Sharbinija to je momak kojwg su nasi skautirali i pravo im se svidio.FoSte95 je napisao/la:Husaric najavljuje i neku klasicnu 10tku u Sarajevu pa vidjecemo o.O o.O
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Ko god bio samo nek bude prevaga na terenuMajkl je napisao/la:Tu se ne misli ni na Saida i ni na Sharbinija to je momak kojwg su nasi skautirali i pravo im se svidio.FoSte95 je napisao/la:Husaric najavljuje i neku klasicnu 10tku u Sarajevu pa vidjecemo o.O o.O
Sve dok su oni u klubu, mogu nam ponovo napraviti problem, kao onu najvecu ljagu od postojanja - da se prica da nas klub namjesta tekme. I bez prava glasa donosice odluke, a dokazali su da nisu sposobni za dobre odluke. Dakle problem jos postoji. A i ljudske kvalitete su im ocigledno niske jer ne smiju izaci u javnost i priznati gresku.Ado76 je napisao/la: Nije samo sa manje individualne odgovornosti,nego oni koje najvise prozivamo vise NEMAJU PRAVO GLASA,dakle ni o cemu ne odlucuju.Jako bitna stvar koja se skoro ne pominje
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Pa šta je ovo ljudi mojiMajkl je napisao/la:Tu se ne misli ni na Saida i ni na Sharbinija to je momak kojwg su nasi skautirali i pravo im se svidio.FoSte95 je napisao/la:Husaric najavljuje i neku klasicnu 10tku u Sarajevu pa vidjecemo o.O o.O
Ljudi u upravi se poMamili (Mamić
- PitarBordo
- Kontakt:
fico je napisao/la:Zelimo jeftinije ulaznice. Zelimo bolje uslove na stadionu. Ne interesuje me sto nije stadion nas, neka se nadje nacin finansiranja zajedno sa CSR.

Fotka zapadne tribine, ondje u sredini, iznad lože, utakmica protiv Mladosti... Pričamo o smeću koje je tu stojalo dvije hefte, kisnulo - malo je damfalo tokom utakmice protiv Mladost, sreća pobjedismo.
Samo Saraj'vo.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Jesi siguran da je danfalo iz tih vreca meni se cina da smrdi ispod tog pokrivaca malo nize vec duzi vremenski periodPitarBordo je napisao/la:fico je napisao/la:Zelimo jeftinije ulaznice. Zelimo bolje uslove na stadionu. Ne interesuje me sto nije stadion nas, neka se nadje nacin finansiranja zajedno sa CSR.
Fotka zapadne tribine, ondje u sredini, iznad lože, utakmica protiv Mladosti... Pričamo o smeću koje je tu stojalo dvije hefte, kisnulo - malo je damfalo tokom utakmice protiv Mladost, sreća pobjedismo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Eh, to je to. A karta za zapad, cener.PitarBordo je napisao/la:fico je napisao/la:Zelimo jeftinije ulaznice. Zelimo bolje uslove na stadionu. Ne interesuje me sto nije stadion nas, neka se nadje nacin finansiranja zajedno sa CSR.
SARAJEVO
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
To cemo vidjeti,kazu da je fantastican ali se ne zna jos hoce li ga dovesti.FoSte95 je napisao/la:Ko god bio samo nek bude prevaga na terenuMajkl je napisao/la:Tu se ne misli ni na Saida i ni na Sharbinija to je momak kojwg su nasi skautirali i pravo im se svidio.FoSte95 je napisao/la:Husaric najavljuje i neku klasicnu 10tku u Sarajevu pa vidjecemo o.O o.O![]()
ŠTA SE OVO DEŠAVA