Nije da se ne slazem i sa ovim gornjim dijelom,ali za ovo 100% si u pravujoker90 je napisao/la:To mene i boli, sto je jedini on znao za ovog i pisao, ja kontao lupa frajer jer je poznat ko ubleha teska. I onda skontas da ti on sve zna i bude ti jasno sto smo ko klub pali qrcu za usi ove sezone kad su ti ovakvi oko kluba!socrates je napisao/la:Dozvolimo mogucnost da info ne cure iz kluba,nego da postoji neko ko ovdje pise a involviran je u sva desavanja u klubu na nacin da je blizak izvoru!?!?!? Ne znam da je iko ovdje osim njega najavio ovoga,nije ovo posljedica mahalastine..I ti bi isto napisao da imas recimo amidzu u klubu..joker90 je napisao/la:Nema mahale, ne cure info iz kluba a? A jedan ovakav cirkusant ti sve zna o pojacanjima i danima pise o onom stoperu iz Brazila i ovom Marku. E moje Sarajevo..Ako ima koja budala da joj nije bilo jasno sto lik brani upravu i lupa gluposti, evo sad nek skonta.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Ko da gledam, sad ce Majkl upasti u fazonu "trebao bi nam jos jedan veznjak" i postavit link narednog pojacanja. Meni je najjaci bio kad se u 2 dana posrao na Hurtica, pa to isto go.vno pojeo kroz pricu.
Da pozelim dobrodoslicu Cetkovicu, nekako mislim da ce pokazati mnogo vise u odnosu na Obi Mikela i Radovca
Da pozelim dobrodoslicu Cetkovicu, nekako mislim da ce pokazati mnogo vise u odnosu na Obi Mikela i Radovca
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Pa brate pravo mi upalo u oči i to jos svaki gol dade ko šale. Pa rade li ti golmani i treneri golmana ikakvu pripremu pred utakmicu,da znaju koja je jača noga kojem igraču, ko izvodi slobodne, ko penale, gdje najčešće šuta, itd,itd.. Oni izgleda samo dodju i hajmo braniti,Bože sačuvaj.. HahhahahahahDBR1987 je napisao/la:Hahahah jesi i ti skontaoBosnianKingdom je napisao/la:Ovaj svaki penal suta u gornji desni ugao....... meni bilo glupo da pisem ... reko nidje vezze koga to interesuje
Sabrine mi moje!
Baš je teško nabiti kompleks provjerenom kompleksašu i kontrašuLakoste je napisao/la:Jest vam Majkl nabio komplex jbt, nema posta da se ne spomene Majkl.
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ovo će biti pojačanje kao što je Kramar, Cezar, Krajišnik..
Po meni smiješan igrač. Sa Ahmetovićem, Sarićem, Hodžićem i Balićem sam zadodvoljan, sa ovim ne.
Ako se pokaže kao dobar, pljunite me svi u usta
Po meni smiješan igrač. Sa Ahmetovićem, Sarićem, Hodžićem i Balićem sam zadodvoljan, sa ovim ne.
-
svetastrana
- Kontakt:
Za tvoju info ovaj ti je Mesi za sve ove sto si nabrojo/ Polahko i uvjerices se. Samo kako te virtualno pljunuti u usta , ne ide brate to...al bas ne ideSiouxLukavac je napisao/la:Ovo će biti pojačanje kao što je Kramar, Cezar, Krajišnik..
Nije nivo Kramara, Cezara i ostalih nego je debelo iznad njih. Nije nivo ni Sharbinija il' Cvijanovica. Sad sam cuo da nas uopste nije skupo kostao pa mozda i posluzi. Na krilu je sigurno bolji od Okica.Treba i klupu malo pojacati.
PS: Ovo ne znaci da nece doci Said ili Anas.
-
svetastrana
- Kontakt:
Bravo odlican post.Lakoste je napisao/la:Nije nivo Kramara, Cezara i ostalih nego je debelo iznad njih. Nije nivo ni Sharbinija il' Cvijanovica. Sad sam cuo da nas uopste nije skupo kostao pa mozda i posluzi. Na krilu je sigurno bolji od Okica.Treba i klupu malo pojacati.
Poprska nas @Majkl namjerno.
Prije je bilo Ješić - Bulić = Insajder @Zuka
Danas ????? - ????? = Insajder @Majkl
Sve ostalo isto, ne da curi iz kluba nego lije. Samo da je saznati ko se krije pod ovim upitnicima?
Prije je bilo Ješić - Bulić = Insajder @Zuka
Danas ????? - ????? = Insajder @Majkl
Sve ostalo isto, ne da curi iz kluba nego lije. Samo da je saznati ko se krije pod ovim upitnicima?
SRETAN BROJ - 1725
pa slika na njegovom profilu govoru giljadu rijeci
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Hurtic - Majkl
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Blagojević je došao iz Veleža kod kona kao niko i ništa, al' im je zato danas alfa i omega na terenu, bez njega nisu ekipa. Trebamo mu pružiti šansu, vidi se da zna.
Dobro sam se bio zahebao. I dalje burgijaju i vrte oko kluba.pitic je napisao/la:Mahala je zvanično crkla
SRETAN BROJ - 1725
I burgijati će sve dok administracija koja se druži sa njima ne bude otjerana.
SRETAN BROJ - 1725
-
nukleusmember
- Kontakt:
zukanovic i kinosvra na aparatima[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Mojne Simbu da zaboravljasnukleusmember je napisao/la:zukanovic i kinosvra na aparatima[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Hajduk u dugovima plati Širokom 400.000KM za Kožulja. Da smo imali sposobne ljude u klubu od kako je došao investitor, sad bi sigurno i mi mogli platiti 400 hiljada za nekog igrača.

Pantelija je napisao/la:o cemu da pisem?
o tome kako je uprava sa budzeom od 7 miliona maarak uspjela da izgubi dva , tri, cetiri puta od slobode, dva puta od kona ?
da pisem da su nam iduce 4 godine sjebali koeficjent za evropska takmicenja koji je bio najveci u drzavi?
o tome da nas je neiizzalaz kostao i to da necemo moci igrace staviti na evropsko trziste?
o tome da su nesposobni obaviti ljekarski pregled da vide da covjeku je otisao trbusni zid, ahilova tetiva, da frajer dolazi sa prstom koji mora operisati hitno.... ?
O tome da se kriju poslije svakog poraza a kada je nesto pozitivno iskacu iz pastete?
da zaposljavaju bez konkursa, iskljucivo svoju raju?
o tome da se nisu bili u stanju IZVINUTI ZA AMATEIZAM I JEDNO OD NAJVECIH SRAMOCENJA KLUBA ?
da nemaju ni trun samokritike?
da nemaju obraza?
Da su se uvalili u krugeove iz kojih ce tesko izaci?
ako dovedu , a dosvest ce dobre igrace , a dosvest ce, nije to nikakav uspjeh. IMamo eto preko 7 miliona budzet sto je za nasu ligu ... ogroman novac... samo mutav i debilan frajer moze da zavrsi na CETVRTOM MJESTU PREMJER LIGE I DA MU SLOBODA NALUPA DESET KOMADA!
SiouxLukavac je napisao/la:Hajduk u dugovima plati Širokom 400.000KM za Kožulja. Da smo imali sposobne ljude u klubu od kako je došao investitor, sad bi sigurno i mi mogli platiti 400 hiljada za nekog igrača.
da smo ga mi trazili za nas bi kosto 700 000eur, mi u skorije vrijeme necemo jos zadugo platit nekom odstetu
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Al hoćemo raskid ugovoraRule_hz je napisao/la:SiouxLukavac je napisao/la:Hajduk u dugovima plati Širokom 400.000KM za Kožulja. Da smo imali sposobne ljude u klubu od kako je došao investitor, sad bi sigurno i mi mogli platiti 400 hiljada za nekog igrača.
da smo ga mi trazili za nas bi kosto 700 000eur, mi u skorije vrijeme necemo jos zadugo platit nekom odstetu
SiouxLukavac je napisao/la:Al hoćemo raskid ugovoraRule_hz je napisao/la:SiouxLukavac je napisao/la:Hajduk u dugovima plati Širokom 400.000KM za Kožulja. Da smo imali sposobne ljude u klubu od kako je došao investitor, sad bi sigurno i mi mogli platiti 400 hiljada za nekog igrača.
to je sad nasima in postalo malo raskid malo tal i sbi zadovoljni ha ya da je ovak kozulj bio kod nas sad bi igro u west ham-u za 2 mil funti
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.