FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 10 jun 2016, 19:30

Da imaju obraza i da vole klub otišli bi, makar bi priznali katastrofalne greske koje su napravili. Znaju se hvalisati sa kampom, a kad treba da se odgovara, niko nije kriv, sitne duše, para gladne...

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 10 jun 2016, 19:31

Bezobrazno je sto se u nikoga nije uperio prst za propast id sezone,i sto se to nije spomenulo. Da su pojedinci kao Dino imali obraz kao navijaci Sarajeva zbog ocajne sezone i milion nekih fula dali bi otkaze al nece jer im je dobro

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 10 jun 2016, 19:33

Nemas UO ali imas OD (odbor direktora,sa istim imenima iz UO)

Imas SK (sportski komitet) sacinjen od ŠSŠ,ŠA,ŠSS,uz Tanovog covjeka kao stalnog clana komiteta,mada nije to spomenuto,znaci osigurac od potencijalnih malverzacija prije svega u transfer politici,sto je svakako pozitvna odluka. Ovo gore je samo promijenjena ambalaza,i da se oci javnosti skrenu sa "optuzenih",s naznakom da je No1 i dalje to isto,ali eto u odredjenoj formi s manje individualne odgovornosti.
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 10 jun 2016, 19:36

BosnianKingdom je napisao/la:Jel iko nogu dobio il su svi tu?
kako sam ja skontao, svi su tu, samo neki su promjenili funkcije, mada je u biti sve to haman isto

Said opet nije došao

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 10 jun 2016, 19:37

Majkl je napisao/la:Logicni potezi i sve pohvale,nadam se da ce pojacanjima ovim dokazati i pokazati da mogu i da znaju da se opet vrate na pravi put.Sve najbolje u daljem radu i puno zdravlja i srece.U meni gori zelja sva ...
Da Bog da i oni koji te placaju gorili sa tobom. Gade mi se odvratne balije koje nam klub unistavaju. :puke:

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 10 jun 2016, 19:37

S obzirom na stvari koje su se desili u prve dvije godine Kup, Play-off, titula, kamp u Butmiru, otplaceni dugovi... bilo je zabranjeno bilo sta pricati protiv Uprave. I zbog toga oni su znali da im niko nece ni konstruktivnu kritiku uputiti i mogli su raditi sta zele.
Posto smo ih ove polusezone prozivali, skandirali i kritikovali, pojavio se strah za fotelje. Zbog tog straha pocele su se ponovo, nakon godinu dana javasluka, ispravne stvari raditi. Dovedena su 4 igraca koji bi trebali biti pojacanja, a najvaznije je da 3 od 4 nova igraca poznaju nasu ligu.
Promjene se nisu desile i neki iskorak u evropi sa ovim ljudima nije moguc. Trebamo se boriti za sami vrh nase kukuruz lige i u evropi postaviti play off za najveci realni cilj.
Nadam se samo, sta god da se bude desavalo ovo ljeto, da cemo konstantno nastaviti kritikovati rad nasih celnika. Jedino pod kritikama i strahom oni mogu raditi. Znaci zelimo kvalitetne igrace i to na deficitarnim pozicijama. Zelimo jeftinije ulaznice. Zelimo bolje uslove na stadionu. Ne interesuje me sto nije stadion nas, neka se nadje nacin finansiranja zajedno sa CSR.
Naravno, podrska nasim igracima i nasem Sarajevu nece prestati!!!
SARAJEVO

socrates
Kontakt:

Post Postao/la socrates » 10 jun 2016, 19:44

fico je napisao/la:S obzirom na stvari koje su se desili u prve dvije godine Kup, Play-off, titula, kamp u Butmiru, otplaceni dugovi... bilo je zabranjeno bilo sta pricati protiv Uprave. I zbog toga oni su znali da im niko nece ni konstruktivnu kritiku uputiti i mogli su raditi sta zele.
Posto smo ih ove polusezone prozivali, skandirali i kritikovali, pojavio se strah za fotelje. Zbog tog straha pocele su se ponovo, nakon godinu dana javasluka, ispravne stvari raditi. Dovedena su 4 igraca koji bi trebali biti pojacanja, a najvaznije je da 3 od 4 nova igraca poznaju nasu ligu.
Promjene se nisu desile i neki iskorak u evropi sa ovim ljudima nije moguc. Trebamo se boriti za sami vrh nase kukuruz lige i u evropi postaviti play off za najveci realni cilj.
Nadam se samo, sta god da se bude desavalo ovo ljeto, da cemo konstantno nastaviti kritikovati rad nasih celnika. Jedino pod kritikama i strahom oni mogu raditi. Znaci zelimo kvalitetne igrace i to na deficitarnim pozicijama. Zelimo jeftinije ulaznice. Zelimo bolje uslove na stadionu. Ne interesuje me sto nije stadion nas, neka se nadje nacin finansiranja zajedno sa CSR.
Naravno, podrska nasim igracima i nasem Sarajevu nece prestati!!!
Fico-translate :salut:
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 10 jun 2016, 19:49

socrates je napisao/la:Nemas UO ali imas OD (odbor direktora,sa istim imenima iz UO)

Imas SK (sportski komitet) sacinjen od ŠSŠ,ŠA,ŠSS,uz Tanovog covjeka kao stalnog clana komiteta,mada nije to spomenuto,znaci osigurac od potencijalnih malverzacija prije svega u transfer politici,sto je svakako pozitvna odluka. Ovo gore je samo promijenjena ambalaza,i da se oci javnosti skrenu sa "optuzenih",s naznakom da je No1 i dalje to isto,ali eto u odredjenoj formi s manje individualne odgovornosti.
Nije samo sa manje individualne odgovornosti,nego oni koje najvise prozivamo vise NEMAJU PRAVO GLASA,dakle ni o cemu ne odlucuju.Jako bitna stvar koja se skoro ne pominje
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 10 jun 2016, 19:51

Ado76 je napisao/la:
socrates je napisao/la:Nemas UO ali imas OD (odbor direktora,sa istim imenima iz UO)

Nije samo sa manje individualne odgovornosti,nego oni koje najvise prozivamo vise NEMAJU PRAVO GLASA,dakle ni o cemu ne odlucuju.Jako bitna stvar koja se skoro ne pominje
Mislim da je bilo najbitnije da neko odgovara za katastrofu, ali izgleda da ćemo se morati pomiriti sa tom, po meni barem, kozmetičkom promjenom...
Samo Saraj'vo.

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 10 jun 2016, 19:53

FoSte95 je napisao/la:Husaric najavljuje i neku klasicnu 10tku u Sarajevu pa vidjecemo o.O o.O
Tu se ne misli ni na Saida i ni na Sharbinija to je momak kojwg su nasi skautirali i pravo im se svidio.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Hedg
Kontakt:

Post Postao/la Hedg » 10 jun 2016, 19:55

slavice se titula
4.10.2009

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 10 jun 2016, 19:56

Majkl je napisao/la:
FoSte95 je napisao/la:Husaric najavljuje i neku klasicnu 10tku u Sarajevu pa vidjecemo o.O o.O
Tu se ne misli ni na Saida i ni na Sharbinija to je momak kojwg su nasi skautirali i pravo im se svidio.
Ko god bio samo nek bude prevaga na terenu :salut: :salut:

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 10 jun 2016, 19:59

Ado76 je napisao/la: Nije samo sa manje individualne odgovornosti,nego oni koje najvise prozivamo vise NEMAJU PRAVO GLASA,dakle ni o cemu ne odlucuju.Jako bitna stvar koja se skoro ne pominje
Sve dok su oni u klubu, mogu nam ponovo napraviti problem, kao onu najvecu ljagu od postojanja - da se prica da nas klub namjesta tekme. I bez prava glasa donosice odluke, a dokazali su da nisu sposobni za dobre odluke. Dakle problem jos postoji. A i ljudske kvalitete su im ocigledno niske jer ne smiju izaci u javnost i priznati gresku.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 10 jun 2016, 19:59

Majkl je napisao/la:
Pa šta je ovo ljudi moji :rol:
Ljudi u upravi se poMamili (Mamić :lolno: )

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 10 jun 2016, 20:02

fico je napisao/la:Zelimo jeftinije ulaznice. Zelimo bolje uslove na stadionu. Ne interesuje me sto nije stadion nas, neka se nadje nacin finansiranja zajedno sa CSR.
slika

Fotka zapadne tribine, ondje u sredini, iznad lože, utakmica protiv Mladosti... Pričamo o smeću koje je tu stojalo dvije hefte, kisnulo - malo je damfalo tokom utakmice protiv Mladost, sreća pobjedismo. :kafa:
Samo Saraj'vo.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 10 jun 2016, 20:05

PitarBordo je napisao/la:
fico je napisao/la:Zelimo jeftinije ulaznice. Zelimo bolje uslove na stadionu. Ne interesuje me sto nije stadion nas, neka se nadje nacin finansiranja zajedno sa CSR.
slika

Fotka zapadne tribine, ondje u sredini, iznad lože, utakmica protiv Mladosti... Pričamo o smeću koje je tu stojalo dvije hefte, kisnulo - malo je damfalo tokom utakmice protiv Mladost, sreća pobjedismo. :kafa:
Jesi siguran da je danfalo iz tih vreca meni se cina da smrdi ispod tog pokrivaca malo nize vec duzi vremenski period

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 10 jun 2016, 20:06

PitarBordo je napisao/la:
slika

Eh, to je to. A karta za zapad, cener. :facepalm:
SARAJEVO

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 10 jun 2016, 20:08

Kakav je ovo cirkus zemlju ti J***
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Majkl
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Majkl » 10 jun 2016, 20:10

FoSte95 je napisao/la:
Majkl je napisao/la:
Ko god bio samo nek bude prevaga na terenu :salut: :salut:
To cemo vidjeti,kazu da je fantastican ali se ne zna jos hoce li ga dovesti.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Proximic, Serha i 33 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []