FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sve u svemu nije gori od Radovca
Al hebo takvu politiku gdje cemo dovoditi igrace samo da nisu gori od ovog hamelja sto imamo.
Nako polovican igrac ima neke bljeskove u onim hajlajtima
Al hebo takvu politiku gdje cemo dovoditi igrace samo da nisu gori od ovog hamelja sto imamo.
Nako polovican igrac ima neke bljeskove u onim hajlajtima
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Toliko je momak dobar da je pored srbijanske lige otisao u osrednji albanski klub kojeg su 4 boda djelila od ispadanja.
Dosta ste nam mazali oci bando lopovska, nabijem i vas i ova kvazi pojacanja na onu stvar.
Pojacanje igrac iz sedmoplasirane ekipe mega jake albanske lige, mozete mazati oci osnovcima sa sjevera, meni ne.
Dosta ste nam mazali oci bando lopovska, nabijem i vas i ova kvazi pojacanja na onu stvar.
Pojacanje igrac iz sedmoplasirane ekipe mega jake albanske lige, mozete mazati oci osnovcima sa sjevera, meni ne.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- Burberry46
- Kontakt:
Sta kazu Hurtic sklapa ekipu sam
jest sigurno je ovog skautiro haha joj ublehe
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pojedini nikako da shvate da je Premijer liga BiH zvanično 36 liga Evrope.Ovdje je pojačanje svaki prosječan igrač prosječnog kluba iz lige UEFA ispod 30.
Ljudi mi smo s Radovcem i Rustemom izborili 4to mjesto
od toga tesko da moze gore
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Po meni do sada ni sa jednim igracem nisu fulili pa ni sa ovim a uvjericete se sami a to sto vi zelite igrace kao da smo Manchester drugi par rukavica.
Za razliku od proslog prelaznog roka ovaj lici na nesto. Ne znam zasto toliko kritikujete ovog igraca koji ima sta da pokaze. Ako bude na 50 % od onog sto je igrao u partizanu igracina ce biti.
Za razliku od proslog prelaznog roka ovaj lici na nesto. Ne znam zasto toliko kritikujete ovog igraca koji ima sta da pokaze. Ako bude na 50 % od onog sto je igrao u partizanu igracina ce biti.
Eh sad bar znamo šta je cilj ove godine, ovaj ima iskustvo u borbi za opstanak...Što prije to shvatimo bit će nam lakše sljedeće godine u ova doba..
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Nece Kusturica dozvolit jos jedan splet nesretnih okolnosti :jok:
Dont worry
Dont worry
Sacekajmo da vidimo kakav ce biti,momak je bio reprezentativac i Sarajevo mu je prilika da se vrati i u reprezentaciju.Naravno mora da se dokaze kao i svi .Imao je povredu pa je zbog toga dozivio pad u karijeri ali se u Albaniji u ovoj polusezoni vrati i bio bolji iz utakmice u utakmicu.Izbacio kao sto sam neki dan naveo Skenderbeg u polufinalu kupa,koji je prosle godine igrao play of (4 pretkolo)Lige Sampiona,dao im dva prekrasna gola.
Vodjecemo nemojte jos suditi ,dok ga ne vidimo
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Sto ne mogu ovu seljacke politike "zelite igrace kao da smo manchester", ja ovdje nigdje nisam vidio da neko trazi igrace od vise desitina miliona eura, ne serite. Trazimo pojacanja, a ne parmake kojima karijera ide takvom putanjom da su dogurali do ekipe koja se bori za opstanak u albaniji.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Ma vodi ga sebi kući pa nek ti igra. Sarajevo nije ničija prčija za zajebanciju!!!Majkl je napisao/la:Sacekajmo da vidimo kakav ce biti,momak je bio reprezentativac i Sarajevo mu je prilika da se vrati i u reprezentaciju.Naravno mora da se dokaze kao i svi .Imao je povredu pa je zbog toga dozivio pad u karijeri ali se u Albaniji u ovoj polusezoni vrati i bio bolji iz utakmice u utakmicu.Izbacio kao sto sam neki dan naveo Skenderbeg u polufinalu kupa,koji je prosle godine igrao play of (4 pretkolo)Lige Sampiona,dao im dva prekrasna gola.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Treba posteno reci, sa Radovcem, Rustemom, Uscuplicem, jesicem i klanom, sve u istoj sezoni.Besic je napisao/la:Ljudi mi smo s Radovcem i Rustemom izborili 4to mjestood toga tesko da moze gore
E od toga gore stvarno ne moze.
FKS❤️1946
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Jedan od najboljih igraca albanske lige, prozvan od novinara sa portala, odigra je za Laci deset utakmica uz ucinak od jednog gola i jedne asistencije. Ovakv bolid nam bas treba.Posto je Fk Sarajevo u zadnje dvije godine postao ustanova za udomljavanje igraca lutalica, sta fali da udomimo jos koju prevaru od igraca iza kojeg su davno ozbiljne utakmice. Kad su mogli igrati Melunovici, moze i ovaj Đetić.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 13 jun 2016, 14:39, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Više nije srpska mafija u klubu, sad je crnogorska... pa dokle više majku vam prokletu
Sto ne mogu ja te politike kad ne znas sta zelite.. Jel pojacanje Saric I Ahmetovic, jel Hodzic iz nase lige provjereni igraci. Bolje to nego neke kvazi Brazilce a I ovaj crnogorac je igrao u Albaniji kako vidim a ne Kramari. Nemamo mi jos uvjek ni blizu love za veci kvalitet. Evo I Said ako dodje jel to top a nije igrao skoro dvije godine. Ja samo kazem bolje pokupiti kod nas sta valja I zavrsiti kvalitet prelazni rok kao sto Zrinjski radi a ne sanjati igrace odnosno imena za koje uopste ne znas hoce li biti pojacanja.
Realno ne možemo nakon katastrofalne prošle sezone ništa specijalno ni očekivat,jesmo mi ovdje u državi No 1 bez obzira koji završili na kraju sezone dokaz za to su Ahmetovic i Saric,al da bi doveli nesto sa strane Treba Je*ena konstatnost u Evropi i stalno dobri rezultati,a mi to nemamo i kako da očekujemo onda neke top igrače kad su nas uhljupi sa Jesicem i njegovim igračima i ne izlaskom u evropu unazadili 5 godina,sad opet polako smirimo strasti jbg kako nam je tako je,biće bolje sezonu po sezonu,za mene jedini cilj za sljedeću sezonu je Evropa i možda potajno kup al zato nam trebaju bar 2 top igrača od tih 7 najavljenih za koje smo skontalo da od tog nema ništa,uz Ta 2 i malo sreće za kup nam treba sve u svemu evropa puna šaka brade!!!
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Odigrao je on vise od 10 utakmica, samo sto na transferu nema info.FRANK RIBERY je napisao/la:Jedan od najboljih igraca albanske lige, prozvan od novinara sa portala, odigra je za Laci deset utakmica uz ucinak od jednog gola i jedne asistencije. Ovakv bolid nam bas treba.Posto je Fk Sarajevo u zadnje dvije godine postao ustanova za udomljavanje igraca lutalica, sta fali da udomimo jos koju prevaru od igraca iza kojeg su davno ozbiljne utakmice. Kad su mogli igrati Melunovici, moze i ovaj Đetić.
Alo ba pored Bumbara i Rustema vi kukate . Ne mora dobar igrac ( za ove lige igrat za aman klub ) Arezina je igrao gdje ? Mene samo Hurtic plasi i nejasno mi je poted dokazanih trenera mi stavljamo njega , sto se pojacanja tice Sloboda nas je oderala par puta kupili smo dva od njih Radnik bio dobar uzeli smo igraca od njih , dva crnogorca koji igraju il su igrali za repku , puno bolji izbor od Mianmarskih Brazilaca , crnaca sa povredama i polumrtvih Alispahica itd. Meni i taj Sharbini damfa cim to Rijeka nece u klubu i nije odigro tekme za turski klub. Pustite see nakih imena , digli smo se previse . Nismo jos poceli dominirat u ligi vi bi imena ne znam kakva . Sa kojim transferima bi ovdje bili zadovoljni bas me zanima?
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Laganini1986, teamnorth1989 i 13 gostiju.